Direksiyon hocasının tripleri

sorusormayageldim1905

İyilik iyidir.
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2025
461
757
18
Kalabalık ve ağır tonajlı araçların bol olduğu bir ile taşındım. Aracı sakin yerlerde kullanıyorum ama burada kendime çok güvenemediğim için 2 hafta (sadece hafta içleri günlük 1 saat) kadar ders alayım dedim. Eşim bir hoca ayarlattı. Kadın hoca olursa derdimi daha iyi anlatırmışım, 1 haftadır burnumdan geldi diyebilirim. Artık kendimden şüphe ediyorum. Trafiğe asla çıkmak istemiyorum aracı görmek istemiyorum. Bütün özgüvenim yerle bir. Soruna gelecek olursak sürekli emir kipleriyle konuşuyor tamam hadi konuştu diyelim daha manevrayı yapmadan konuşup duruyor. Bütün bildiklerim çorba oluyor. O an ne yapacağımı şaşırıyorum.
Bugün hocam bir saniye kafam çorba oldu dedim. Tamam karışmayacağım dedi elini dolayıp oturdu yol boyunca. Dersi o şekilde bitirdik. Kelebek etkisi oldu ben de eşime söylendim düzgün bir hoca ayarlamadın diye. Eşim de söylüyor ki alış diye müdafaa edince iyice sinirlerim tepeme çıktı. Kendimi paramla rezil olmuş hissediyorum. Hadi param gitti, trafiğe çıkacak özgüvenim de gitti. Bir tane video var ya adam oğluna çimenlere girme motoru bağırtma diye emirler veriyor, he şuan o durumdayım. Nasıl alışabilirim özgüvenimi nasıl kazanabilirim? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var.

Boş bir alana gidip kendiniz sürün

başka bir hocadan ders alın o hocanın karakteri gergin demek ki
Neredeyse tırın altına girecektik neredeyse şu olacaktı bu olacaktı diyerek korku salıyor resmen gece hayallerime giriyor. Yeni hoca ile anlaşsam da üzerimden zor atacağım gibi.

Erkek hoca kadın hoca ile alakası yok ki benim yıllar önce direksiyon hocam erkekti trafikte deneyimimi de erkek kardeşimle halletmiştim hoca var hoca var erkek kardeşimle güzelce çalışırken eşimle çalışamazdım mesela babamı da ekleyim onla da çalışamazdım😂sabırlı insana denk gelmemişsiniz

Neredeyse tırın altına girecektik neredeyse şu olacaktı bu olacaktı diyerek korku salıyor resmen gece hayallerime giriyor. Yeni hoca ile anlaşsam da üzerimden zor atacağım gibi.
Ee yok artık ama! Siz onu dediği gün o kadınla çalışmayı bırakmalıydınız. Geri bildirim olarakta "benim tüm özgüvenimi bitirdiniz, bunda sonraki ögrencilerinize bence bu şekilde davranmayın" demeliydiniz. Yeni güvenilir bir hoca bulun. Kadın erkek fark etmez, yumuşak huylu, anlayışlı olmasına dikkat edin, durumunuzu ve geçmiş tecrübenizi anlatın. Eminim atlatacaksınız doğru hocayla.

Erkek hoca kadın hoca ile alakası yok ki benim yıllar önce direksiyon hocam erkekti trafikte deneyimimi de erkek kardeşimle halletmiştim hoca var hoca var erkek kardeşimle güzelce çalışırken eşimle çalışamazdım mesela 😂sabırlı insana denk gelmemişsiniz
Erkek hocalar daha deneyimli oluyor bu bir gerçek. Çünkü neredeyse 10 yaşında araç koltuğuna oturuyorlar. Kadınlar aslında daha iyi sürer ince motor kaslar kadınlarda daha gelişmiş ama bizim ülkemizde kadınlar araba sürme kültürüne çok yakın bir tarihte sahip olduğu için ne yazık ki daha amatör kalıyor. Aynı bu hoca gibi.

Erkek hocalar daha deneyimli oluyor bu bir gerçek. Çünkü neredeyse 10 yaşında araç koltuğuna oturuyorlar. Kadınlar aslında daha iyi sürer ince motor kaslar kadınlarda daha gelişmiş ama bizim ülkemizde kadınlar araba sürme kültürüne çok yakın bir tarihte sahip olduğu için ne yazık ki daha amatör kalıyor. Aynı bu hoca gibi.
Sizin kadın hoca mıydı ben pek anlayamadım

Ee yok artık ama! Siz onu dediği gün o kadınla çalışmayı bırakmalıydınız. Geri bildirim olarakta "benim tüm özgüvenimi bitirdiniz, bunda sonraki ögrencilerinize bence bu şekilde davranmayın" demeliydiniz. Yeni güvenilir bir hoca bulun. Kadın erkek fark etmez, yumuşak huylu, anlayışlı olmasına dikkat edin, durumunuzu ve geçmiş tecrübenizi anlatın. Eminim atlatacaksınız doğru hocayla.
Manuel aracı takır takır kullanan ben bugün 3 kez stop ettirdim. Teşekkür ederim inşallah ehline denk gelirim

Ben bu ilde çok bir yer bilmiyorum. Eşimin arkadaşının sürücü kursu varmış oradan ayarladı. Ama şu sıralar netten bir araştırma üzerindeyim
Hocayı değiştirin gitsin..O kadar etkilenmişsiniz ki arabayı sürmeyi unutacaksınız.Acil değiştirin acil!!

Bu hocayı istemiyorum deyip bırakın dersi. Bu kadar da sözünüz geçmiyor mu ev içerisinde. İstemiyorsanız istemiyorsunuzdur niye saçma sapan insanlarla psikolojinizi bozasınız ki? Arkadaşların dediği gibi başka hoca mı yok
Biraz şans vermek istedim acaba ben mi çok amatörüm diye ama bugün sabır taşı çatladı hocada sıkıntı olduğuna emin oldum yani.

Biraz şans vermek istedim acaba ben mi çok amatörüm diye ama bugün sabır taşı çatladı hocada sıkıntı olduğuna emin oldum yani.
Kesinlikle. Sizde sorun yok insanların korkuları olabilir, trafiğe çıkarken çeşit türlü insanla karşılaşıyoruz çok doğal. Bunu salak insanlarla tetiklemeyin boşu boşuna. Parasıyla bir dünya hoca bulunur.

Back
X