• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dış gebeliğin ardından doğal yolla bebek sahibi olanlar yardımmm:(((

pdr55

hayırlısı....
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
1.949
2.346
133
slm kızlar merak ediyorum bu durumu yaşayıp da doğal yolla bebeği olan var mı?

slm kızlar merak ediyorum bu durumu yaşayıp da doğal yolla bebeği olan var mı?

canım bende 3 ay önce dış gebelik geçirdim ama hala bebeğimiz yok ama bu dış gebelikten sonra normal yollarla hamile kalan varmış çevremdekilerden duyduğum kadarıyla ama şimdi kafama takıldı dış gebelikten sonra doğal yollarla hamile kalmak zorlaşıyomu sen bişey duydunda öylemi yazdın canım

canm bende dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı.şuan 4 haftalık hamileyim ve doğal yolla oldu.inan bir hafta öncesine kadar bende kafamda soru işaretleriyle dolaşmaktaydım hep acaba diyordum ama inan gerçekten isteyince herşey mümkün......

KAsım ayında dış gebelik nedeniyle ameliyat oldum sağ tüpüm alındı..İnanılmaz acı çektim çok zor bir dönemdi..Ne kadar üzülüp acı çektiğinizi tahmin ediyorum.Aradan 7 ay geçti çok inançlı bir hoca hanım bana çeşitli öğüt ve tavsiyelerde bulunmuştu onun sayesinde travmayı atlattım.MAyıs ayında adetimi beklerken yerleşme kanamasını gördüm, keseyi görene kadar deli divane dolaştım sonunda gördük...Elhamdulillah maşallah diyeyim su an 10cu haftadayım bebek iyi ama hafif kahve rengi kanamalarım var..Neyse arkadaşlar size tavsiyem önce psikolojik olarak iyi hissetmeniz (bunun için elimden gelen her türlü tavsiye ve yardımı size verebilirim) kilonuz biraz fazlaysa en azından 2-3 kilo verin sağlıklı beslenin bunun dışında ben 72000 fatiha okudum sonrada 7 nin katı olacak şekilde sadaka verdim 70 700 210 tl gibi..bunun hikmetini merak ederseniz yazarım sonra ümmü sıbyan hastalığı için yazılan muskalardan üzerimde taşıyorum (bunu da kendim ve bir yakınım daha yaptı ve iyi sonuç aldık bunuda merak ederseniz açıklarım) hergünde 113 ayetel kürsi okuyorum...Bir yandanda unutmamalısınız ki Allah sizden dünyaya bir evlat getirtecekse bir saniye şaşmaz...yoksa da yoktur bu tartışılmaz...eğer doktorunuz gebe kalmanızı zor kılan herhangi bir durumuz olmadığını söylüyor ama siz dış gebelik ve düşük yapıyorsanız bu yaptıklarımı yapmanızda fayda görüyorum..Çünkü acısını çeken bilir...İnşallah Rabbim sizlerede sorunsuz rahat sağlıklı hamileliklerle ayıpsız kusursuz sağlıklı uzun ömürlü evlatlar verir..Ben umudumu kestiğim vakit bir hoca hanıma demiştimki herhalde Allahın bana nasip ettiği bir evlat olmayacak bunu kabul edeyimde peşin peşin verirsede mucize olsun..Oda dediki Allah vermeyeceği birşeyin hasretini kulunun kalbine koymaz hakkaten doğruymuş...

ne güzel ya olumlu şeyler duydum.benim de ameliyatta sağ tüpüm alındı.evet arkadaşım ne sıkıntılar ne sıkıntılar ama hamdolsun iyiyim şimdi.benim de 4 ay oldu ameliyat olalı.kafam biraz
karışıktı ama olumlu şeyleri duyunca hafifledim sanki.ilk zaman inanılmaz takıntı yapıyodum ama sanırım çekilen sıkıntılar insanı daha olgun düşündürüyo.

Back
X