Dis gebelik denilip Methotrexate.igne olan var mi?

Yok canım ya yumurtalama zamanım çok erken oldu (ovu testleri yapıyorum) rahim filminden sonra ilişki yasağı dönemine denk geldi bu ay kaçtı gibi ama hala takipteyim :KK53:
Him tamam Gulum tuplerin acik olup olmadığı normal muayenede bakılan ultrason var ya orda gozukebiliyo mu acaba bilgin vsr mi canim

Ben daha yeni bi kadin dogum uzmaninin o sekilde tuplere baktigini gordum internette. Ondan sormak istemiştim sanada
Gulbin yildiran diye bi doktor var internette orda gordum
Günaydın canım şimdi baktım Gülbin hocanın videosunu bulamadım ama tüplerin tıkanık olup olmadığını rahim filmi ile görüntüleyebiliyorlar bir doktor tüpte sıvı birikimi şişme varsa ultrasonda belli olur demiş

Sen nasılsın iyi misin ben kendimi toparlayamiyorum anne olamicam diye korkuyorum üzülüyorum hamilelik haberlerini duyunca üzülüyorum arkadasin biri 2. ye hamileymiş 😭 cok zor ya nasil dayancaz biz bu duruma insan nasil alışır eşim soguk kanli ol diyo ama olamiyorum ben ya

Yarin tekrar kontrale gidecegiz gecen hafta gittigimde degerlerim 2 binden bine düşmüştü
Sen nasılsın iyi misin ben kendimi toparlayamiyorum anne olamicam diye korkuyorum üzülüyorum hamilelik haberlerini duyunca üzülüyorum arkadasin biri 2. ye hamileymiş 😭 cok zor ya nasil dayancaz biz bu duruma insan nasil alışır eşim soguk kanli ol diyo ama olamiyorum ben ya
Çok şükür kendi kendine sonlanacak. Şuan daha iyiyim kilo vermeye odaklandım bir kaç ay içinde tekrar bebek denemeyi düşünüyorum zor bir süreçten geçiyorsun şuan yapman gereken tek şey bu durumu atlatmak yarın ne getirir bilemem ama bu durumdan sonra anne olan çok kişi okudum

Çok şükür kendi kendine sonlanacak. Şuan daha iyiyim kilo vermeye odaklandım bir kaç ay içinde tekrar bebek denemeyi düşünüyorum zor bir süreçten geçiyorsun şuan yapman gereken tek şey bu durumu atlatmak yarın ne getirir bilemem ama bu durumdan sonra anne olan çok kişi okudum
Sagol gülüm İnşallah tez zManda anne okuruz bizde

Sagol gülüm İnşallah tez zManda anne okuruz bizde
İnşallah canım bak ben san kendini iyi hissedeceğin bir haber vereyim. Bugün kan testi yaptırdım 31 çıktı sonucum tekrar hamile kalmışım 🤗 ha devam eder mi etmez mi Allah bilir ama dış gebelik hamile kalmama engel olmadı

İnşallah canım bak ben san kendini iyi hissedeceğin bir haber vereyim. Bugün kan testi yaptırdım 31 çıktı sonucum tekrar hamile kalmışım 🤗 ha devam eder mi etmez mi Allah bilir ama dış gebelik hamile kalmama engel olmadı
Gulumm gercekten mi 😊 ayyy Allahim ne olur devam etsin inan kendim ayni seyi yasamis gibi sevindim inşallah canim benim ya ya tekrar dış gebelik olursa falan diye insan Korkuyo surekli de

Back
X