Dis gebelik denilip Methotrexate.igne olan var mi?

Çok şükür ki şiddetli değil ağrılar. Anladığım kadarıyla bu değerlerde iç kanama riski olmuyor doktorum hiç böyle bir ihtimalden bahsetmedi açıkçası. 2 nisandan beri kanama görüyorum ilk hafta yoğundu ancak şimdi az görüyorum. Değerler tamamen sıfırlanınca mı regl olunuyor? Kusura bakmayın etrafımda bunu yaşayan kimse olmadıgı için birçok merak ettiğim şey oluyor ve kimseye soramıyorum.Yarın 7. günüm beta yapıcam.İnşallah iyi bir düşüş olur 🤲
Bu değerlerde de belki olabiliyordur iç kanama ama tedaviye yanıt veriyor olmak o ihtimali biraz uzaklaştırıyor bir de gebeliğin kaçıncı haftasında yapıldığı da önemli iğnenin 4.5.haftalarda %85 işe yaradığını söylemişti doktorum bu umutla sabırla bekledik😕Dış gebelik böyle bir şey işte her gün stresle geçiyor.100ün altına düştüğünde rahatlayabilecegimizi söylemişti doktorum demekki bu değerlerde iç kanama ihtimali düşüyor.Beta sıfırlandıktan sonra başlayan kanama regl sayılıyor.Benim en son değerim 31di bu sonuçtan 3gün sonra kanamam başladı ama doktora gitmedim telefonla görüşüp sordum bu regl mi gelmeme gerek var mı diye regl oldugumu gelmeme gerek olmadıgını söyledi doktorum şimdi yumurtlama günlerindeyim ve daha önce yaşamadığım şekilde dış gebeliği yaşadığım sağ overde ağrılarım oluyor ama bunu bekliyordum yaşayanları burada okumuştum.

Çok şükür ki şiddetli değil ağrılar. Anladığım kadarıyla bu değerlerde iç kanama riski olmuyor doktorum hiç böyle bir ihtimalden bahsetmedi açıkçası. 2 nisandan beri kanama görüyorum ilk hafta yoğundu ancak şimdi az görüyorum. Değerler tamamen sıfırlanınca mı regl olunuyor? Kusura bakmayın etrafımda bunu yaşayan kimse olmadıgı için birçok merak ettiğim şey oluyor ve kimseye soramıyorum.Yarın 7. günüm beta yapıcam.İnşallah iyi bir düşüş olur 🤲
Kusuruma bakmayın demişsiniz ben yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.Bir bayanın yaşayabileceği en kötü durumlardan bir tanesi dış gebelik süreç stresli, yorucu sonrası muamma yaşayıp geçirmekle de bitmiyor gelecekte ne olacak düşünceleriyle zihin kemirmeye devam ediyor.Bu kötü deneyim yüzünden yeni bir hamileliği hem mutluluk hem endişe ile karşılayacak olmak çok üzücü süreç devam ederken ise seninle olmasını çok istediğin bir şeyin gitmesi için dua etmek nasıl bir trajedidir yaşamayan bunu anlayamaz ben her şey bittiğinde çok ağladım.

Kusuruma bakmayın demişsiniz ben yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.Bir bayanın yaşayabileceği en kötü durumlardan bir tanesi dış gebelik süreç stresli, yorucu sonrası muamma yaşayıp geçirmekle de bitmiyor gelecekte ne olacak düşünceleriyle zihin kemirmeye devam ediyor.Bu kötü deneyim yüzünden yeni bir hamileliği hem mutluluk hem endişe ile karşılayacak olmak çok üzücü süreç devam ederken ise seninle olmasını çok istediğin bir şeyin gitmesi için dua etmek nasıl bir trajedidir yaşamayan bunu anlayamaz ben her şey bittiğinde çok ağladım.
Gerçekten yaşamayan asla anlayamaz.Her günüm stresli ne zaman biter diye düşünüp duruyorum.Çok şanssız bir durum sanırım bizim yaşadığımız salgına denk gelip insanı günden güne daha çok yıpratıyor. İnşallah en yakın zamanda bende bu sürecin bittiğine sevinirm.Çok teşekkür ederim desteğiniz için.Bütün bunların arasında her gün öğrencilerime online ders veriyorum ve hiç çaktırmamaya çalışıyorum. Allah daha kötü durumları yaşatmasın inşallah.

Kızlar az önce metatreksan iğneyi serumdan verdiler bana da 50 ml. Değerim 1000 civarı. Sizce değerim bu tek doz ile düşer mi. İç kanaman yok inşaaalah ameliyata da gerek kalmayacak dediler. Ama içim rahat etmiyor kızlar.

Gerçekten yaşamayan asla anlayamaz.Her günüm stresli ne zaman biter diye düşünüp duruyorum.Çok şanssız bir durum sanırım bizim yaşadığımız salgına denk gelip insanı günden güne daha çok yıpratıyor. İnşallah en yakın zamanda bende bu sürecin bittiğine sevinirm.Çok teşekkür ederim desteğiniz için.Bütün bunların arasında her gün öğrencilerime online ders veriyorum ve hiç çaktırmamaya çalışıyorum. Allah daha kötü durumları yaşatmasın inşallah.
Meslektaşmışız sizinle ne güzel benim çevremde ailemden başka hiç kimse bilmiyor istemedim kimseyle bu konuyu konuşmayı çaktırmamaya çalışmayı da iyi deneyimledim bu süreçte daha önceden aldığım bazı sorumlulukları söylemek istemediğimden iptal de edemeyip gerçekleştirdim.Bugün beta hcg bakılacaktı sizin sanırım sonuç ne oldu?

