dış gebelik B-HCG oranı

flzfdn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
12
5
36
merhaba arkadaşlar.
ben yaklaşık 6 haftalık hamileydim 5 haftalık iken keseyi gördük fakat düşük tehlikem olduğu için sürekli kontrole gidiyordum. 6. hafta gittiğimde kesenin düşmüş olduğunu gördü doktorum ve dolayısıyla düşük yaptığımı bir hafta içinde rahim içinin kendini temizlemesini ve bir hafta sonucunda içeride parça varsa kürtaj olmam gerektiğini dedi. bu bir haftanın sonunda sürekli ağrım ve kanamam vardı ve doktora gittiğimde dış gebeliğe yönelik bir bulgu olduğunu B-HCG takibi yapmamız gerektiğini söyledi. dün akşam yapılan testte b-hcg oranı 1997 çıktı. yarın ve 2 günde bir bakılacak ama ben şu an moralmen çok kötüyüm. çünkü bundan önceki hamileliklerimde 2 kez dış gebelik yaşadım ve sonuncusunda iğneyle düşmedi ameliyat oldum. bu konuda bilgisi olan varsa bana yardım edebilirmi. 6 haftalık gebeliğin düşükle sonlanmasında 1997 hcg bulgusu normalmidir sizce.

merhaba arkadaşlar.
ben yaklaşık 6 haftalık hamileydim 5 haftalık iken keseyi gördük fakat düşük tehlikem olduğu için sürekli kontrole gidiyordum. 6. hafta gittiğimde kesenin düşmüş olduğunu gördü doktorum ve dolayısıyla düşük yaptığımı bir hafta içinde rahim içinin kendini temizlemesini ve bir hafta sonucunda içeride parça varsa kürtaj olmam gerektiğini dedi. bu bir haftanın sonunda sürekli ağrım ve kanamam vardı ve doktora gittiğimde dış gebeliğe yönelik bir bulgu olduğunu B-HCG takibi yapmamız gerektiğini söyledi. dün akşam yapılan testte b-hcg oranı 1997 çıktı. yarın ve 2 günde bir bakılacak ama ben şu an moralmen çok kötüyüm. çünkü bundan önceki hamileliklerimde 2 kez dış gebelik yaşadım ve sonuncusunda iğneyle düşmedi ameliyat oldum. bu konuda bilgisi olan varsa bana yardım edebilirmi. 6 haftalık gebeliğin düşükle sonlanmasında 1997 hcg bulgusu normalmidir sizce.
canım çok geçmiş olsun. ben böyle bişey yaşamadım arkadaşlar mutlaka cevap verecektir. inşallah dış gebelik değildir. daha önce de yaşamışsın. sebebi nedir peki? ben iki hafta önce laparoskopi oldum. tüplerim zedelenmiş ve doktorum gebe kalırsam dış gebelik olma ihtimali yüksek dedi. yani bildiğim kadarı ile tüplerle ilgili sıkıntı olduğunda dış gebelik oluyor. senin böyle bir sıkıntın var mı?

ilk dış gebeliğimden önce rahim filmi çekilmişti tüplerde sorun yoktu ama 2 defa aynı tüpte dış gebelik oldu zaten 2.dış gebelikte sağ tüpüm ameliyatla alındı bende sorunlu o diye rahattım alındığı için. henüz bi araştırma yapılmadı nedeni hakkında. gerçi artık ne isteğim kaldı ne hevesim allah çok büyük ama yoruldum 2 düşük 2 dış gebelik buda olursa 3 sış gebelik piskolojim iyice bozuldu

ilk dış gebeliğimden önce rahim filmi çekilmişti tüplerde sorun yoktu ama 2 defa aynı tüpte dış gebelik oldu zaten 2.dış gebelikte sağ tüpüm ameliyatla alındı bende sorunlu o diye rahattım alındığı için. henüz bi araştırma yapılmadı nedeni hakkında. gerçi artık ne isteğim kaldı ne hevesim allah çok büyük ama yoruldum 2 düşük 2 dış gebelik buda olursa 3 sış gebelik piskolojim iyice bozuldu
şuan ne durumdasın bende senin gibiyim ve aşılama ile hamile kaldım ve galiba dış gebelikmiş doktor 2 gün sonraki tahlili istedi bakalım ne dicek?

