- 20 Şubat 2019
- 1.060
- 500
- 123
- 33
İnşallah ya biraz bel kasik agrim vsrKirmizi hangi renk olursa iyi degil peki
Yani kahverengiyse eski kan demek birikmiş geçmiş kanamadan kalmış yerin temizlendiğinde olur ama pembe ve kırmızı yeni kanama demekKirmizi hangi renk olursa iyi degil peki
Haa tamam canim benim Allah razi olsun yeni maşallah insallah degerlerim düşerYani kahverengiyse eski kan demek birikmiş geçmiş kanamadan kalmış yerin temizlendiğinde olur ama pembe ve kırmızı yeni kanama demek
İnşallah dualarımdasınHaa tamam canim benim Allah razi olsun yeni maşallah insallah degerlerim düşer
Sagol Allah razi olsun sende durumlar nasil yeni umutlar basladi mi bebek dusunceleri falanİnşallah dualarımdasın
Yok canım ya yumurtalama zamanım çok erken oldu (ovu testleri yapıyorum) rahim filminden sonra ilişki yasağı dönemine denk geldi bu ay kaçtı gibi ama hala takipteyimSagol Allah razi olsun sende durumlar nasil yeni umutlar basladi mi bebek dusunceleri falan
Him tamam Gulum tuplerin acik olup olmadığı normal muayenede bakılan ultrason var ya orda gozukebiliyo mu acaba bilgin vsr mi canimYok canım ya yumurtalama zamanım çok erken oldu (ovu testleri yapıyorum) rahim filminden sonra ilişki yasağı dönemine denk geldi bu ay kaçtı gibi ama hala takipteyim
Yok canım tüp için rahim filmi çekiliyorHim tamam Gulum tuplerin acik olup olmadığı normal muayenede bakılan ultrason var ya orda gozukebiliyo mu acaba bilgin vsr mi canim
Ben daha yeni bi kadin dogum uzmaninin o sekilde tuplere baktigini gordum internette. Ondan sormak istemiştim sanadaYok canım tüp için rahim filmi çekiliyor
Gulbin yildiran diye bi doktor var internette orda gordumBen daha yeni bi kadin dogum uzmaninin o sekilde tuplere baktigini gordum internette. Ondan sormak istemiştim sanada
Ben daha yeni bi kadin dogum uzmaninin o sekilde tuplere baktigini gordum internette. Ondan sormak istemiştim sanada
Günaydın canım şimdi baktım Gülbin hocanın videosunu bulamadım ama tüplerin tıkanık olup olmadığını rahim filmi ile görüntüleyebiliyorlar bir doktor tüpte sıvı birikimi şişme varsa ultrasonda belli olur demişGulbin yildiran diye bi doktor var internette orda gordum
Tamam sagol gülümGünaydın canım şimdi baktım Gülbin hocanın videosunu bulamadım ama tüplerin tıkanık olup olmadığını rahim filmi ile görüntüleyebiliyorlar bir doktor tüpte sıvı birikimi şişme varsa ultrasonda belli olur demiş
Naptın canım nasıl oldunTamam sagol gülüm
Yarin tekrar kontrale gidecegiz gecen hafta gittigimde degerlerim 2 binden bine düşmüştüDila elif yilmaz nasıl oldun canım?
Sen nasılsın iyi misin ben kendimi toparlayamiyorum anne olamicam diye korkuyorum üzülüyorum hamilelik haberlerini duyunca üzülüyorum arkadasin biri 2. ye hamileymişDila elif yilmaz nasıl oldun canım?
Yarin tekrar kontrale gidecegiz gecen hafta gittigimde degerlerim 2 binden bine düşmüştü
Çok şükür kendi kendine sonlanacak. Şuan daha iyiyim kilo vermeye odaklandım bir kaç ay içinde tekrar bebek denemeyi düşünüyorum zor bir süreçten geçiyorsun şuan yapman gereken tek şey bu durumu atlatmak yarın ne getirir bilemem ama bu durumdan sonra anne olan çok kişi okudumSen nasılsın iyi misin ben kendimi toparlayamiyorum anne olamicam diye korkuyorum üzülüyorum hamilelik haberlerini duyunca üzülüyorum arkadasin biri 2. ye hamileymişcok zor ya nasil dayancaz biz bu duruma insan nasil alışır eşim soguk kanli ol diyo ama olamiyorum ben ya
Sagol gülüm İnşallah tez zManda anne okuruz bizdeÇok şükür kendi kendine sonlanacak. Şuan daha iyiyim kilo vermeye odaklandım bir kaç ay içinde tekrar bebek denemeyi düşünüyorum zor bir süreçten geçiyorsun şuan yapman gereken tek şey bu durumu atlatmak yarın ne getirir bilemem ama bu durumdan sonra anne olan çok kişi okudum
İnşallah canım bak ben san kendini iyi hissedeceğin bir haber vereyim. Bugün kan testi yaptırdım 31 çıktı sonucum tekrar hamile kalmışımSagol gülüm İnşallah tez zManda anne okuruz bizde
Gulumm gercekten miİnşallah canım bak ben san kendini iyi hissedeceğin bir haber vereyim. Bugün kan testi yaptırdım 31 çıktı sonucum tekrar hamile kalmışımha devam eder mi etmez mi Allah bilir ama dış gebelik hamile kalmama engel olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?