Dis gebelik denilip Methotrexate.igne olan var mi?

Seninde mi ilk gebelik gülüm bende g3ciriyorum 2 defa igne oldum kontroller devam ediyo degerim 200 olmus artik ikinci igne etki etti o sekilde normale donmeye basladi rabbim sifalar versin
Yok canım şükür ikiz çocuklarım var.ikinci hamileliğim olacaktı nasip olmadı.ilk hamileligim olsaydı sanırım daha fazla yıkılırdim.allah yardım etsin herkese.cunku çocuklarımdan önce 2 tüp bebek denemem var olumsuz sonuçlanan. Birilim acısını. Ama imtihan dünyası. Herkesin ki farklı işte. Rabbim kazananlardan olmayı nasip etsin.

Yok canım şükür ikiz çocuklarım var.ikinci hamileliğim olacaktı nasip olmadı.ilk hamileligim olsaydı sanırım daha fazla yıkılırdim.allah yardım etsin herkese.cunku çocuklarımdan önce 2 tüp bebek denemem var olumsuz sonuçlanan. Birilim acısını. Ama imtihan dünyası. Herkesin ki farklı işte. Rabbim kazananlardan olmayı nasip etsin.
Aminnn gülüm ne güzel dedin aynen imtihan benim ilk gebeligim di o yuzden daha cok üzüldüm daha cok tedirgin oldum simdi tekrar olursa diye cok korkuyorum rabbim hepimizin yardimcisi olsun kazananlardan eylesin dedigin gibi 😢

İyi kuzum bugün keseyi gördük çok şükür haftasıyla uyumluymuş 😍 ama şekerim sınırda ve tsh 3,4 çıktı 🙄
Sen nasıl oldun toparlandı mı biraz
Gercekten mi cok sevindim senin adina ya ne güzel dua ediver bana da ben ayniyim iyi olmaya çalışıyorum 22 sinde kontrol var tekrar bakalim doktor ne diyecek onu merak ediyorum korunma falan diyecek mi

Gercekten mi cok sevindim senin adina ya ne güzel dua ediver bana da ben ayniyim iyi olmaya çalışıyorum 22 sinde kontrol var tekrar bakalim doktor ne diyecek onu merak ediyorum korunma falan diyecek mi
Ediyorum kuzum etme, etmez miyim hiç inşallah seninde güzel haberini alacaz :dua: hakkında hayırlısı olsun canım sonu güzel olsunda bir iki ay beklemenin zararı olmaz

Evet ilkti :KK43: 7. Gün sonucunu aldım bugün değer düşmüş inşallah en kısa sürede sıfırlanır
Korkma bende cok korkmustum ilk önce degerlerim hic dusmedi ilk igne etki etmedi sonra daha da yukseldi ilk igneden sonra 2. ci igne yapildi o sekilde dusmeye basladi bianda dusuvermiyo gülüm doktor 2 ayda anca sifirlanir dedi bana İnşallah gecip gidecek rabbim sifa versin yavas yavas düşecek degerler

Kızlar bu iğne sonrasında çoğu kişi 6 ay korunmadan bahsediyor. Benim doktorum sadece 3 ay korun dedi. Benim kafam çok karışık, niye böyle bir fark var ya

Sen hamgi ayda dis gebelik gecirdin ben subatta gecirdim
Ben daha iğneyi 2 gün önce oldum. Dünden beri de okuyorum süreç hakkına neler oluyor diye. Herkes çok riskli 6 ay korunmadan çocuk sakat doğabilir vs diye yazmış çok korktum. 3 ay nere 6 ay nere. Niye doktorlar bu kadar farklı şeyler söylemiş olabilir ki

Ben daha iğneyi 2 gün önce oldum. Dünden beri de okuyorum süreç hakkına neler oluyor diye. Herkes çok riskli 6 ay korunmadan çocuk sakat doğabilir vs diye yazmış çok korktum. 3 ay nere 6 ay nere. Niye doktorlar bu kadar farklı şeyler söylemiş olabilir ki
Yok ya doktorlar cok riskli olsa 3 ay korunma vermezler canim ben subatta teshis kondu nisanda sonlandi 2 doz igneyle bu ay dusunmeye basladik. Arkadasin biri sonlandi ertesi ay hamile kaldi hic korunmadan kendini korkutma

Ilk igne mi peki degerlerin suanda kac. Ilk gebeligin miydi gülüm seninde benim gibi

Back
X