Eşimle tartıştık aslında birbirimize kırıldık desem daha doğru olur.
Her şey çok normaldi başta... Akşam süslendm puslendim kocamin işten gelmesini bekledim uzun bekleyişin ardından nihayet eşim geldi beni görünce bu ne hal demesin mi. ( normal bir kıyafet giymistim öyle enteresan fantazi şeyler değildi aklınıza bir şey gelmesin

)
Neyse bir sıfır başladık moralmen. Çok takmadim biraz oturduk falan bizimkinin ağzı yağlı yağlı köfte kokuyordu kendisini çok Afedersiniz öpmemi istedi valla midem almadı yanağından öptüm nedenini sordu ben de yağlı yağlı köfte kokuyorsun dedim sırf dişlerini fircalamasi için ama tam tersi bana Küstü bu böyle mi söylenir dedi. Nasıl demem gerekiyor sorum cevapsız kaldı.
Ya kızlar iki haftada bir dişini fircalayan bir eşiniz olsa ona ne söyleyerek dişlerini en azından üç günde bir fircalamasini sağlarsınız. Yani ben bu olayda suçlu muyum anlamadım.
Ofkemden gittim günlük kiyafetlerimi geri giydim geceyi de berbat ettim uf ya çok canım sıkıldı

şimdi konuşmuyoz af dilemeye dilerim de bu sorunu kökten halletmek istiyorum. Kendisine daha önce defalarca dedim zaten hep benim zorumla fircalar. Kokulara hassasim napim hoşuma gitmiyor çok uzattım sanırım. Cevap verenlere teşekkür ederim. Vermeyenin de canı sağolsun ne diyim. Iyice sacmaladim göndere basayim en iyisi :26: