Dış gebelik ameliyatı sonrası

ysmnngncs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
44
5
1
Dış gebelik geçirip tüpü alınan ve tekrar hamile kalıp sağlıklı gebelik geçirenler tecrübelerini yazabilir mi (ameliyat öncesi kürtajnda yaptılar ve düşmesi için bir iğne varmış kanser hastalarına yapılan onu vurdular)

Merhaba benim de sağ tüpüm alındı.Bir tane kızım var,ikinciye de hamileyim.Birinciye korunmayı bıraktıktan iki ay sonra hamile kaldım.İkinciye korunmayı bıraktıktan bir ay sonra hamile kaldım.Yumurtlamada sorun yoksa ve diğer tüpün sağlamsa hamile kalabilirsin.

Diğer tüpümü sordum ama onunla alakalı bir şey demediler.. Psikolojim çok bozuldu..

Diğer tüpümün sağlam olup olmadığını nasıl anlayacağım çok korkuyorum artık hastane ve doktor fobim oluştu

Diğer tüpümün sağlam olup olmadığını nasıl anlayacağım çok korkuyorum artık hastane ve doktor fobim oluştu
Ona birşey deniyor ama hatırlamıyorum.Ameliyatınızı yapan doktorla görüşün bence sonuçta o durumunuzu daha iyi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…