seninki baya yüksekmiş peki odağı görebildiler miaynen benmde o şekildeydi bide sancım vardı ama benm beta 2500 lere çıkmıştı
inşallah anestezi istedim kolay geçer inşallah haber veririmhsg ile ilgili bilgi verirsin inş güzel geçer
senin çekildi mi hsg eğer çekilmediyse mutlaka tedaviye başlamadan çektir canım boşa kürek çekmehsg ile ilgili bilgi verirsin inş güzel geçer
yok çekilmedim doktorlar gerek olmadığını söyledi bende hiçbişey göremediler sadece beta arışı serbest sıvı gözüküyodusenin çekildi mi hsg eğer çekilmediyse mutlaka tedaviye başlamadan çektir canım boşa kürek çekme
selam cnm cekildinmi hsg nasıldı umarım temiz çıkmıştırseninki baya yüksekmiş peki odağı görebildiler mi
inşallah anestezi istedim kolay geçer inşallah haber veririm
merhaba ben oldum nisanda ve bu ay tedavi oldum tekrar sonucu haftaya cuma yada cumartesi yazarim insallahmerhabalar.. Methotrexate iğne kullanıp 6 aydan fazla süre geçirip hamile kalabilen var mı aranızda ?
merhaba ben oldum nisanda ve bu ay tedavi oldum tekrar sonucu haftaya cuma yada cumartesi yazarim insallah
yok canim estagfurullah ben hamile oldugumu martta ögrendim ama teshis koymak zor oldu cünkü odak hic görülmedi ve nisanda da teshis konuldu. benim 6 ayim dolduktan sonra ben hsg cektirdim sonrasinda tedaviye basladimkafama takıldı da senin dış gebelik nisanda ..6 aylık sure şimdi mi ...yoksa hamileliğin nisanda mı idi..tam anlayamadım kusura bakma..
merhaba..bende şu an dış gebelik geçiriyorum.2 kere iğne oldum. su an 12 ye düştü hcg. doktor 2-3 ay korunsan yeterli dedi. acaba 6 ay mı beklemeliyim kafam karıştıyok canim estagfurullah ben hamile oldugumu martta ögrendim ama teshis koymak zor oldu cünkü odak hic görülmedi ve nisanda da teshis konuldu. benim 6 ayim dolduktan sonra ben hsg cektirdim sonrasinda tedaviye basladim
ben bilerek altı ay bekledim çünkü 6 ay korunma verdi bana hsg den sonra zaten kendılıgınden gebe kalmak kolaylastıgı için korunma sürecinin bitmesini bekledim. bide her doktorun sistemi farklı o size sonucta klinik durumunuza göre korunma veriyormerhaba..bende şu an dış gebelik geçiriyorum.2 kere iğne oldum. su an 12 ye düştü hcg. doktor 2-3 ay korunsan yeterli dedi. acaba 6 ay mı beklemeliyim kafam karıştıbir de bişey sormak istiyorum. bende bu hafta hsg çekilmeyi düşünüyorum. şu an çekilebilir mi yoksa onun içinde beklemek mi gerekiyor. siz 6 ay dolduktan sonra çektirdim demişsiniz...bilerek mi 6 ay beklediniz?
anladım..cevabınız için teşekkür ederim :)ben bilerek altı ay bekledim çünkü 6 ay korunma verdi bana hsg den sonra zaten kendılıgınden gebe kalmak kolaylastıgı için korunma sürecinin bitmesini bekledim. bide her doktorun sistemi farklı o size sonucta klinik durumunuza göre korunma veriyor
estağfurullah inşallah hayırlı sonuç alırsınız bana kalsaydı 6 ay beklemek istemiyordum tabiianladım..cevabınız için teşekkür ederim :)
dasMerhaba arkadaslar. Aranizda bu igneyi olanlar vardir eminim. Benim sorum iyi hucrelerimizede etki yapiyor mu? Ileride bu igne bizim kotu hastaliga yakalanmamiza neden olur mu?
Ben bu igneyi bir bucuk doz oldum 50 ml den bir hafta sonra degerim dusmezse biraz daha fazla olarak olucam. Fakat asiri derecede agrili bir igne ve bende iki gundur devam eden kusma varsizin doktorlarinizin yorumlari nelerdir bu igne icin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bana da dış gebelik teşhisi konuldu
2 gün önce 50ml methotrexate iğne vuruldum bhcg 5700lerdeydi. Bugün bhcg 6500e çıkmış. İğne işe yaramayacak diye.
Ağrım yok ama karnımda çok şişkinlik ve gaz sancısı gibi durum var. kanamam zaten 3 haftadır devam ediyor.
İğneden sonra bhcg artışı olması normal midir?
evet normal bende de öyle olmuştu.. doktor normal dedi. yarından itibaren düşer ..ilk iğne sonrası kontrol sadece yüksek çıkıyor... Allah yardımcın olsun...ben de 3 ay sonra zona çıktı...yan etkilerden biri...umarım sen sorunsuz atlatırsın..
Son durumunuz ne oldu merak ettim? Benimde ilk iğneden sonra artış oldu. Dün tekrar İğne oldum.Teşekkür ederim cevabınız için.
İğne yapılalı bugün 6. Gün oluyor. Önce az bir düşüş oldu. Bugün yine yükselmiş 6500den 7000e çıkmış. Ameliyat gerekirse diye çok endişeliyim. Kanamam devam ediyor 3 haftadır.
İlk iğneden sonra değerde artış olması normal canım. Önemli olan 7. günde değerdeki düşüş. Geçmiş olsunSon durumunuz ne oldu merak ettim? Benimde ilk iğneden sonra artış oldu. Dün tekrar İğne oldum.
Benim 11. gün arttı tekrar hiç iğne olmamışım gibi ilk değere geri döndü malesef ağrılarımda sürekli oluyor çok şiddetli değil ama hep var. İkinci iğneyi oldum ama bence işe yaramayacak...İlk iğneden sonra değerde artış olması normal canım. Önemli olan 7. günde değerdeki düşüş. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?