dişlerim zaten beyaz ama daha beyaz olmasını istiyorum yani reklamlardaki gibi ama lazerin zararları var sanırım lazerden sonra çok sıcak ve soğuk şeylere dişler tepki gösteriyomuş sanırım lazerle dilerini beyazlatan bir arkadaşımdan duydum hatta bi kere dişi bile çatlamış sanırım çok soğuk bişeymi yemiş sıcak bişeymi yemiş herneyse porselen kaplamada yaptırmadan bu diş beyazlatmanın bir yöntemi yok mudur ??
selam kıslar,bende istiyorum dişlerimi temizletmek ama doktorlar sanırım dişleri kazıyolar bi etkisi olurmu hiçbi bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim..
ben fiyatlarını öğrenmek istiyorum aslında diş ağartma işleminin
dişlerim zaten beyaz ama daha beyaz olmasını istiyorum yani reklamlardaki gibi ama lazerin zararları var sanırım lazerden sonra çok sıcak ve soğuk şeylere dişler tepki gösteriyomuş sanırım lazerle dilerini beyazlatan bir arkadaşımdan duydum hatta bi kere dişi bile çatlamış sanırım çok soğuk bişeymi yemiş sıcak bişeymi yemiş herneyse porselen kaplamada yaptırmadan bu diş beyazlatmanın bir yöntemi yok mudur ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?