Kızlar az önce metatreksan iğneyi serumdan verdiler bana da 50 ml. Değerim 1000 civarı. Sizce değerim bu tek doz ile düşer mi. İç kanaman yok inşaaalah ameliyata da gerek kalmayacak dediler. Ama içim rahat etmiyor kızlar.
Geçmiş olsun gebeliğin kaçıncı gününde yapıldı iğneniz inş ameliyata gerek kalmaz biraz zaman alan bir süreç.

Geçmiş olsun gebeliğin kaçıncı gününde yapıldı iğneniz inş ameliyata gerek kalmaz biraz zaman alan bir süreç.
Geç döllenmeyi sayarsak bir buçuk aylık ama değerlerim 5. Haftasında kaldı

Meslektaşmışız sizinle ne güzel benim çevremde ailemden başka hiç kimse bilmiyor istemedim kimseyle bu konuyu konuşmayı çaktırmamaya çalışmayı da iyi deneyimledim bu süreçte daha önceden aldığım bazı sorumlulukları söylemek istemediğimden iptal de edemeyip gerçekleştirdim.Bugün beta hcg bakılacaktı sizin sanırım sonuç ne oldu?
Evet iğneyi oldugun gün 280 di 7. Günümde yani dün 156 çıktı.Doktorum çok iyi,haftaya tekrarlayalım testi dedi. Bakalım inşallah en yakın zamanda normale dönerim.

Çok geçmiş olsun öncelikle.Psikolojinizi o kadar iyi anlıyorum ki.Endişe halinde olmanız çok normal. İnşallah değerleriniz en yakın zamanda düşer.

Çok geçmiş olsun öncelikle.Psikolojinizi o kadar iyi anlıyorum ki.Endişe halinde olmanız çok normal. İnşallah değerleriniz en yakın zamanda düşer.
İnşaallah canım düşer biran önce normale dönüp bebek istiyorum tekrar çünkü.. rabbim hepimize nasip etsin ..🤍

İkinize de çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda sonuç alırsınız ve dilerim bir daha yaşamayız.Korunma sürecim bittikten sonra covid sıkıntısı hala devam ediyor olursa yeniden denemeye cesaret edemem diye düşünüyorum.Umarım bu günler bir an önce geçer.

İkinize de çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda sonuç alırsınız ve dilerim bir daha yaşamayız.Korunma sürecim bittikten sonra covid sıkıntısı hala devam ediyor olursa yeniden denemeye cesaret edemem diye düşünüyorum.Umarım bu günler bir an önce geçer.
Açıkçası bebek çok istememe rağmen bu süreç bittikten ve korunma sürem dolduktan sonra da kendimi hazır hissetmezsem bekleyeceğim.Çünkü yıprandığımı hissediyorum kafamın dağılması ve kendimi toplamam gerekiyor.

Merhaba
ben de aynı durumdayım değerim 1971 ken iğne vuruldum çarşamba akşamı 90 mg..kaç gün hastanelerdeydim .. şimdi de burnum falan akıyor korona olursam kesin ölürüm diye korkudan kendimi yiyip bitiriyorum .. sen nasıl oldun arkadaşım iyi misin şimdi değerlerin düştğ mü

Merhaba
ben de aynı durumdayım değerim 1971 ken iğne vuruldum çarşamba akşamı 90 mg..kaç gün hastanelerdeydim .. şimdi de burnum falan akıyor korona olursam kesin ölürüm diye korkudan kendimi yiyip bitiriyorum .. sen nasıl oldun arkadaşım iyi misin şimdi değerlerin düştğ mü

Merhaba
Ben nisan ayında yaşadım bu durumu. Çok teşekkürler iyiyim şu an. Tekrar deniyoruz şimdi korunma süremde bitti.Korkunun hiçbir faydası yokmuş ben bunu anladım. Benim değerlerim çok daha düşüktü ancak doktor kontolünde oldugun zaman Allahın izniyle hiç problem yaşanmıyor.Dış gebelik sabır isteyen bir süreç. Sabredin değerleriniz inşallah hızla düşmeye devam eder.Bende birçok hastane gezdim o süreçte, dikkat ettiysen hiç korkmana gerek yok.

Merhaba Arkadaşlar
Araniza yenin katildim. Bende eylul ayinda ilk bebgin haberini aldim ama ne yazikki 10. haftada kalbi durdu ve kurtajla alındı. Sonrasinda subat ayinda tekrar gebe kaldim ama degerlerim istenen duzeyde artmadi soktorumuz dış gebelik direk görünüyor sol tupe yapismis ne yazikki dedi. Metotreksat igne vuruldu 66 mg ve bir gun sorna kanamam basladi bir ayda kurtulmus oldum.Ama psikolojik olarak kurtulmus değilim tabikide. Doktorumuz bu igneden sonra 6 ay beklemem gerekmis. Hsg yi sordum gerek yok dedi. Ama ben tekrsr yasanir mi diyr korkuyorum doktorunuz size onermismiydi ?

8 yil once dis gebelik gecirdim ameliyat oldum tuplerim duruyor.2 ay sonra tekrar gebe kaldim 7 yasinda oglum var.yine bu ay dis gebelik geciyorum igne vuruldum degerin dusmesini beklicem.yani tekrardan olma sansi var dis gebeligin.bnm deger dusmesse direk tuplerim alinacak.allah yardimiz olsun

Back
X