Diş etleri

efulim_61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
784
570
103
32
kızlar alt diş etlerim inanılmaz derecede şişti ve dokununca resmen oynuyo kopucakmış gibi. Hamilelikte normal diyorlar ama ne yapmam lazım doktorum gargara yap dedi tuzlu su ile ama geçmedi. Diş doktoru tedavi yapamam dedi. Hamileşikten sonra düzelir mi yoksa dişlerim düşer mi çok korkmaya başladım etlerim hafif ağrıyor sanki çekilmede başladı ne yapıcam bilmiyorum

Benimde dis etlerimin bazi yerleri sis hem altta hem ustte. Iltihap gibi yara gibi. Hamilelikten sonra oldu banada. Ama kopucak gibide degil. Doktorun nornal dediyse bi problem yoktur bence

Benimde dis etlerimin bazi yerleri sis hem altta hem ustte. Iltihap gibi yara gibi. Hamilelikten sonra oldu banada. Ama kopucak gibide degil. Doktorun nornal dediyse bi problem yoktur bence
Canım böyle dokununca oynuyo iki diş arasındaki diş etim o şekilde. İyice yumşadı düzelir mi ki sonrasında bulamadım bi yolunu rahatsız oluyorum

sirkeli gargara deneyin sirke asidik yapısı ile bakterileri öldürür ve rahatlatır kızlar ben yaptım işe yaradı

Canım böyle dokununca oynuyo iki diş arasındaki diş etim o şekilde. İyice yumşadı düzelir mi ki sonrasında bulamadım bi yolunu rahatsız oluyorum
Dedigim gibi dis etlerim cok rahatsiz benimde. Hamilelik sebep oluyomus buna. Dokundugumda oynadigini aşırı hissetmiyorum ufak bi oynama var ama benim dokundugum yerlerde hissiz. Yani dokundugumu disetimin sisen yerlerinde hissedemiyorum. Bence normal dert etme icine. Disciye gidip dislerini disetlerini gosterebilirsin

Kızlar selam bende 18 haftalık hamileyim , dış etlerimde aynen sizde olduğu gibi şişme ve ağrı sorunları vardı.2 haftadır Ibrahim Uslu nun dogal dis macunu lauradent kullanıyorum, hiç sorunum kalmadı, kolaylar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…