- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
- Konu Sahibi Pitikareligomlek
-
Sorun sadece noktalama işaretleri olsa neyse...Noktalama işaretlerini har vurup harman savurmamalisiniz.
Bazısı hiç kullanmıyor , bazısı süs olsun diye kullanıyor.
Ortası yok mu bunun?
Hem de devlet memuruCidden seni nasıl ise aldılar? Derdini bile anlatacak kadar yazı yazamiyosun.
Ağlamaya gidiyorum :,(Hem de devlet memuru
Ağlamaya gidiyorum :,(
Çocuğun krese başladı mı??? Ev sahibinle naptinKizlar bazen bişi yediğimde disimde acı oluyor.kasimda dolgu.yaptirmistim.her zmaan açım yok.bugun yeni gelen müdürden fakülteye gitmek.icin yıllık.izin aliyim.dedim.zira burada en iyi yer fakülte.ozellere de gittim.ozeller iyi dwgil.bu.keyfi olacağı için yıllık izin istedim
Müdür ama ben toplantı yapacaktım.is bölümü ile ilgili dedi.sonra git der gibi oldu ama gönüllü değildi pek.inatlasmayayim dedim.cok acil değil hadi bekleyelim dedim toplantıyı.herkes.deli gibi yillik izin alıyor.seytan diyor rapor al ama.git o.disciye.ara ara açım oluyo.
Bilemedim.kizlar.muhtemelen bahane olduğunu dusunuuor.sdaha önceki.mudurle.sikinti oldu.belki de dedikodu yaptilar.sorunuma inanmadı.ve bana karşı çok.kati.
Ne yapmaliyim
Bu ilkbahar bekleyen üye galiba. Mantar gibi üyelik acıyor eğer oysa.Atanamamış bir öğretmen olarak bu eylemi işteş yapabiliriz.
Bu ilkbahar bekleyen üye galiba. Mantar gibi üyelik acıyor eğer oysa.
Kimler kimler ataniyor, Allah im sen buyuksun, bize de nasip et
Aa aynı kişimiymiş?..Diş çektirip defalarca konu açan üyeydi değil mi kendisi?..İlkbaharı bekleyen sarı bi manolya
Yürekten amiiiin diyorum duanıza.
Aa aynı kişimiymiş?..Diş çektirip defalarca konu açan üyeydi değil mi kendisi?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?