Diş çıkarma çilesi

Nurrcaneliff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
671
408
103
kızlar yorumlarınızı bekliyorum. Oğlum bugün 114 günlük. Damakları bembeyaz oldu ve sertleşti. Müthiş hızursuz anlatamam. Bazı günler ki her gün diyebilirim çığlık çığlığa ağlıyor can dayancak gibi değil. Ağzının suyu akıyor bol bol. Gece uyuyor uykusunda sürekli iç çekiyor ve bazen çığlık atarak uyanıyor. Normalde meme bağımlısı bir çocuk 15 dk da bir emiyordu ama şimdi bazen 4-5 saat emmediği oluyor hep ağlamaktan ememiyor. 2 farklı doktora götürdük ikisi de heryerini muayene etti ve bir rahatsızlığının olmadığını söyledi. Kaka tahlilini dahil yaptırdık hiçbir şey çıkmadı. Diş çıkarıyor diye tahmin ediyoruz. Bittim tükendim artık tansiyonum düşüyor yığılığ kalıyorum. Dün kurşun döktürdük ama banamısın demedi. Var mı bu tarz bir şey yaşayan ve yaşayan varsa ne kadar sürdü bu çile. Artık başım dönüyor bitkinlikten evladıma yetememekten kprkuyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var. Bu arada diş geli kaşıyıcı yeşil soğan hepsini denedim ama para etmedi.

Kolik falan mı?
Yada senin yediklerinden yada sen üşüttü isen ondan dahi alabiliyor.
Daha çok küçük nazar da olur. Bol bol ayetel kürsi nas felak oku nazar duası oku işe yarar inşallah

Yarım çay bardağı su
2 tatlı kaşığı zeytinyağ
1 tatlı kaşığı anason (ot)
Bir cezveye koy sadece yağ kalana kadar kaynat. Soğuyunca süz. bu yağ ile masaj yap diş etlerine. Ben çok faydasını gördüm

Yarım çay bardağı su
2 tatlı kaşığı zeytinyağ
1 tatlı kaşığı anason (ot)
Bir cezveye koy sadece yağ kalana kadar kaynat. Soğuyunca süz. bu yağ ile masaj yap diş etlerine. Ben çok faydasını gördüm
Teşekkür ederim bunu denicem bakalım. 2 gün çok iyi 2 gün çok huysuz mahvediyor beni. Umarım işe yarat.

Merhaba sevgili arkadaslar ben aranizda yeniyim kizim elif 35 haftalik dogmustu dogduMaşallahgunda boyu 43 cm kilwosu 2500gr di simdi 7 aylik oldu kilosu 6800gr boyu 65 cm sizce normalmi ek gida veremiyorum hic birsey yemiyo zaten anne sutude almadi ne yapmaliyim lutfen bana yardimci olun

Merhaba sevgili arkadaslar ben aranizda yeniyim kizim elif 35 haftalik dogmustu dogduMaşallahgunda boyu 43 cm kilwosu 2500gr di simdi 7 aylik oldu kilosu 6800gr boyu 65 cm sizce normalmi ek gida veremiyorum hic birsey yemiyo zaten anne sutude almadi ne yapmaliyim lutfen bana yardimci olun
Boy ve kilo her bebeğe göre değişir. Anne baba minyonsa bebek de ufak tefek olabilir. Bana biraz az gibi geldi boy ve kilosu ama ben bu kpnuda bilir kişi değilim. Doktprunuza danışın derim. Ek gıda niye veremiyorsunuz? Hiç mi yemiyor? Tattırın alıştırmaya çalışın derim. Benim oğlum 4 buçuk aylık oldu bugün 7 kilo 67 cm. Ki doktpr normal dedi fazla değil yani. Bence doktorunuza bir danışın. Anne sütü almıyorsa mama ile mi besliyorsunuz? Mama ile beslenen bebekler daha iri oluyor.

Back
X