- 25 Ağustos 2019
- 165
- 4
- 13
- 43
- Konu Sahibi Pitikareligomlek
-
Burada özele de gittim.iyi değiller.keyfiyet yok.yillik izin alicam.Hoşgeldin sarımanolyam :)
Müdür gönüllü değil izin vermeye veHoşgeldin sarımanolyam :)
Sağlık sorunu için madem izin vermiyorsa doktora gidip kendin rapor al. Ağrıyla iş mi yapacakmışsın.Müdür gönüllü değil izin vermeye ve
Hoşgeldin sarımanolyam :)
O kadar ağrım yok.sadece arada dizinin adasına bişi kaçtığında sıkıntı oluyor.ustelkk yıllık izin istedim.gelecek hafta da gosterilebilinirSağlık sorunu için madem izin vermiyorsa doktora gidip kendin rapor al. Ağrıyla iş mi yapacakmışsın.
Kötü olmak da istemiyorum.hadi bu sefe onun dediği olsunSağlık sorunu için madem izin vermiyorsa doktora gidip kendin rapor al. Ağrıyla iş mi yapacakmışsın.
Yemek yedim şimdi.dis arama vbisi kaçtı.canim yanıyor.o şöyle düşünüyor.by kaytarmaya megilli.skmdiden izin verirsem işin ucunu tutamam.toplanti vs Bahane amâ şöyle bişi var ben yıllık izin alicaktimAcil değilse haftaya alırsın manolyacım. Bunun için konu açma bari şuraya.
Manolya bu dil bilgisiyle nasıl memur oldun sen?Yemek yedim şimdi.dis arama vbisi kaçtı.canim yanıyor.o şöyle düşünüyor.by kaytarmaya megilli.skmdiden izin verirsem işin ucunu tutamam.toplanti vs Bahane amâ şöyle bişi var ben yıllık izin alicaktim
İzin alamamam normal miManolya bu dil bilgisiyle nasıl memur oldun sen?
Tekrar söylüyorum haftaya izin alır gidersin mesele değil.
Dişinin arasına bişey kaçtıysa fırçalarsın, diş ipi kullanırsın, ağız suyu kullanırsın çıkar.
İzin alamamam normal mi
Bana ağır geldi.yillik izin istemiştim.onu da vermedi.baskalarina veriyor.hem bir ay.bana bir gün yoo.o da hastaneye gidecektimManolya bu dil bilgisiyle nasıl memur oldun sen?
Tekrar söylüyorum haftaya izin alır gidersin mesele değil.
Dişinin arasına bişey kaçtıysa fırçalarsın, diş ipi kullanırsın, ağız suyu kullanırsın çıkar.
Sorun izin degoldi sanki.ipin ucu kaçar diye korkuyor özellikle bana karsiNormal normal. Alırsın haftaya
Bana ağır geldi.yillik izin istemiştim.onu da vermedi.baskalarina veriyor.hem bir ay.bana bir gün yoo.o da hastaneye gidecektim
HaklisinSana her şey ağır geliyor, ağır gelmeyen bir şey yok ki.
İzin verdiğinin performansı yüksektir vermiştir, toplantıyla alakası yoktur vermiştir, bu yıl hiç izin kullanmamıştır vermiştir. Kendinle kıyaslama herkesi. Çok izin aldıysan da adın çıkmıştır.
Cocuguma takintili oldugum bir durum. Noktalama isaretlerini burada herkes bilmek zorunda degil ama bu kadar karisik olunca ben 3-4 kere okumak zorunda kaliyorumNoktalama işaretlerini har vurup harman savurmamalisiniz.
Bazısı hiç kullanmıyor , bazısı süs olsun diye kullanıyor.
Ortası yok mu bunun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?