Dis agrisi

Aylnaylm1

Bsla:72 gnc:63.0 hzrnhdf:60 tmmzhdf:55.0
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
949
858
53
36
Gun gectikce daha fazla agriyor agri kesici yada antibiyotik kullanamam onermedi ebe 9 ay cek dedi gozume bile vuruyor ayrica goz doktoruna gidicem ama dis icin ne yapmaliyim ? Karanfil agzimda tutamiyorum dis agrisini gecirmek yerine dilimi yanagimi yakiyor :/

Cok daha artti sirkeli.tuzlu.su.denedim.gecmedi napmaliyim karanfil de gcirmiyo

Canim dusuk tehliken var mi bilmiyorum fakat ben 15. Haftada bir disime dolgu yaptirdim 19. Haftada da 20 lik disimi cektim agir antibiyotikte kullandim bebegim sukur iyi bu aci dayanilacak gibi deil ki insanin beynini oyuyor

Yaa ağustosta yazmıştım geçti bi ara şimdi 4 gündür yine çekiyor um ((

Zeytin koyulabilir die duymuştum ağrıyan dişe ne kadar faydası var bilmiyorum ama zararı yok deneyebilirsin.
Çok geçmiş olsun

Yaa ağustosta yazmıştım geçti bi ara şimdi 4 gündür yine çekiyor um ((
Merhaba hangi ildesin bilmiyorum ama izmirdeysen doktorumu tavsiye edebilirim.benimde agustosta agriyodu sonra gecti diye gitmedim o donem kusmaktan mide asidinden olmustu sanirim.discim cok guzel ilgilendi.martta bana kanal yapilmisti o zaman film cekilmisti ve curuk bile yoktu agriyan disimde ama 5 ayda kanala kadar gitmis cok hizli curumus.hamilelere ozel uyusturucu kullandi dozlari azar azar verdi sadece disimi uyusturmak 30dk surdu film cekilmedi muayne ederek disimi buldu.film cekilmedigi icin curugun boyunu bilmediginden yavas yavas acti sonra ozel bir ilac ve ozel bir gecici dolgu(ki dolgu 2.gun dustu)sonrada kalici dolgumu yapti.disim yapilirken o ozel uyusturucu cok etkili olmadigi icin biraz hissettim ama cektigim agrinin yaninda neki dedim dayandim.surekli bulantim oldugu icin agzim acik durmak zordu sık sık mola verdi beni rahatlatti.cok iyiydi yani.eger iyi bir disci bulursan hic cekmene gerek yok

Bu arada antibiyotik veya agri kesici vermedi ihtiyacta duymadim sagolsun cok ilgilendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…