diş eti estetigi

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
Arkadaslar gulerken agzimi kapamaktan biktim pembe damaklarim ve kisacik dislerimle hic guzel gulmuyorum. Caresi varmis dis etini lazerle kesip birazdaha uzun gorunmesini saglayabiliyorlarmis. Var mi yaptiram duyan bilen

Evet tatlım mümkün)))
Yapılışini da gördüm. Gayet basitti. Diş bitiminden yukarıya doğru lazerle kesiliyor. Ağrı-sızı olmuyormuş kanamada yok gibi birşey
doktorun becerisi gerisi

Ben duydum.dediginiz gibi dis etkerini keserek disi oldugundan buyuk ve estetik gosteriyorlar.ama malesef cevremde kimseyi gormedim busekilde.tek soyleyebilecegim cozumu varken kendinizi gulmekten mahrum birakmayin ve mutlaka iyi arastirip bransi periodontist olan dishekimine gidin.

Eğer ki dişeti mesafeniz çok kısaysa yapılacak tedavi büyük ölçekli olacaktır. Bu da şu şekilde önce dişeti lazerle ya da minör cerrahi işlemle istenilen mesafede kısaltılır akabinde ortaya çıkan kemik doku törpülenir. dişetlerinin iyileşmesinin ardından porselen ya da zirkon protezlerle estetik görüntü sağlanır. bu süreçte operasyondan etkilenen dişler olursa o dişlere de kanal tedavisi uygulanır. yok bana birkaç milim yeter deniyorsa sadece dişetinin kaldırılması yeterli olacaktır yeter ki kök yüzeyleri açığa çıkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…