herkes birseyler yamiz ama ben dis gebelik gecirdim, ben de sana en dogrusunu yazayim.
canim degerinin kac oldugu degil iki gunde bir ikiye katlayip katlamadigi onemlidir. mesela 468 baktirdigin ne gun idi, 900 lu deger ne gun cikti? arada 2 gun varsa problem yok. ama tutup da 5 gun gecince ilk kan baktirdigindan degerin duzenli artmiyor demektir. bu da ya dis gebelik ya da dusuk habercisi olabilir.
bende hamileligimin basindan beri lekelenme geldi. ama degerim hep ikiye katladigi icin doktor dis gebelikten suphelenmedi, olabilir normal dedi ama malesef dis gebelikmis ve tupume zarar verene kadar anlamadik. yani keseyi gormek icin senin gibi 14 gun sonra cagirdi. aslind aiki gun sonra cagirsa kese gorunmeyecek ama degeriom 2000 olacak. demeliydi ki 2000 iken kese gorunmeliydi yok, dis gebelik o zaman. hemen ilacla mudehale edilebilirdi tupumun alinmasi gerekirken.
su anda kesenin gorunmemesi normal canim. cdoktorun sana soylemeli idi. kese en az 1500-2000 civarinda gorunur.
bence eger icini rahatlatmak istiyorsan iki gun sonra kan testi yaptir ve kesene bakit. 900 lu ya degerin. iki gun sonra 1900-2000 civari olmasi lazim ve kesenin haydi haydi gorunmesi lazim.
ihmal etmemeni tavsiye ederim. 10 gun bekleyip icin icini yiyecegine git baktir. rahatlarsin. eger kesen gorunuyorsa nu lekelenme normal kabul ediliyopr ve doktorlar progestan hapi veriyorlar. bu hap zararli degil. bebegin daha iyi tutunmasini sagliyor. yani benim TR deki doktorum hamile oldugundan suphelensen bile gunde 3 tane al demisti. yani hicbir zarari yok. zaten lekelenme diye arattir okuyacaksin. herkes kullandi bu ilaci. ama kese gorunmezse kullanma. o zaman dis gebelik ihtimali yuksek.
eger bhcg 1900-2000 cikmazsa da cikan degeri yaz. yorum yapalim. ama umarim degerin yukselir ve umarim keseyi gorurusun.
inan bana bu konuyu arastira arastira prof olduk. yazdiklarim kulaktan dolma seyler degildir. bizzat internetten arastirilarak yazilmis bilgilerdir.
ya benim kafam karıştı 1613 lü değerle gittim dr a göremeyiz ama bi bakalım dedi sonra 2mm olarak bişey gördü acaba başka bişeyi kese zannetmiş olabilirmi benim değerim artışları 1613 te 3816 ya çıktı ben dış gebelikte böle yükselmez sanıodum şimdi benimki dış gebelik olabilirmi acaba
bilemiyorum benimki 6. haftada görundu ultrasonda ılk kez. umarım hakkında hayırlısı olur. doktor ortada kesın bısey yokken nıye uzduyse senı. bazı doktorlara cok kızıyorum.
canım bhcg değerine göre henüz kesenin görünmemesi normal birde doktorunun ultrasonu 4 boyutlumu... buda çok önemli... moralini yüksektut... bu olaylar çok yaşanıyor.. ama sonra herşey normale dönüyor.. üzme sen canını... leken geldiyse sürekli yat bendede oldu 2 ay yattım şimdi iyiyim hamdolsun... 3.5 aylık hamişim... Rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasib etsin. amin. birde sana tavsiyem tek bir doktorun lafıyla asla küretaj olma... başka bir doktorunda fikrini al.. umarım herşey yolunda gider iyi düşün iyi olsun canım... biliyorum çok zor.. ben ilk bebeğimi kaybetmiştim şimdide gene düşük tehtidim var iki ay boyunca hep lekelenmelerim oldu ama Rabbim ömür verdiyse olur zaten.. hakkında hayırlısı olsun. amin. bol bol dua et... moral çok önemli....bi bakmışsın herşey yoluna girmiş... belkide geç döllenme yaşamış olabilirsin 1 hafta sonra herşey normale dönebilir.......sağlıkla kal canım.
herkes birseyler yamiz ama ben dis gebelik gecirdim, ben de sana en dogrusunu yazayim.
canim degerinin kac oldugu degil iki gunde bir ikiye katlayip katlamadigi onemlidir. mesela 468 baktirdigin ne gun idi, 900 lu deger ne gun cikti? arada 2 gun varsa problem yok. ama tutup da 5 gun gecince ilk kan baktirdigindan degerin duzenli artmiyor demektir. bu da ya dis gebelik ya da dusuk habercisi olabilir.
bende hamileligimin basindan beri lekelenme geldi. ama degerim hep ikiye katladigi icin doktor dis gebelikten suphelenmedi, olabilir normal dedi ama malesef dis gebelikmis ve tupume zarar verene kadar anlamadik. yani keseyi gormek icin senin gibi 14 gun sonra cagirdi. aslind aiki gun sonra cagirsa kese gorunmeyecek ama degeriom 2000 olacak. demeliydi ki 2000 iken kese gorunmeliydi yok, dis gebelik o zaman. hemen ilacla mudehale edilebilirdi tupumun alinmasi gerekirken.
su anda kesenin gorunmemesi normal canim. cdoktorun sana soylemeli idi. kese en az 1500-2000 civarinda gorunur.
bence eger icini rahatlatmak istiyorsan iki gun sonra kan testi yaptir ve kesene bakit. 900 lu ya degerin. iki gun sonra 1900-2000 civari olmasi lazim ve kesenin haydi haydi gorunmesi lazim.
ihmal etmemeni tavsiye ederim. 10 gun bekleyip icin icini yiyecegine git baktir. rahatlarsin. eger kesen gorunuyorsa nu lekelenme normal kabul ediliyopr ve doktorlar progestan hapi veriyorlar. bu hap zararli degil. bebegin daha iyi tutunmasini sagliyor. yani benim TR deki doktorum hamile oldugundan suphelensen bile gunde 3 tane al demisti. yani hicbir zarari yok. zaten lekelenme diye arattir okuyacaksin. herkes kullandi bu ilaci. ama kese gorunmezse kullanma. o zaman dis gebelik ihtimali yuksek.
eger bhcg 1900-2000 cikmazsa da cikan degeri yaz. yorum yapalim. ama umarim degerin yukselir ve umarim keseyi gorurusun.
inan bana bu konuyu arastira arastira prof olduk. yazdiklarim kulaktan dolma seyler degildir. bizzat internetten arastirilarak yazilmis bilgilerdir.
canım sanırım düşük yapıyosun o 400lü değerin 10 gün içinde çok yükselmesi gerekir. ban da öle olmuştu. dış gebelik için 2 günde bir kan testi yaptırır ,kan sayımı yaptırır. eğer kan değerin azalıyosa düzenli kendiliğinden düşücek dmektir. benim öyle oldu.dış gebelik değildi. umarım seninde değildir.
canım inşallah hayırlı haberler alırsın seni çok iyi anlıyorum yalnız bende hamileyim ve hiç kanda baktırmadım daha önümüzdeki haftalarda gitcem doktora net göründüğü zaman gideyim diye düşndüm ama şimdi aklıma takılıyo benim değerlerim nasıl diye allah hakkımızda hayılısını versin arkadaşım tüm hamilelerin yardımcısı olsın ALLAH ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?