• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum kaygısı

Bseetn58

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2023
85
23
18
27
Kızlar selam bende sürekli doğum korkusu var ya bişey olursa diye aklımdan bir sürü kötü seyler geçiyor ameliyattan korkmak vs beni çok etkiliyor sanki hep kötü bişey olursa diye düşünüyorum kendimle alakalı ya işler ters giderse bebeğime kim bakar gibi hep saçma şeyler düşünüyorum varmı benim gibi şeyler düşünen niye böyleyim yaa

Hormonlar ele geçiriyor :) bende de vardı saçma bir şekilde kafamda kurup ağlıyordum geçiyor sonra :)

Kızlar selam bende sürekli doğum korkusu var ya bişey olursa diye aklımdan bir sürü kötü seyler geçiyor ameliyattan korkmak vs beni çok etkiliyor sanki hep kötü bişey olursa diye düşünüyorum kendimle alakalı ya işler ters giderse bebeğime kim bakar gibi hep saçma şeyler düşünüyorum varmı benim gibi şeyler düşünen niye böyleyim yaa
Olmaz mi cogu hamilenin aklina geliyordur. Benimde geldi iki uc kere bir de bu sekilde uzucu birsey gorursem dizide haber vs hemen gozum dolar etkilenirim
O yuzden olumlu seylere bakmaya calisiyorum hep
Allahin izniyle saglikla kucagimiza alalim ınsallah saglikla buyutelim bebeklerimizi🌸

Hamile değilim benim bile var 😅😅🤣🤣

Bence hamileliğin bir döneminden sonra bu evham hep oluyor 🥲 doğum şekillerinden korkmazdım hamile kalmadan önce, doğum hikayelerini okur videoları izleyebilirdim. Şimdi fotoğraflar bile kaygıya sürüklüyor nolcak nasıl olcak ya bişey olursa vs vs 🥲

Olmaz mi cogu hamilenin aklina geliyordur. Benimde geldi iki uc kere bir de bu sekilde uzucu birsey gorursem dizide haber vs hemen gozum dolar etkilenirim
O yuzden olumlu seylere bakmaya calisiyorum hep
Allahin izniyle saglikla kucagimiza alalim ınsallah saglikla buyutelim bebeklerimizi🌸
Yaa çok doğruu teşekkür ederim bende öyle yapayım 🙏🏻 inşAllah Allahın iziniyle sağlıklaa 🤍🙏🏻🥹

Back
X