şuan ne durumdasın bende senin gibiyim ve aşılama ile hamile kaldım ve galiba dış gebelikmiş doktor 2 gün sonraki tahlili istedi bakalım ne dicek?
Bu durumdan bende muzdarabım dış gebe dediler keseyi göremediler iç kanama başlamış sol tüp alcaz dediler hiç sancım olmadı kanamam çok oldu iğne ile yok ettiler ilk özele gitmiştim tüpü direk alıcaktı sonra dogumevine gittik eşim ve annem saolsun hemen karar verme deyip götürdüler .küretaj oldum ve ikiz ihtimali verdiler biri düşmüş biri tüpe tutunmuş benden bi parça düştü bunu zaten gördük ama patolojiye götüremedik doktora götürmedim yani :KK43: şimdi hsg istiyolar adetim düzensiz offf yinede halimize hamdolsun..

bende geçen yıl dış gebelik geçrdim iç kanama geçirerek sol tüpüm alındı.dert etmeyin kızlar tek tüple hiç tedavisiz doktora bile gitmeden hamile kaldım allah hepimizin yardımcısı olsun

bende geçen yıl dış gebelik geçrdim iç kanama geçirerek sol tüpüm alındı.dert etmeyin kızlar tek tüple hiç tedavisiz doktora bile gitmeden hamile kaldım allah hepimizin yardımcısı olsun
Bu yazın umut oldu bana.inşallah bende tek tuple hamile kalabilirm sorunsuz.bebeğinin cinsiyeti ne , umarım sağlıkla bebegini kucağına alirsin

ost: 42838331, member: 700643"]Bu yazın umut oldu bana.inşallah bende tek tuple hamile kalabilirm sorunsuz.bebeğinin cinsiyeti ne , umarım sağlıkla bebegini kucağına alirsin[/QUOTE]
Canim bebegim kiz.umudunu hic kaybetme ben cok kotu seyler yasadim ic kanama gecirdim õlumun kiyisindan döndüm dis gebelikte.tup bebek denemeye bile cesaretim yoktu.ama allahim mucizeyi verdi bize.doktora dahi gitmeden hamile kLdim umarim en kisa zamanda sende mucizene kavusursun.dualarim seninle

ost: 42838331, member: 700643"]Bu yazın umut oldu bana.inşallah bende tek tuple hamile kalabilirm sorunsuz.bebeğinin cinsiyeti ne , umarım sağlıkla bebegini kucağına alirsin
Canim bebegim kiz.umudunu hic kaybetme ben cok kotu seyler yasadim ic kanama gecirdim õlumun kiyisindan döndüm dis gebelikte.tup bebek denemeye bile cesaretim yoktu.ama allahim mucizeyi verdi bize.doktora dahi gitmeden hamile kLdim umarim en kisa zamanda sende mucizene kavusursun.dualarim seninle[/QUOTE]
Aminnn canim.Allahım senin De melegini korusun

Canim bebegim kiz.umudunu hic kaybetme ben cok kotu seyler yasadim ic kanama gecirdim õlumun kiyisindan döndüm dis gebelikte.tup bebek denemeye bile cesaretim yoktu.ama allahim mucizeyi verdi bize.doktora dahi gitmeden hamile kLdim umarim en kisa zamanda sende mucizene kavusursun.dualarim seninle
Aminnn canim.Allahım senin De melegini korusun[/QUOTE]
Bende geçen yıl yaşadım iç kanama başladı sol tüpte tutunmuş ve benim ikiz dediler bir yandanda düşük yaptım düşük sonrası tüptekiyle ilgilendiler çok şükür iyi tüplerim küretaj oldum 2 bucuk ay kanamam oldu allahım düşmanıma vermesin hsg çekindim herşey normal eşim ve bende sorun yok
İstiyoruz umarım kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bi gebelik v3 çocuğumuz olur

X