Dis gebelik denilip Methotrexate.igne olan var mi?

Salı günü vurulan 2. İğnem sonrası 8100 den 5800 e düştü betahcg'm bugün. Yarın kontrolüm var , bugünden testi yaptırdık.

Çok geçmiş olsun
Saol cnm sana da cok gecmis olsun. Ne olur ne olmaz agrin olursa sakin dikkate almamazlik yapma. Ben basta bekledim tuvalet agrisi zannettim vakit kaybettim. Eger Allah korusun ama eger oturamazsan poponun uzerine aci agri duyarsan otururken hemen doktora git. Cunku ben doktorum arayip acimi bu sekilde tarif ettim ve bana hemen gel ozaman demisti. İc kanama gecirdigimi oyle tahmin etmisti. Bi de bunlari uzerinde sali gunu kurtaj olucam 8 haftalik kalp atisini duyamadik malesef tam da yine hamile kalmistim o kadar ara verdikten sonra yine bi sikinti cikti. Yapicak bsy yok. Allah beterinden korusun.

merhabalar arkadaşlar. geçmiş olsun. acaba dış gebelik mi ? bi bakabilirmisiniz ?
kimyasal gebelik geçirdiğim gün yani kanamanın başladığı gün bhcg 11 di ve 7 gün adetim sürdü. tabi zaten sıfırlanmıştır diye ben bir daha baktırmadım seviyesine. dün idrar yolu enfeksiyonu ile acile gittim. idrarım kanlı geldi. röntgen istediler, ben korunmadığım için yumurtalıklara falan zarar verir diye çekilmedim. ozaman bhcg ye bakalım ona göre antibiyotik vericem dedi dr. aşırı eritrosit ve lökosit vardı çünkü. bhcg seviyem 98 çıktı biz şok olduk. kanama normal adet gibiydi ve 7 gün sürdü. bittiğide tam 7 gün oldu. şuan yumurtlama günlerim ama seviye 98 nedir bu bileniniz var mı ? dış gebelik mi yoksa ?

Gecmis olsun cnm. İki gune bir betahcg duzenli artiyo mu diye baktirmaya devam et bence. Belki de normal gebeliktir. Bazi insanlar hamileyken regl olabiliyo. Fakat benim disgebelikte ilk basta kahverengi kanamam oldu sonra kirmiziya cevirdi doktor buyuzden kimyasal gebelik demisti hic dis gebelik dememisti. Ben de sifirlanir diye dusundum. Megerse 6000lere cikmis ve dis gebelik yasiyomusum. Sakin ihmal etme duzenli betahcgye baktir zaten anlasilir ne oldugu.

Betahcg değerlerine bir doktor kontrolünde düzenli olarak baktırmanızda fayda var, benim kanamam da adet gibiydi o yüzden dış gebelik olduğunu geç anladım. Normal gebelik olma ihtimali de olabilir sizin.

Betahcg değerlerine bir doktor kontrolünde düzenli olarak baktırmanızda fayda var, benim kanamam da adet gibiydi o yüzden dış gebelik olduğunu geç anladım. Normal gebelik olma ihtimali de olabilir sizin.
cevap için teşekkürler. normal gebelik olsa keşke ama çok erken daha ilişkiden 4 gün sonra çıkan değer 98. bende dedim olurmu acaba diyede döllenmeden sonra yerleşmesi bile 1 hafta sürüyo sonra değer artıyo. Allah büyüktür tabi de dr. hiç bişi söylemedi yeni bi gebelikle ilgili. perşembe bakalım dedi ama ben sabredemiyorum. çok korktum dış gebelik diye. yarın hemen gidicem bugünü çok zor geçirdim.

teşekkürler canım benim şöyle oldu adetime 2 gün kala idrarda + çıktı. araya cumartesi pazar girince 4 gün geçti ve ilk ölçülen bhcg 11 di. zaten o gün kanama başladı. normal adetten bi farkıda yoktu. gebelik devam ediyo olsa değer çok küçük bir buçuk aylık bebek için, yeni gebelik olsa ilişkiden 4 gün sonra bukadar yüksek çıkmaz. dış gebelikte tekarr yükseliyomuş ya ondan korktum. yarın bi gidicem inşallah sorun yoktur. keşke normal bi gebelik olsa. ama sağlıklı ve hayırlı tabiki.

