• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Direksiyon sınavından kaldım

Nevali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
125
Puanlar
103
Merhaba kızlar nasılsınız🌸
Pazar günü direksiyon sınavım vardı sınava kadar kursun verdiği her derse gittim güzergahımı ve park parkurlarımı sorunsuz tamamladım son dersimde hocam bana sınavdan kesinlikle geçersin dedi
Ve bilin bakalım ne oldu
Tabi ki kaldım hemde tamamen kendi mallığım yüzünden çünkü aşırı heyecanlandım heyecandan ve streten tamsiyonum çıktı yüzüm az kalsın ateş alıp direksiyonu yakacaktı
Dar alanda u dönüşü manevrasında kaldım işk sınava gidememiştim hakkım yandı 2.sınavdan kaldım önümde son 2 sınav var kesinlikle geçeceğime inanmıyorum düşününce bile panikten ellerim titriyor
Eve dönerken eşimin söylenmesimi dersiniz direksiyon hocasını sana inanamıyorum demesimi dersiniz komisyon üyesinin arabaya binince l parkı tek hamlede girip çıltın geldin u dönüşünde kaldın eeee buda sana tecrübe olsun demesimi dersiniz yoksa 3 yaşındaki kızımın elini yanağıma koyup anne üzülme demesimi
Sabaha kadar ağladım ben geçeceğim kafasıyla gitmiştim çok acele ettim acelem heyecanım beni yaktı demekki neymiş panik ve heyecan yokmuş diyorum ama kesinlikle yine yapacağım onu biliyorum sakinleştirici alayım bari dedim sınavda kafam durur direksiyonun yerini unuturum diye vazgeçtim
Bi önerisi olan varmı heyecan ve panik olmamam için ne yapmam gerek
Not araba sürmeyi biliyorum kursa bilerek gittim

Nasil yani ehliyetsiz araba mi kullandiniz nasil ögrendiniz hadi ögrendiniz sinavda nasil u dönüsünde kaldiniz ???

Yapacak bir sey yok ikinci sinava hazirlanin.
Ehliyetsiz araba kullandım her öğrenen gibi boş alanlarda öğrendim sınavda u dönüşünde heyecandan kaldım
Çok yardımcı oldunuz inanılmaz aydınlandım sayenizde

Merhaba kızlar nasılsınız🌸
Pazar günü direksiyon sınavım vardı sınava kadar kursun verdiği her derse gittim güzergahımı ve park parkurlarımı sorunsuz tamamladım son dersimde hocam bana sınavdan kesinlikle geçersin dedi
Ve bilin bakalım ne oldu
Tabi ki kaldım hemde tamamen kendi mallığım yüzünden çünkü aşırı heyecanlandım heyecandan ve streten tamsiyonum çıktı yüzüm az kalsın ateş alıp direksiyonu yakacaktı
Dar alanda u dönüşü manevrasında kaldım işk sınava gidememiştim hakkım yandı 2.sınavdan kaldım önümde son 2 sınav var kesinlikle geçeceğime inanmıyorum düşününce bile panikten ellerim titriyor
Eve dönerken eşimin söylenmesimi dersiniz direksiyon hocasını sana inanamıyorum demesimi dersiniz komisyon üyesinin arabaya binince l parkı tek hamlede girip çıltın geldin u dönüşünde kaldın eeee buda sana tecrübe olsun demesimi dersiniz yoksa 3 yaşındaki kızımın elini yanağıma koyup anne üzülme demesimi
Sabaha kadar ağladım ben geçeceğim kafasıyla gitmiştim çok acele ettim acelem heyecanım beni yaktı demekki neymiş panik ve heyecan yokmuş diyorum ama kesinlikle yine yapacağım onu biliyorum sakinleştirici alayım bari dedim sınavda kafam durur direksiyonun yerini unuturum diye vazgeçtim
Bi önerisi olan varmı heyecan ve panik olmamam için ne yapmam gerek
Not araba sürmeyi biliyorum kursa bilerek gittim
Bu kadar stres yapmayın Allah aşkına bu ne üzüntü ya alt tarafı ehliyet yani yok sabaha kadar ağladım yok sakinleştirici bilmem ne
Dert mi bu gerçekten
Kendinize yazık ediyorsunuz

