Dış gebelik belirtileri

tarzpir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2022
202
45
48
28
Merhaba bende bakır spiral var. Bu ay ama bir şeyleri ters hıssedıyorum. Adet oldum ama cok fazla bulantım ,baş dönmem var. Ilk cocugumdakı hamılelık belirtlerni yaşıyor gibiyım. Dış gebelik yaşayanlarınız belirtileriniz nelerdi ? yani çok fazla kanama, belirti olmalı mı ? Çok ağrı olmalı mı?

Çok geçmiş olsun öncelikle bildiğim kadarıyla dış gebelikte bi hamilelik süreci gibi regl gecikmesi, beta hcg pozitif çıkması, ama düzensiz artması gibi belirtileri var. Beklenen adet tarihinde mi oldunuz

Hiç ağrı, sızı, ekstra gebelik belirtisi dışında bir sey yasamadim. Sadece betam cok yavaş artıyordu. O şekilde kesinleşti dış gebelik olduğu

Benim dış gebeliğim normal 2 gebeligimle aynıydı hiçbir farkı yoktu sadece keseyi görmedo doktor öyle anladık HCG bile düzenli artıyordu çok sinsi bı gebelik farkı yok bence normal gebelikle ben ameliyat oldum ve tupum alındı geç kalmıştım

Bende dıs gebelik gecirdim adet günumde kahverengi lekelenmelerim oldu 3 4 gün lekelenme devam edince doktora gittim hamile oldugumu ögrendim tabi 5. Haftada kanama gelince tekrar gittim beta çok normal artıyordu sorun yok tekrar olursa gel dediler eve geldim inanilmaz bi agri girdi gaz sancısı gibi çok şiddetli tekrar acile gidince diş gebelik tehşisi konuldu ama sizin spiral var adette normal olmuşsunuz beta verebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…