Bebek Beslenmesi Diş fırçalama eğitimi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ebruli1820

herşey düz bir karın için
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
6.564
3.416
248
Kızlar 17 aylık oglum var.Diş fırçalamya ne zaman ve hangi fırça ile başlamam gerekiyor?Siz ne zaman diş temziliginize ve nasıl başladınız?Geç mi kaldım acaba

benim de kızım 11 aylık dişinde leke gördüğüm için daha bugün diş hekimine gittik.ama leke falan kalmamış dr demir ilacından olduğunu söyledi.oral b markasının 0-2 aylık yumuşak uçlu fırçaları varmış onlardan kullanabilirsiniz dedi macunsuz.sizde başlayabilirsiniz tam zamanı bence en azından yatarken temizlenir öyle uyursunuz.

Allah bagışlasın yavrunu.Zaman kaybetmeden alayım bende o zman

Dün dr. tavsiyesi üzerine oral-b aldım.Akşam hep beraber macunsuz diş fırçaladk.Çok hoşuna gitti

kızım 17 aylık , ben de 9 aylıkken varolan 2 dişinde lekelenme ve çürük başladığı için o zamandan beri fırçalıyorum, nenedent diye bir bebek macunu var, onun içinden parmak fırça çıkmıştı, onunla kendim fırçalıyorum, ama ben de artık normal fırça alacağım.. sanırım oral b 0-2 yaş en uygun değil mi?

Evet canım dr. ve eczanede oral-b 0-2 yaş en küçügünü önerdi.
biz 16 aylığız ama çok az dişimiz var.. yine de başlamalı mıyız?

Canım ben diş egitimini araştırıken 12 aylıkken başlayanları duyunca geç kaldıgımı anladım:26:Hemen başladım.Bence başla eglenerek ögreniyolr oyun sanıyolar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…