• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diş buğdayı yapmak istiyorum

:lepi: çok beğendim canım eline sağlık

bizdede senin anlattığın gibi yapılır, ama ben bunu eğer o sırada bir aksilik çıkmazsa okulda tüm arkadaşlarımın içinde yapmak istiyorum, yıl sonu kurulunda ara verip benim kuzuyu koyacam ortaya ikramlar vs. hoş olur gibi geldi, eve zaten geleck kişi sayısı az olur, bunuda m.yard arkadaş teklif etti hoşumada gitti,

birde ben denizin önüne senin saydıkların dışında laptop ta koyacam, kesin ona saldırır benimki, ha birde kablo koyarım, nerede bir kablo görse kendinden geçiyor minik

lelalcim süper olmuş davetiye , bayıldım valla yerimseniben
vaktim olsa da ben de yapsam keşke böyle bişey ya , çok hoşuma gitti

lelal davetıyenız cok hos canım
ıkramlık ve hedıyelık neler dusunuyorsun canım
ben kese ıcınde bırseyler dagıtmak ıstıyorum aslında ama henuz karar da veremedım
kendım kokos olucam ya kokos kıyafetımı bıle hazırladım ama ortada henuz dıs yok

teşekkür ederim kızlarr

bizz bugün 6. dişi de patlattık :)) bölece davetiyeyi sanırım düzeltmem gerekecek :))
ikramlık olarak kelebek şeklinde pasta yapacağım üzeri süslü muffinler hazırlamayı planlıyorum börek kısır patates salatası falan daha ortada net bir çalışma yok
hediyelikler ise hazır örgü bebekler vardır hani şu son zamanlarda sıkça gördüğümüz örgü elbiseli yuvarlak tahta kafalı olanlar onların arkasına potpori koyarak buzdolabı magneti yapacagım aslında istediğim bir biblo vardı çok heveslenmiştim ama almaya gittiğimde kalmamış bir daha da gelmeyecekmiş o yüzden buna kaydık

işte buna benzerler

Duru'nun elbisesi hazır bir tek ona ayakkabı bakınıyorum
ben ise daha karar veremedim ne giyeceğime hep sona kalıyorum zaten :))

hedıyenız cok guzel canım
benım bu bebeklerden olusan bır kupem varrr

bızım de kıyafetlerımız hazır
ıkramlıklarda kolay zaten ben arkadaslarımla yapıcam ınsa allah
ama ortada bugday yapacagımız bır dısımız yooookkk

evet kızlar sonuda diş buğdayımızı yaptık
gerçekten herşey gönlümüze göre güzel oldu her ne kadar fotograf makınası ve kameranın azizliğine uğramış olsakda bir kaç poz yakalayabildim.
uzun ve hummalı bir hazırık oldu diş buğdayı magentlerini hazırla servis edilecek bardakları hazırla ikramlıklar diş kurabiyerli bütün bunları tek başıma yapmaya kalkınca öldüm yorgunluktan ama kızıma feda olsun.
misafirlerimiz gelirken Duru öğle uykusundaydı tam herkesler geldi benim cimcime uyandı gülücükler atarak. önce bir herkese merhaba hoş geldiniz dedikten sonra çok oyalanmadan meslek seçimi yaptık.
önüne steteskop - doktor, kalem-öğretmen, kitap- yazar editör ,araba-makine mühendisi (ailede çok olunca istek yoğun oldu :)) ), çekiç mühendis, hesap makinesi mali müşavir /bankacı, mause- bilgisayar müh temsilen kondu. tabi Duru önce bütün bunlara şöyle uzun uzun baktı tabi biz kikirdiyoruz hiç birini seçmeyecek evinin hanımı çocuklarının anası olacak , baba koca parası yiyecek derken elini steteskopa attı ama gözü de çekiçte sonra bir baktık hop hemen diğr el çekice yöneldi tabi bizimkiler hemen mesleği buldu genetik mühendisi hani hem tıp hem mühendislik ya :)) valla ne olur bilmem ama allah hayırlı yazılar yazsın bizi çok eğlendirdi cimcime. sonra boynuna buğdaydan yaptığım kolyesini taktık dişleri de buğday gibi patır patır patlasın diye bir kaç buğday tanesini kafasında döktük. sonrasında hediye mama yeme ve ve eğlence faslı.
resimler az sonra :)))

meslek seçimi

ilk steteskop tutuldu

ama ardından diğer bir hamleyle elini çekice attı cimcime

Son düzenleme:
bu buğdayımız
gerçekten çok lezzetli oldu ben bile böyle olacağını tahmin etmiyordum. içinde ballı buğday leblebi şekeri üzüm ceviz içi ve bonibonlarla renklendirdim.

diş buğdayı servislerim

Son düzenleme:
lelal ne guzelde ozenmıs ve cok hos bır anı hazırlamıssın kızına
bızım henuz dısımız yok ama bızde yapıcaz koyduk kafaya
sen ozendırdın bızı yoksa bızım boyle bır adetımız yoktur

tebrıkler :hooray:

lelal...hayırlı uğurlu olsun canım...Bizim şimdilik dişimiz yok...Ama çıktığında mutlaka yapmayı düşünüyorum...Senin yaptıklarınıda gördükten sonra kesin karar verdim...Ellerine, emeğine sağlık...

çok teşekkür ederim kızlar ..
yapın valla ister kalabalık ister küçük aile arasında ne olursa olsun acayip eğlenceli ve çok da güzel bir anı kalıyor geriye. sonradan ben kızıma oğluma yapmamıştım demeyin.

çok teşekkür ederim pirayecim.
Duru çok şirindi ama bir ara kalabalıktan ve sıcaktan çıldırdı kızım :)) artık evin içinde çığlıklar atıyordu :))

Resimlere baktım nihayet Lelalcim Duru çok tatlı olmuş.her ne kadar resimleri büyük göremesemde çok tatlı olduğu belli.
Güzel bir anı olmuş.Hayırlı olsun incileriniz.

teşekkür ederim darkcım.
elimden geldiğince resimleri düzeltmeye çalıştım. evet bizim için gerçekten ilerde hatırlayacağımız güzel bir anı oldu.

hayırlı olsun lelalcim, herşey çokkk güzel görünüyor eline sağlık, o güzel kurabiyelerin tarifini paylaşırmısın?

bizde ankarada yaptık aile arasında, benimki tahmin ettiğim gibi ilk laptopa uzandı:))

Back
X