senin adına sevindim, hamilelik hep bir telaşla geçecek kese görünür bebek görünmesini bekleyecek sonra kalp atışı testler falan derken zaman hemen geçecek inş, sana tavsiyem bir dahaki kontrole biraz geç gitt hem kalp atışı hem bebişi görürsün bide onun stresini çekmezsin. sağlıcakla kal.
benim kesede gözükmemişti dış gebelik olabilir dedi. kurtaj yapacağız dedi. 1 hafta bekledim cuma günü kese gözüktü. bebek yok içinde yine kürtaj lafı ediyor doktor. normalde bu haftada gözükmesi lazım diyor. pazartesi gel dedi ama ben bayramdan sonrayı bekliyorum. ikidebir kürtaj diyorlar. bende gitmeyeceğim yarın. 10 gün daha bebek büyürde gözükür umarım
Kızlar hepimize hayırlı olsun Rabbim korktuğumuz şeylerden uzak tutsun bizi. Benimde beta Hg cuma 116 idi bugünde 653 çıktı ve aşırı derecede kasık karında ağrım var
benim kesede gözükmemişti dış gebelik olabilir dedi. kurtaj yapacağız dedi. 1 hafta bekledim cuma günü kese gözüktü. bebek yok içinde yine kürtaj lafı ediyor doktor. normalde bu haftada gözükmesi lazım diyor. pazartesi gel dedi ama ben bayramdan sonrayı bekliyorum. ikidebir kürtaj diyorlar. bende gitmeyeceğim yarın. 10 gün daha bebek büyürde gözükür umarım
testi 7. haftada yaptım.. 8. haftada gittim ilk kez doktora.. kese ve kalp atışını duydum..
cinsiyet için de acele ediliyor kız yok erkek yok kız yine stres.. ben doktor bakalım cinsiyete belki görürüz dediğinde yok bi 15 gün daha bekleyelim öyle söyleyin dedim :) yüzde yüz görebildiğinizde benimle paylaşın dedim :)
acele etmeyin belirsizlik yoruyor kızlar gerçekten boşa stres olunuyor.. sıkıntı yoksa bekleyin..
cok sevındım tebrık ederım.allah saglık sıhhatle kucagınıza almak nasıp etsın.bende daha once dısgebelık gecırdıgım ıcın uzulerek okudum ılk mesajını ama allahtan umut kesılmıyor ıste:)Yazan olmamış ama bu gibi durum başına gelecek olanlar okur diye yazayım. Bugün gittim ultrason öncesi gözükmezse kürtaj yapacağız dedi doktor, sonra ultrasona aldı çok şükür kese göründü. Keşke diyorum bekleseydim biraz daha hiç doktora gitmeseydim. Şu iki günde sinirlerim bozuldu. Halen tadını çıkaramıyorum keseliğin.
Sagol canım gözün aydın Rabbim sağlıklıca kucağına almak nasip etsin inş. Benim durumum ne sizce üç günde altı kat nerdeyse(
cok sevındım tebrık ederım.allah saglık sıhhatle kucagınıza almak nasıp etsın.bende daha once dısgebelık gecırdıgım ıcın uzulerek okudum ılk mesajını ama allahtan umut kesılmıyor ıste:)
tekrar tebrık ederım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?