peki nekadar zamanda çıktı 6000 lere canım. ben gebeliğimi öğrendiğimde zaten 11 di değer. araları bilmiyorum. 13 gün sonra da 98 çıktı. yani normal gebelik değildi zaten benimki. adet günü bildiğim kadarıyla 50-500 arası çıkması gerekiyo bhcg nin. benimki çok düşüktü ondan kim. gebelik dediler. senin 6000 lere çıkmış. çok yüksek. bu kaç ayda çıktı böyle bukadar ?

Merhaba, iğnenin işe yarayıp yaramadığını anlamanız için 4.günü ve 7.günü kan değerinizebeta hcg ye bakılması gerekmektedir. 4. Günde yapılan kan testinde artış olabilir bu beklenir ancsk 7. Günde yapılan beya hcg testinde %15 lik bir düşüş olmadı gerekir olmuşsa iğne işe yarıyor demektir gerekirse 2.doz yapılır. Kalp atışı başlamamış ise iğne işe yaramaz. Bende iğnenin hiç etkisi olması (yapılırken ki feci ağrı dışında) ama iğne etkilide olmadı maalesef! 6 ay saçım döküldü. Hiç bir ağrıyı sakın es geçmeyin şiddetli ağrı gaz sancısı gibi saplanıp bürün karna yayılıyor hemen dr a başvurun! Herkese geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın

merhaba arkadaslar bende dis gebelik yasiyorum ayin 14unde 70 mg. methotrexate yapildi ve kuretajda yapildi beta hcg dusmesi icin. bende ne kese gorunuyor nede dis gebelikle ilgili bi sey sadece beta hcg duzensiz artiyor ayin 10unda hastaneye yattigimda degerim 581 di bu gun 404 hayirlisi insallah ise yarar tedavi herkese gecmis olsun bu igneden sonra ne kadar korundunuz

Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun. İğne kemoterapi iğnesi olduğundan dolayı 6 ay mutlaka korunmanız gerekiyor. Hemen hamile kalırsanız bebekte anomali oluşma riski yüksek oluyor. Ben de 5. ayımdayım.

tesekkur ederim sizede gecmis olsun doktorum beta hcg dusunce bunlari konusacagiz dedi insallah hayirlisi olur duserde tekrar mudahaleye gerek kalmaz cok zor bi surec

Gecmis olsun bende ocak ayinda dis gebelik gecirdim.daha dogrusu doktorlar ole oldugunu düşündü kese falan yoktu sade degerlerim az artiyodu ve gaz sancim vardi 2 doz igne olduktan son degerlerim dustu en cok 2500 lere cikmisti smdi hala korkuyorum denemeyi

merhaba benim 4 ay gecti üzerinden ve cuma günü rahim grafisi cekilecek ve ona göre artik baslayacagim bi yerden . cok gecmis olsun sanada. 3 ay korunmak yeterliymis ilactan sonra. ben 4 ay bekledim . insallah bundan sonrasi hayirli olur hakkimizda

Ins temiz cikar sonucun sende ne belirtisi olmustu

Ins temiz cikar sonucun sende ne belirtisi olmustu
inşallah bende sürekli az az kahverengi akıntı oldu ara ara kanama oldu ve en önemlisi beta hcg düzensiz yükseldi. ultrasonda bi şey görünmedi kliniğe göre karar verildi canım. beta hcg en fazla 568 oldu.

inşallah bende sürekli az az kahverengi akıntı oldu ara ara kanama oldu ve en önemlisi beta hcg düzensiz yükseldi. ultrasonda bi şey görünmedi kliniğe göre karar verildi canım. beta hcg en fazla 568 oldu.
aynen benmde o şekildeydi bide sancım vardı ama benm beta 2500 lere çıkmıştı

hsg ile ilgili bilgi verirsin inş güzel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…