- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
O kim ki bağırıyor. Arabayı kafasına geçiririm onun. Terbiyesiz. Ayağının altında pedal varMerhaba kk,
Gece gece üzüldü. Şu an ehliyet alma sürecindeyim. İlk defa sürücü koltuğuna oturdum. İlk iki ders iyi geçmişti. Üçüncü derste ana caddeye girişte problem yaşadım ama nihayet arabayı kaldırdım. Işıklarda yine istop ettim. Pes etmeden yine kaldırdım. Direksiyon hocam bana bağırdı. Yapamıyorsan bırak dedi. Olmuyor vs. Ben hepten saçmalamaya başladım, bildiğimi de unuttum.
Direksiyon hocasına o an bir şey demedim ama çok üzüldüm. Bu iş bu kadar zor mu ya?? Kendi algımdan şüphe ettim. Cesaretimi ve hevesimi kaçırır gibi oldu sağ olsun. Hayrına yapsa neyse dünya kadar para ödüyorum.
Direksiyon hocasını değiştirmek istiyorum. Bu sıkıntı olmaz değil mi sonuçta böyle bir hakkimin olduğunu düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.
hocanı değiştir benim hocam emekli askerdi ve genelde eski askerlerin sert mizacına rağmen canım güzelim bitanem diye hitap ederdi. ve beni sınava girmeden çok motive etti. onlarda sen gibi insan heyecanlanma sakin ol sana kızamazlar unutma bunu diye. ve şimdi kısmet olursa kardeşimi aynı yere yazdırdık ve daha konu anlatımlı dersler bile başlamadan benim hocayı istiyoruz diye belirttik.Merhaba kk,
(Sürüş eğitimini veren kadın bu arada erkek değil. Erkek hoca mı yoksa kadın hoca mı tercih etmeliyim?)
Gece gece üzüldüm. Şu an ehliyet alma sürecindeyim. İlk defa sürücü koltuğuna oturdum. İlk iki ders iyi geçmişti. Üçüncü derste ana caddeye girişte problem yaşadım ama nihayet arabayı kaldırdım. Işıklarda yine istop ettim. Pes etmeden yine kaldırdım. Direksiyon hocam bana bağırdı. Yapamıyorsan bırak dedi. Olmuyor vs. Ben hepten saçmalamaya başladım, bildiğimi de unuttum.
Direksiyon hocasına o an bir şey demedim ama çok üzüldüm. Bu iş bu kadar zor mu ya?? Kendi algımdan şüphe ettim. Cesaretimi ve hevesimi kaçırır gibi oldu sağ olsun. Hayrına yapsa neyse dünya kadar para ödüyorum.
Direksiyon hocasını değiştirmek istiyorum. Bu sıkıntı olmaz değil mi sonuçta böyle bir hakkimin olduğunu düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.
tam olarak ne kadar alıyorlarmış?O direksiyon kursu hoxalari cok iyi para alıyor ona göre davranmak zorunda
Emin değilim 1000 kadar alıyorlar.tam olarak ne kadar alıyorlarmış?
Ayy aklıma ilk dersim geldi. Hiç direksiyona oturmamıştım adam bana yılların şoförüymüşüm gibi tepkiler verdi . Ben de aracı aldığım yere çekip hocaya "sizinle çalışmak istemiyorum ben ilk kez araba kullanıyorum ve bana öğretecek bir hoca lazım" demiştim. Kursla iletişime geçtim olanları anlattım harika bir hocayla devam ettim.Merhaba kk,
(Sürüş eğitimini veren kadın bu arada erkek değil. Erkek hoca mı yoksa kadın hoca mı tercih etmeliyim?)
Gece gece üzüldüm. Şu an ehliyet alma sürecindeyim. İlk defa sürücü koltuğuna oturdum. İlk iki ders iyi geçmişti. Üçüncü derste ana caddeye girişte problem yaşadım ama nihayet arabayı kaldırdım. Işıklarda yine istop ettim. Pes etmeden yine kaldırdım. Direksiyon hocam bana bağırdı. Yapamıyorsan bırak dedi. Olmuyor vs. Ben hepten saçmalamaya başladım, bildiğimi de unuttum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?