oylemıı o zaman 5 kere aynı hatayı yapanlar nasıl gecıyor?Şikayet edemezsin. Yeni sisteme göre yokuşta kalkamayan, geri gidemeyen ve park edemeyen kalıyor.
oylemıı o zaman 5 kere aynı hatayı yapanlar nasıl gecıyor?
hiç uyarılmadan kedı gıbı atıldım. ben profosyonel degılım ufak2-3 hatam olur arabayı kaldrcaktım fırsat vermedıler ustune basarak soyluyorum ılk kez boyle bırsey oldu oda sınavı buldu sımdı 150 tl nasıl oduycem onu bılmıyorumValla orasını ben bilmem, yeni kural bu. Araçtaki hocaları denetleyen müfettişler var artık. Başka bir araçta ya da hata yapılan yerlerde durup izliyorlar. Geçmeniz gerekse ve hocalar geçirmese onların başı yanar. Müfettişlerle onların aldığı notlar karşılaştırılıyor çünkü. Ama bir şansını dene istersen şikayet için.
Doğrudur haklısın sen de, dediğim gibi şansını dene. Önce kursuna git, olmadı milli eğitime gidersin. Arabayı ilk başta stop ettirmek çok önemli değil. Ama yokuşta kaldıramazsan, geri gidemezsen ya da paralel park edemezsen ikinci şans vermiyorlar diye biliyorum.hiç uyarılmadan kedı gıbı atıldım. ben profosyonel degılım ufak2-3 hatam olur arabayı kaldrcaktım fırsat vermedıler ustune basarak soyluyorum ılk kez boyle bırsey oldu oda sınavı buldu sımdı 150 tl nasıl oduycem onu bılmıyorum
Kursunuzla görüşün. Sinav ucreti 150 tl degil 50 tl zaten. Ama şu da var ki kalanlar ekstra iki ders almak zorunda. Onlarla beraber 150 tl olabilir yine.
Ayrica sephora ya katiliyorum. Puanlama cetvelini incelerseniz bahsettiginiz durumun kalmaya sebep oldugu asikar. Digerleri inisiyatif kullanmis olabilirler bu da mumkun sonucta.Ha bu arada boş keseden atmiyorum esim ilk sinavinda stop ettirdi diye kaldı ikincide gecti. Biz de bunun sikintisini yasadik.
gıdecegım zaten 5 saatlık dersle sınyal vermeyenı bıle bırakıyorlar... 5 saatlık dersle ancak bu kadarDoğrudur haklısın sen de, dediğim gibi şansını dene. Önce kursuna git, olmadı milli eğitime gidersin. Arabayı ilk başta stop ettirmek çok önemli değil. Ama yokuşta kaldıramazsan, geri gidemezsen ya da paralel park edemezsen ikinci şans vermiyorlar diye biliyorum.
oylemıı o zaman 5 kere aynı hatayı yapanlar nasıl gecıyor?
Çok haklısınız.Bence yanlis dusunuyorsun. Sonuçta stop eden adamin trafikte oluşturduğu tehdit nedir ki? 5 km hizla bile gitmezken fren yapmış gibi düşün. Nolur yani araba ileri geri sarsilirsa? Esas yokusta kaydirmak tehlikeli. Arkadaki arabaya toslaman an meselesi. Hele ki trafikte arkadaki araclarin afedersin arabanin poposuna kadar girdiğini dusunursen, sıkıntı yaratacak bir durum.
Ayrica 5 dersle sinyal vermeyeni bile birakiyorlar demissin. Sinyalizasyon kurallarina uymayana bence bi ömür boyu ehliyet vermesinler zaten
ya abartıyorlar araba kaydı derken 10 cm felandır hemen topladım kaldrmaya yeltendım ındırdıler ben daha once ucurum kenarında bıle sürdüm trafkte bıle kaldımbu nasıl bir kurs.hiç detaylı öğretmediler mi ki?
bız usta sofor gıbı suremeyız yarım saat 5 saatlık dersle 1 -2 hata yapılabılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?