Kesinlikle değiştir hocayı tahammülü yoksa yapmasın bu işi. Bi ara aynı şeyi abim yüzünden yaşamıştım ben de. Sınavı tekte geçmişim araba kullanıyorum ama kendi aracım yok. Unutmamak için bunun arabayla pratik yapayım dedim demez olaydım. Yolda giderken mazgallari ortalayacakmisim arabanın bi şeyine bir şey oluyormuş üstünden geçince

her ortalamayı unuttuğumda kızım ortalasanaaaa!! diye bağırıyordu

mazgallara mi bakayım yola mi bakayım ben ne yapayım manyak olmuştum
Bir keresinde bir şeyler içmeye gittik ben kullandım dönüyoruz, eve yakın bir caddedeyiz sinyal verdim sola geçip evin olduğu sokağa giricem, uzakta sağdan kamyon geliyordu, bu sağını solunu şaşırdı mazgal kovalamaktan

bana bir anda sert bir şekilde sağa döönnnn!!! diye bağırdı ama nasıl bir öfke

bir anda aklım gitti panikle sağa kırar gibi oldum son anda direksiyonu bir döndürdü napiyosunnnnnnn salak misinnnn diye bağırıyor hem suçlu hem güçlü. Yani şimdi üzerinden zaman geçti gülüyorum ama o dönem korku geldi uzun süre trafiğe çıkamadım. Sonra arkadaşımın arabayla trafiğe çıka çıka üzerimden attim biraz.
Velhasıl böyle insanlarla olmaz, hadi benimki abim siz bir de üstüne para veriyorsunuz. Kesinlikle bir daha o kadınla direksiyon başına oturma tahammülsüz insanlarla olacak bir şey değil bu. Eğer eşin sakin bir insansa onunla birlikte geç saatlerde çıkarak pratik yapabilirsin. Sonra ufak ufak yoğun saatlerde çıkarak alışırsın böyle bir hocadansa