Ben de ilk sınavdan kalmıştım, hem de sınava giren hocanın beni yanlış yönlendirmesinden :D İkinci sınavda geçtim. Tecrübe olarak düşünün, ağlayıp sızlanacak bir şey yok. Eşinizin söylemesine de sinir oldum. Dünyada sınavdan kalan ilk ya da son kişi değilsiniz.

Hem bu kadar panik oluyorsanız trafikte ne yapacaksınız, trafik cok daha zor.

Bi öneri yok kurs aracı harici kullanma manuelse her araba farklı kavrar ek ders alabilirsin

Ehliyetsiz araba kullandım her öğrenen gibi boş alanlarda öğrendim sınavda u dönüşünde heyecandan kaldım
Aman pekte alingan sana ehliyet yaramiyor demek ki ehliyetsiz sür sen

Burada nasıl bi yardım bekliyosunuz o zaman. Bende çok heyecanlandım ama sınavı geçer miyim kalır mıyım diye. Eğer araç kullanırken bu kadar heyecanlı olsam neler gelirdi başıma iyi ki de geçmemişsiniz yoksa trafiğe çıkmanız çok riskli kusura bakmayın. Araba kullanmayı biliyorum demişsiniz en basit u dönüşünden kalmışsınız demek ki heyecanınız sürüşünüzü her zaman fazla etkileyecek.

Ben parkları falan hepsini yapıp gidip u dönüşünde kalsam kendime gülerdim.
Zaten biliyormuşsunuz, bir dahakinde geçersiniz ne olacak amaaaan.

Beni de u dönüşü sonrası parkur bitmeden arabadan indirdiler. (sınavı geçtin tamam çay içmeye gidicez biz hızlı gidelim deyip) ben arabadan inince kocam da "u da ne yapmış da kalmış olabilir hocaya falan mı sövdü acaba" diye düşünmüş çünkü devasa alan ve altımda pazar arabası kadar picanto vardı :D

Gerçekten gülün geçin olur böyle şanssızlıklar.

Vardır bir hayır diyin önünüzdeki sınava odaklanın. Canınızdan kıymetli değil 🥲

Bu kadar stres yapmayın Allah aşkına bu ne üzüntü ya alt tarafı ehliyet yani yok sabaha kadar ağladım yok sakinleştirici bilmem ne
Dert mi bu gerçekten
Kendinize yazık ediyorsunuz
Çok haklısınız ama bişeye başladım ve sırf heyecanım yüzünden bitirememekten korkuyorum feci şekilde heyecanlandım neden böyle olduğunu anlamadım komisyon üyeleride çok iyiydi tüm şartlar güzelken kalma beni çok üzdü sanırım

Vardır bir hayır diyin önünüzdeki sınava odaklanın. Canınızdan kıymetli değil 🥲
Öyle elbette artık kendimi sakinleştiemeye çalışıyorum sırf heyecanım yüzünden kalmak beni çok üzdü

Ben parkları falan hepsini yapıp gidip u dönüşünde kalsam kendime gülerdim.
Zaten biliyormuşsunuz, bir dahakinde geçersiniz ne olacak amaaaan.

