Direksiyon hocasının tripleri

Kalabalık ve ağır tonajlı araçların bol olduğu bir ile taşındım. Aracı sakin yerlerde kullanıyorum ama burada kendime çok güvenemediğim için 2 hafta (sadece hafta içleri günlük 1 saat) kadar ders alayım dedim. Eşim bir hoca ayarlattı. Kadın hoca olursa derdimi daha iyi anlatırmışım, 1 haftadır burnumdan geldi diyebilirim. Artık kendimden şüphe ediyorum. Trafiğe asla çıkmak istemiyorum aracı görmek istemiyorum. Bütün özgüvenim yerle bir. Soruna gelecek olursak sürekli emir kipleriyle konuşuyor tamam hadi konuştu diyelim daha manevrayı yapmadan konuşup duruyor. Bütün bildiklerim çorba oluyor. O an ne yapacağımı şaşırıyorum.
Bugün hocam bir saniye kafam çorba oldu dedim. Tamam karışmayacağım dedi elini dolayıp oturdu yol boyunca. Dersi o şekilde bitirdik. Kelebek etkisi oldu ben de eşime söylendim düzgün bir hoca ayarlamadın diye. Eşim de söylüyor ki alış diye müdafaa edince iyice sinirlerim tepeme çıktı. Kendimi paramla rezil olmuş hissediyorum. Hadi param gitti, trafiğe çıkacak özgüvenim de gitti. Bir tane video var ya adam oğluna çimenlere girme motoru bağırtma diye emirler veriyor, he şuan o durumdayım. Nasıl alışabilirim özgüvenimi nasıl kazanabilirim? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var.
Eşin yanlış yapıyor bence kendi çabanla biryer bul anlaşmak çok önemli kadın kibirli sinirliyse olmaz sorun nedir hocam ben nerde yanlış yapıyorum diye sormadın mı hiç ? Bence eşin yarıdm edecekse etsin etmiyosa ayağına bağ olmasın bi iyilik yapıcak yüzüne gözüne bulaştırıyor madem öyle boş günlerinde eşin sana çalıştırsın arabanız varsa boş yerlerde sür? Olmaz mı

Evet kendi ayağının altında da fren debriyaj var.
Aslında kendi aracınızla kullanacaksaniz dersi onunla alsanız daha iyi çünkü zaten araba kullanmayı biliyormussunuz. Ben de bu şekilde ek ders almıştım sonra başka araca geçince zorlandım hoca sürekli müdahale ediyormuş ben kullanıyorum sanıyormuşum🤦🏻‍♀️

Back
X