- 20 Şubat 2019
- 1.060
- 500
- 123
- 33
Aminnn cok sevindim senin adina gerçekten ya daha dün ne diyoduk şimdi ne diyosun degil mi ☺Rabbim hakkımızda hayırlısını versin canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn cok sevindim senin adina gerçekten ya daha dün ne diyoduk şimdi ne diyosun degil mi ☺Rabbim hakkımızda hayırlısını versin canım![]()
Beni en cok sey korkutuyo dış gebelik gecirenlerin 2. cide de dış gebelik olma ihtimali yuksek olurmuş o korkutuyo insallah bi dahaki sefere öyle seyler yasamayizAminnn cok sevindim senin adina gerçekten ya daha dün ne diyoduk şimdi ne diyosun degil mi ☺
Öyle canım benim senin içinde neler kaynatacağız buradaAminnn cok sevindim senin adina gerçekten ya daha dün ne diyoduk şimdi ne diyosun degil mi ☺
Bilmiyorum oyle olmasini cok istiyorum ama rabbimin izni ile insallah oyle olur bizimde yuzumuz gülerÖyle canım benim senin içinde neler kaynatacağız buradaberaber doğum hazırlığı yaparız belki
![]()
Riski arttırıyor ama bu illa sende tekrarlanacak değil ki bak başka topik te bana hastane sürecinde yardımcı olan bir arkadaş var o şuan ikinci bebeğini bekliyor hemde doğumu yakınBeni en cok sey korkutuyo dış gebelik gecirenlerin 2. cide de dış gebelik olma ihtimali yuksek olurmuş o korkutuyo insallah bi dahaki sefere öyle seyler yasamayiz
O da mi dış gebelik gecirmisti peki canimRiski arttırıyor ama bu illa sende tekrarlanacak değil ki bak başka topik te bana hastane sürecinde yardımcı olan bir arkadaş var o şuan ikinci bebeğini bekliyor hemde doğumu yakın![]()
İnşallah hayirlisi ile tekrarlamaz ya Allahim hemen gerçek hamilelik yasarim inşallah bende bütün isteyenler ☺O da mi dış gebelik gecirmisti peki canim
Evet canım o da dış gebelik yaşamışO da mi dış gebelik gecirmisti peki canim
İnşallah canım benim gönlünü ferah tutİnşallah hayirlisi ile tekrarlamaz ya Allahim hemen gerçek hamilelik yasarim inşallah bende bütün isteyenler ☺
İşe yaradı mı bende aynı iğneyi oldum 4. Günü bekliyorumben de ekim 25 inden oldum iğneyi. yarın 4. gün kan değeri vericem.. inşallah işe yarar. siz de sonuç ne oldu..?
Sinek isirigimi..maşallah arkadaşım ne deyim. Ben öluyordum neredeyse nasıl bağırdım anlatamam.bi daha da direk zaten çektirmem. Mecbur kalirsamda anestezili falan araştırırım yani o denli.Sinek ısırığı kadar bir ağrı oldu. O da sağ tüpte tıkanıklık vardı açılırken olmuş. Zaten doktorum her ihtimale karşı 1 saat önce ağrı kesici iç dedi çok düşük olunca belki ikiside kapalıdır hiç ağrı hissetme dedi. Ablanın biri sağolsun acil doğurunca benim ilaç yalan oldu iki buçuk saat sonra girdim hsg ye![]()
Benim ağrı eşiğim yüksektir canımSinek isirigimi..maşallah arkadaşım ne deyim. Ben öluyordum neredeyse nasıl bağırdım anlatamam.bi daha da direk zaten çektirmem. Mecbur kalirsamda anestezili falan araştırırım yani o denli.
Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda Kurtulursun inşallahBu arada benimki de dış gebelikmis kızlar değerim 2500 olmuştu ama keseyi göremediler zaten değerler yavaş ve düzensiz yukseliyordu. Dün 75ml iğne vuruldum bakalım salı ve cuma kan değerine baktiracam inş. Düşer 2.igneye gerek kalmadan. Gercekten cok yakan bir iğne.sua nda da kendimi çok halsiz hissediyorum.
Seninde mi ilk gebelik gülüm bende g3ciriyorum 2 defa igne oldum kontroller devam ediyo degerim 200 olmus artik ikinci igne etki etti o sekilde normale donmeye basladi rabbim sifalar versinBu arada benimki de dış gebelikmis kızlar değerim 2500 olmuştu ama keseyi göremediler zaten değerler yavaş ve düzensiz yukseliyordu. Dün 75ml iğne vuruldum bakalım salı ve cuma kan değerine baktiracam inş. Düşer 2.igneye gerek kalmadan. Gercekten cok yakan bir iğne.sua nda da kendimi çok halsiz hissediyorum.
Peki sey mi ilk gebelik miymis benim deger 200 olmus gülümEvet canım o da dış gebelik yaşamış
İnşallah canım benim gönlünü ferah tut![]()
Insallah 2. Igneye gerek kalmadan duser tez zamanda kurtulursunSeninde mi ilk gebelik gülüm bende g3ciriyorum 2 defa igne oldum kontroller devam ediyo degerim 200 olmus artik ikinci igne etki etti o sekilde normale donmeye basladi rabbim sifalar versin
Ohh gözün aydın kuzumPeki sey mi ilk gebelik miymis benim deger 200 olmus gülüm
Tamam canim benim hamdolsun 15 gun sonra gel o zaman tamamen sifirlanmis olur dedi doktor bakalim rabbim herkesin yardimcisi olsun tekrar yasatmasin ayni şeyleri senin ne durumda herşey kontrol ne zamandi ☺Ohh gözün aydın kuzumilk gebeliğiydi diye tahmin ediyorum canım çünkü öncesinde çocuğu yok
Sıfırlansın da güzel değerler görelim artıkTamam canim benim hamdolsun 15 gun sonra gel o zaman tamamen sifirlanmis olur dedi doktor bakalim rabbim herkesin yardimcisi olsun tekrar yasatmasin ayni şeyleri senin ne durumda herşey kontrol ne zamandi ☺
Ne ignesi degerlerin mi bakilacak gunler gecmez tabiSıfırlansın da güzel değerler görelim artık
Benim normalde perşembe günü kontrolüm ama yarın iğnem için gidecem gitmişken de bir bakarız durumlar nasıl diye yoksa perşembenin geleceği yok![]()