• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik deyip normale dönen bir gebeliğiniz oldu mu

benim de dış gebelikten şüphelendiler. Önce iğne yapıcaz ilk gebeliğin direkt kürtaj yaptırma sonra çok zor olur dediler. Ama iğneye gerek kalmadı tabi.
Kürtajda bişi bulamadılar rahim kalın olduğu için incelttiler sadece sonra iğne yapıldı ana ben kaç hastane gezdim hepsi aynı işlemi söyledi ne zaman düşer

Kürtajda bişi bulamadılar rahim kalın olduğu için incelttiler sadece sonra iğne yapıldı ana ben kaç hastane gezdim hepsi aynı işlemi söyledi ne zaman düşer
hastaneler maalesef para için önce kürtaj diyor. çok iyi bir hastane direkt beni kürtaja alıcaktı.

İğne olmadım ben ama iğne sonrası 1 hafta içerisinde düşer demişti doktorum. sizin durumunuz farklı.

1300 lü değerlerde dış gebelik geçirdim ama kürtaj yapılmadı doktoruma sorduğumda rahimde olnayan bir gebeliği neden boşuna kürtaj yapıp rahmi yoralım ki dedi ve sadece iğne yaptı. Kimisi kürtaj olmuyor kimisi oluyor artık doktorların maddi kazanç odaklanarak mı yoksa gerçekten gerek mi görüyorlar bilemiyorum
Özele inanmayıp devlete gittim onlarda zaten önce kürtaj ile almayı denicez dediler kürtajda alamayınca rahmi inceltip iğne yaptılar hafif kanamam var ama beta yükselmiş sizinde iğne mi oldu beta ne zaman düştü

Özele inanmayıp devlete gittim onlarda zaten önce kürtaj ile almayı denicez dediler kürtajda alamayınca rahmi inceltip iğne yaptılar hafif kanamam var ama beta yükselmiş sizinde iğne mi oldu beta ne zaman düştü
bu mesajı yaptığınız kişiye katılıyorum. dış gebelik tüpte olur. boşuna kürtaj olmuşsunuz, geçmiş olsun tekrardan 1 haftaya betanız düşer

Muhtemelen tüpte odak göremediler işi şansa bırakmadılar diye düşünüyorum artık geçmiş olsun benim tek dozu iğneyle düştü çok hatırlamıyorum beta düşüş arasındaki zaman farkını ama dış gebelikten 40 45 gün sonra falan adet oldum heralde

Muhtemelen tüpte odak göremediler işi şansa bırakmadılar diye düşünüyorum artık geçmiş olsun benim tek dozu iğneyle düştü çok hatırlamıyorum beta düşüş arasındaki zaman farkını ama dış gebelikten 40 45 gün sonra falan adet oldum heralde
Sağ tüpün başında bi odak var ama emin olamadılar inşallah iğne ile kurtulurum ameliyata gerek kalmaz ya

Back
X