Beni de u dönüşü sonrası parkur bitmeden arabadan indirdiler. (sınavı geçtin tamam çay içmeye gidicez biz hızlı gidelim deyip) ben arabadan inince kocam da "u da ne yapmış da kalmış olabilir hocaya falan mı sövdü acaba" diye düşünmüş çünkü devasa alan ve altımda pazar arabası kadar picanto vardı :D

Gerçekten gülün geçin olur böyle şanssızlıklar.
Allah iyiliğini versin moralimi düzelttin çok yaşa emi😂😂😂😂😂

Burada nasıl bi yardım bekliyosunuz o zaman. Bende çok heyecanlandım ama sınavı geçer miyim kalır mıyım diye. Eğer araç kullanırken bu kadar heyecanlı olsam neler gelirdi başıma iyi ki de geçmemişsiniz yoksa trafiğe çıkmanız çok riskli kusura bakmayın. Araba kullanmayı biliyorum demişsiniz en basit u dönüşünden kalmışsınız demek ki heyecanınız sürüşünüzü her zaman fazla etkileyecek.
Hanımefendi ya okuduğunuzu anlamadınuz yada bana gıcık oldunuz
Ben trafikte kimseyi ezmedim kaza yapmadım birinin canına malıma kast etmedim sarhoşken araba kullanmadım hani derdin nede böyle tersleniyosun anlamadım ben sadece araba sürmeyi bilerek kursa yazıldım ama direksiyon sınavından da heyecanım yüzünden kaldım hepsi bu araba kullanırken stresli yada heyecanlı değilim orda işleyen bi prosedür var benim iyi araba kulkanmama bakmıyorlar mesela ben paralel parkı duba sayarak yapmam kendi bildiğim gibi yaparım dubalara dokunmam sarı çizgiye lastikleri oturturum ama komisyon kabul etmiyor onların istediği gibi park yapayım istiyorlar bunu gibi şeyler beni strese soktu bildiğim bişeyi tekrar öğrenmem beni zorluyor heyecanlanıyorum olan şey bu yoksa ehliyet almayım benden trafik canavarı olur gibi bi durum yok olsa kendi canımı riske atmazdım

Ben de ilk sınavdan kalmıştım, hem de sınava giren hocanın beni yanlış yönlendirmesinden :D İkinci sınavda geçtim. Tecrübe olarak düşünün, ağlayıp sızlanacak bir şey yok. Eşinizin söylemesine de sinir oldum. Dünyada sınavdan kalan ilk ya da son kişi değilsiniz.

Hem bu kadar panik oluyorsanız trafikte ne yapacaksınız, trafik cok daha zor.
Trafikte panik olmuyorum kız sakinim uzun zamandır araba kullanıyorum zaten bunun için çok söylendi vır vır konuştu zaten biliyosun bildiğin şeyden nasıl kaldın diye bak neyi fark ettim şimdi hani diyorlar ya araba sürerken yanında kocan olmasın araba kocanın olmasın hocan kocan olmasın diyorlarya bu gerçekten çok doğruymuş😂😂😂eşimin bana öğrettiği şeyle kursun eğitimi çok farklı hatta direksiyon hocası bana lütfen kocanın öğrettiğini şuan unut ehliyetini al sonra hatırla demişti bak hepsi bir araya gelince heyecandan kaldım hatta eşimde dediki ben öğrettim kurs farklı gösteriyor strese girdin ondan kaldın dedi eh artık ne yapalım şu heyecan işini halledebilirsem öbür sınavda tekrar şansımı denicem

Demek ki stres altında daha çok panik oluyorsunuz. Heyecanınızı bastırmanın yollarını bulmaya çalışın. Ayrıca ucunda ölüm yok ki, en kötü son hakkinizda alırsınız ya da tekrardan kursa gider yeniden sınava girersiniz.

Demek ki stres altında daha çok panik oluyorsunuz. Heyecanınızı bastırmanın yollarını bulmaya çalışın. Ayrıca ucunda ölüm yok ki, en kötü son hakkinizda alırsınız ya da tekrardan kursa gider yeniden sınava girersiniz.
Ah bu stresimi yönetmeyi bi bilsem daha önce hiç böyle olmadım arabaya komisyon binince sanki hata yapıcakmışımm gibi panik oldum bunu yönetmem gerek çok kuruntu yaptım bu yaşımda yeni bi huy edindim panik oldum haklısınız ucunda ölüm yok teşekkür ederim desteğiniz için🌸

Back
X