• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik

Bana dis gebelik diyen doktor ozelin doktoru alttan muayene etmesine ragmen gecen hafta gozukmedi kese ama devlet hastanesinde ki diger doktorum da korkma diyor bekle diyor
Ya bende dün sadece gebelik öğrendiğim için doktora gittim dediki bana rahminin içi sıvı dolu görünüyor yada kan dedi devlete git burdan geldiğini söyleme baksınlar dedi fakulteye gittim perinatolojiye ama o mevzuyu söylemedim uzun uzun bakıldı ultrasonla herşey normal görünüyor dedi ilk gün 11 di beta 30 saat sonra 19 küsür olmuştu yükselme de iyi görünüyor 48 saat sonra tekrar bakalım dedi yanılmış olabilir mi özeldeki

Ya bende dün sadece gebelik öğrendiğim için doktora gittim dediki bana rahminin içi sıvı dolu görünüyor yada kan dedi devlete git burdan geldiğini söyleme baksınlar dedi fakulteye gittim perinatolojiye ama o mevzuyu söylemedim uzun uzun bakıldı ultrasonla herşey normal görünüyor dedi ilk gün 11 di beta 30 saat sonra 19 küsür olmuştu yükselme de iyi görünüyor 48 saat sonra tekrar bakalım dedi

Kanı falan bilemem de beta artışınız iyi görünmüyor 30 saatte sadece 19 olması iyi değil umarım gebesindir umudunu kırmak istemiyorum ama kimyasal gebelikte olabilir senin ki cunku bende yaşadim bi kac ay önce ilk 19 cikti 48 saat sonra verince 10 cikti kimyasal gebelik dediler hicbir islem yapilmadi kendiliginden gebelik olusmadi

Kanı falan bilemem de beta artışınız iyi görünmüyor 30 saatte sadece 19 olması iyi değil umarım gebesindir umudunu kırmak istemiyorum ama kimyasal gebelikte olabilir senin ki cunku bende yaşadim bi kac ay önce ilk 19 cikti 48 saat sonra verince 10 cikti kimyasal gebelik dediler hicbir islem yapilmadi kendiliginden gebelik olusmadi
Sizde kese gözüktmü ?

Canım çok sevindim,sizde ne zaman gözüktü? Bende 2140 4+ 4 fakat gözükmedi,11ci gün 47,13 cü gün 201,18ci gün 2140
Gayet guzel gitmis beta artisin endiselenme bazi tanidigim akrabalarim 7. Haftalarinda gormusler keseyi ben cok erken gordum tahminimizce 3-4 haftalikken gorduk gorduk keseyi normalde cok nadir gorunuyor o haftalarda endiselenme icini ferah tut bi kac haftaya gorursun

Back
X