DİRENEN KİLOLARA ELVEDA ..

Bluedreamer02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
2.126
2.761
133
Yeni bir günlük, yeni bir yaşam, yeni bir bedene Merhabalar .!

İnternette çok araştırma yaptım, çok okudum, çok dinledim ve sonunda kendimde bu kiloları verebilecek kuvveti buldum. Bu günlüğü açarakta bir başlangıç yapmış bulunmaktayım. Kendime güveniyorum, hırslıyım, 50 kg olana kadar bu topikte olacağım..

Boyum: 1,60
Kilom: 65,8 kg • 06 - 09 - 2016

Fazlalık kilolarımdan kurtulmak için Sağlıklı bir beslenme programı kendime çıkartıp, onun yanında bir de spor yapacağım. Artı bol bol su içeceğim.

Beslenme programını kendime göre ayarlamam gerekiyor. Öğlen işyerimde ne çıkarsa onu yemek zorunda kalıyorum. Bende artık çorba salata yoğurt sebze yemeği gibi şeyler çıkarsa yiyeceğim. Ve yanımda ara öğün için bir şeyler ayarlayıp götüreceğin her gün.

Yasaklı yiyeceklerim:
Pilav , makarna, mantı, beyaz ekmek, şekerli içecekler, hamur işi, abur cubur vs. Kısaca zararlı olan hiç bir şeyi yemeyeceğim. ..!

Her pazar tartılacağım. Menülerimi burda paylaşacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk sporumu da yapmış bulunmaktayım tabii süresi çok az 15 dk ama başlangıç olarak çok iyi bence (ya onu da yapmasaydım, oturup popo büyütseydim?)

15 dakika ~ bildiğim basen, kalça hareketleri yapıldı yarın 5 dakika daha ekleyip devam edeceğim

Son düzenleyen: Moderatör:
Kahvaltım 3 zeytin, bi parça peynir, 3 kuru kayısı, 1 tane salatalık :))

Saat 10 civarı ara yaptım bir avuç kuru üzüm ve 4-5 tane kuru kayısı

Öğlen yemeğim saat 13:00'da 1 kase çorba ve 1 tane biber dolması

Saat 16:30 gibi 1 tane şeftali

Akşam yemeğim de 3 tane küçük biber dolması ve yanında biraz yoğurt

İlk günümü sonlandırmış bulunmaktayım.
Kısa bir durum değerlendirmesi yapmak gerekirse, kahvaltı öğlen yemeğim ve aralarda yediklerim iyiydi ama akşam biber dolmasından 3 tane yiyeceğime 1 tane yeseydim daha iyi olacaktı..
Bugün hiç kaçamak yapmadım, gayet güzel geçti. Sadece su içmeyi arttırmam gerekiyor. 1,5 lt su içtim ve günlük 2-2,5 lt içmem lazım..
Akşam yemeğinden sonra da bitki çayımı içtim. Doğadan Mısır püskülü çayı ilk defa içtim ve tadı hoşuma gitti.. Yeşil çay içemiyorum çok acı oluyor ama bunun tadı bana çok hafif geldi :)))
Ve yarım saat tempolu yürüyüş yaptım. Yarın 35 dakika'ya çıkarmam gerekiyor sporumu

Günaydın sevgili günlükcüğüm,

Bu sabah uyanır uyanmaz ilk işim su içmek oldu.
Kahvaltım 3 zeytin 1 parça peynir domates salatalık ve 1 bardak süt :)

Saat 19:30 1 tabak yumurtalı kavurma yedim doymayınca biraz da üzüm yedim .. 2. Gün de kaçamak yapmadım daha ne olsun

Günaydın Günlükcüğüm, bu sabah güzel uyandım ve umarım bu günü de güzel geçiririm.

Dün akşam bir bardak mısır püskülü çayımı içip 1 tane de salatalık yiyip erkenden yatmışım. Bu sabah kahvaltı da 3 zeytin, 1 parça peynir, domates, salatalık ve 1 çay kaşığıyla nutella yedim. İlk küçük kaçamağım olsun bu . İlk ve son ..

Şimdi işe gitme vakti geldi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…