direksiyon hocam

Tasbebek09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
590
930
303
Kızlar pazar günü sınavım var 2.girişim olacak direksiyon hocam ilk başlarda iyidi.sonra yavaş yavaş öğrenmeye başladıkça kadın her hatamda azarlama başladı ve bende gerildim haliyle.
şuan 3 günlük sınav öncesi eğitim gördük bugün her hatamda azarladı beni ben de geçemicem diye sınavı söylenip durdum çünkü bütün özgüvenimi bitirdi kadın .sonra öyle deyince hoca yok önce kendinize inanın hemen kötüsünü düşünüyosun da şöyle böyle bi de öyle azarlıyo hem özgüvenimi bitiriyo hemde söylediklerine bakın iyice soğudum araba kullanmaktan vaz mı geçsem diyorum yada hocadan mı kaynaklı bi daha ki eğitimde başka erkek hocayla çalışayım diyorum az konuşan. kadın konuştukça ben de daha çok panik oluyorum çünkü :KK61:

Kaç yaşındasınız.Kimsenin kimseyi azarlamaya hakkı yok. Gerdin döneminde sanrım hocanız. Ama uyarın ne dmek azarlamak sakin olmak zorunda parasını veriyorsun bide. Başka hocayla çalışmayı deneyin yada sizde onu azarlayın bakalım.

Kızlar pazar günü sınavım var 2.girişim olacak direksiyon hocam ilk başlarda iyidi.sonra yavaş yavaş öğrenmeye başladıkça kadın her hatamda azarlama başladı ve bende gerildim haliyle.
şuan 3 günlük sınav öncesi eğitim gördük bugün her hatamda azarladı beni ben de geçemicem diye sınavı söylenip durdum çünkü bütün özgüvenimi bitirdi kadın .sonra öyle deyince hoca yok önce kendinize inanın hemen kötüsünü düşünüyosun da şöyle böyle bi de öyle azarlıyo hem özgüvenimi bitiriyo hemde söylediklerine bakın iyice soğudum araba kullanmaktan vaz mı geçsem diyorum yada hocadan mı kaynaklı bi daha ki eğitimde başka erkek hocayla çalışayım diyorum az konuşan. kadın konuştukça ben de daha çok panik oluyorum çünkü :KK61:
Cinsiyetçilik diyen olacaktır ama direksiyon konusunda erkek hocalar daha iyi bence..

Ben hocamı değiştirmiştim çünkü ilk hocam dediğiniz gibiydi ve ben stresten gecememistim.ikinci hocam da fazla özgüven depolatmisti ama sağolsun inanılmaz rahat geçtim sınavdan...

aynen pazar günü sınavım var geçemezsem ki geçemem özgüvenim yerle bir sınava bile gitmesem diyorum o derece öyle yapıcam konuşucam az konuşan erkek hoca istiyorum dicem ( cinsiyetçilik olarak algılanmasın da bu benim 2. kadın hocam ilki daha fenaydı) bi de işimden dolayı hep sabah erkenden çalıştım direksiyon dersini sabahta biraz dalgın olabiliyor insan haliyle resmen her hatamda azarladı. bi de ben otelde muhasebeciyim. bana ne yapıuyodn sen otelde muhasebe dedim bi de muhasebeye bakıyomuşsun deyip dikkatsizliğimden vurdu çok kötü oldum. :KK43::KK43:

benim erkek arkadaşım Denizli'de aldı ehliyeti onun hocası göstermiş bu böyle bu şöyle adam müzği açmış erkek arkadaşımda sürmüş arabayı adam hiç karışmamış ilk sınavdan da geçti. bana da öyle hoca lazım tabi hatalarım olacak söylesin zaten ki sınavda yapmayım ama söylemek var söylemek var resmen yerin dibine girdim arkada da diğer kursiyer vardı benden sonra eğitime girecek resmen çok kötü oldum :(

herkesle öğrenilmiyor... bir yakınınız yok mu. bana canım abim öğretmişti. daha rahat edersiniz.

herkesle öğrenilmiyor... bir yakınınız yok mu. bana canım abim öğretmişti. daha rahat edersiniz.
babamla çıktık bi kere ilk ve son çıkışımız oldu ehliyet alsam bile arabayı vermez galiba :110::110: kurstan başka öğrenebilceğim bi yer yok yani

Kadından kaynaklı tamamen ve size bağırmaya hakkı yok.Başarabilirsiniz zor değil kendinize inanın.

Heheeeh benimde ehliyet hocam aklıma geldi. Bende düğün döneminde eşimin ısrarıyla yazılmıştım kursa. Normalde çok sakin ve kolay kolay sinirlenmeyen biriyimdir ama hoca beni çıldırtmıştı son dersimizde. Bende arabanın kapısını çarpıp inmiştim arabadan. Sınavıda ilkte geçtim. Adam hiç beklemiyodu tabi sınavı geçmemi.

aynen pazar günü sınavım var geçemezsem ki geçemem özgüvenim yerle bir sınava bile gitmesem diyorum o derece öyle yapıcam konuşucam az konuşan erkek hoca istiyorum dicem ( cinsiyetçilik olarak algılanmasın da bu benim 2. kadın hocam ilki daha fenaydı) bi de işimden dolayı hep sabah erkenden çalıştım direksiyon dersini sabahta biraz dalgın olabiliyor insan haliyle resmen her hatamda azarladı. bi de ben otelde muhasebeciyim. bana ne yapıuyodn sen otelde muhasebe dedim bi de muhasebeye bakıyomuşsun deyip dikkatsizliğimden vurdu çok kötü oldum. :KK43::KK43:

acilen özgüvenini toparla.
çünkü benim şoförlüğüm gayet iyiydi derslerde.
resmen trafik canavarı olan kişiler aldı ben alamadım ehliyeti. özgüvenim yerle bir oldu. 4 de kaldım. hatta ben kaldıkça şaşırdı diğerleri.
şimdi çok pişmanım o kadar panik yaptığıma. alanların senden fazlası yok. rahatlat kendini gir sınava al ehliyetini.

Ben yillar once almistim. Bizim kurstaki kadin ogretmenlerde boyle kirikti. kizlar hep kadin ogretmen istemis baslarina geleceklerden hbersiz. Bna yer kalmamisti ama zaten istemiyodum erkek ogretmenle gercekten daha iyi o arkadaslarin cogu ilk sinavda kaldi bn nerdeyse 100 aldim. Kesinlikle bir daha erkek ogretmenle calisin. Tbi ins gerek kalmaz sinavi gecersiniz.

Kesinlikle azarlayan hocayla calismayin cunku hata yapma oraniniz artar.hemen hocanizi degistrin ben degistrmistim rahat ettim ve sinavi gectm

Bence kursların yaptığı taktik bu . Daha çok para kazanmak için. Benimde öyleydi ilk zamanlar motive etti özgüven verdi son derste durduk yere azar vs ve hemen etkilenir böyle seylerden. sınavı geçemedim. Başka hoca ile devam ettim. Yaşlı bir amcaydi. Sonraki sınavı geçtim..

Üzülme başka hoca iste.Üslubunu beğenmediğini söyle.

Bana da oldu aynısı kadın çevre yolunda korka korka hemen bitsin modundaydı.Erkek hocayla çıktığımda çalıştığım okula kadar gittik güle oynaya

Back
X