- 20 Şubat 2019
- 1.060
- 500
- 123
- 33
İnşallah ama karnim şiş neden bilmem seninde sislik var miydi yumurtaliklarin üstündeGüzel düşün güzel olsun değerin düşmüştür inşallah
Bi daha igne verir muhtemelen doktor öyle düşünüyorum bi doz yeterli gelmez ki ilk igne benim 50 ml diİnşallah ama karnim şiş neden bilmem seninde sislik var miydi yumurtaliklarin üstünde
Evet hamile gibi duruyordum afedersin iç çamaşırını bile bir beden büyük aldım o zamanİnşallah ama karnim şiş neden bilmem seninde sislik var miydi yumurtaliklarin üstünde
Benim bildiğim her kiloya 1 mg. Yani 50 kg isen 50 mg. Hem ilk teste çok yükselme olmazsa ikinci doz yapmazlarBi daha igne verir muhtemelen doktor öyle düşünüyorum bi doz yeterli gelmez ki ilk igne benim 50 ml di
Aynen bende hamile gibiyim sanki ama ışte değilim Allahim yardim et ya çok zor gülüm ya çokEvet hamile gibi duruyordum afedersin iç çamaşırını bile bir beden büyük aldım o zaman
Benim bildiğim her kiloya 1 mg. Yani 50 kg isen 50 mg. Hem ilk teste çok yükselme olmazsa ikinci doz yapmazlar
Ben 50 kilo ancayim gülüm zayifim sen kac kilosunAynen bende hamile gibiyim sanki ama ışte değilim Allahim yardim et ya çok zor gülüm ya çok
Kac yasindasin kac yillik evlisinBen 50 kilo ancayim gülüm zayifim sen kac kilosun
Bilmez miyim canım Allah yardımcın olsun inan tüm gün aklımdaydın dualar ettim yaşayan bilirAynen bende hamile gibiyim sanki ama ışte değilim Allahim yardim et ya çok zor gülüm ya çok
71Ben 50 kilo ancayim gülüm zayifim sen kac kilosun
31 yaşındayım 22 aylık evliyizKac yasindasin kac yillik evlisin
Allah razi olsun 50 ml bakalim yarin hastaneye degerlere bakmak için gidecegiz senin durumun nasilÇok geçmiş olsun, kaç mg lık metotreksat iğne yapıldı? İğneden sonraki 4. ve 7. günün değerleri önemli!
Biz 17 aylik evliyiz 7 aydır bebek istiyorduk ve en kötüsü ile karsilastik rabbim kolaylastirsin tekrar yasatmasin kimseye ayni duygularıBilmez miyim canım Allah yardımcın olsun inan tüm gün aklımdaydın dualar ettim yaşayan bilirbiz adını duyduğumuz hastanede acil yatış yaptık eşim soğukta arabada kaldı ben yukarda perişan ama çok şükür geldi geçti seninde geçecek içini ferah tut
71bebek tedavisinde çok kilo aldım ben
31 yaşındayım 22 aylık evliyiz
Ya siz?
26 yasindayimBiz 17 aylik evliyiz 7 aydır bebek istiyorduk ve en kötüsü ile karsilastik rabbim kolaylastirsin tekrar yasatmasin kimseye ayni duyguları
Daha yaşında genç, kötü bir olay ama geçecek bugünleri çocuklarına gülümseyerek anlatacaksınBiz 17 aylik evliyiz 7 aydır bebek istiyorduk ve en kötüsü ile karsilastik rabbim kolaylastirsin tekrar yasatmasin kimseye ayni duyguları
Yaşım genç olsada yasadiklarim inan cok yıprattı suanda tek istediğim eski sagligima kavuşmak şu bebek fikrini ertelemek 6 aylik bi sure kadar düşünmek istemiyorumDaha yaşında genç, kötü bir olay ama geçecek bugünleri çocuklarına gülümseyerek anlatacaksın
İnşallah rabbim kimseye yasatmasin kolay degil ilk düşük dedi doktor ona bile üzüldüm niye düştü acaba niye tutunamadi diye sonra degerlerim dusmedi yukseldi ne umitlerle gittim hastaneye degerlerim 736 olmus 360 dan yukselmis doktorum gene kan testi istedi ilk once muayene edelim dedi gulumseyerek gelmişti oda biseyler görürüz belki hamiledir umidi ile geldi ama hic bişey goremeyince üzüldü anladim o zaman zaten normal olmadığını sonra test yaptırdık 934 oldugunu duyunca gene yükselmiş dedim ama doktorum evet yukseliyo normal bi yukselis degil dıs gebelik deyince dunya basima yıkıldı Allahim dedim cok zor gerçektenYaşım genç olsada yasadiklarim inan cok yıprattı suanda tek istediğim eski sagligima kavuşmak şu bebek fikrini ertelemek 6 aylik bi sure kadar düşünmek istemiyorum
Kafanı topla kendine vakit ayır ama hsg çekilmeni tavsiye ederim hatta aklına takılan testleri de bu aşama da yaptır önünde engel varsa öğren sonrası iplik söküğü gibi gelir.Yaşım genç olsada yasadiklarim inan cok yıprattı suanda tek istediğim eski sagligima kavuşmak şu bebek fikrini ertelemek 6 aylik bi sure kadar düşünmek istemiyorum
Haklisin insanin evi gibisi yok hsg çektirmeyi düşünüyorum ama suanda degil bebek dusunecegimiz zaman belki sen hemen mi cektirdin ne zaman hazir hissediyosun kendini bebek dusunmek içinKafanı topla kendine vakit ayır ama hsg çekilmeni tavsiye ederim hatta aklına takılan testleri de bu aşama da yaptır önünde engel varsa öğren sonrası iplik söküğü gibi gelir.
Ben hastanedeyken evimi çok özlemiştim normalde hergün anneme gidip yiğenimi severdim şimdi daha seyrek gidiyorum bir aydır evime doyamadım
Ignelerden sonra en az 3 ay korunmak lazimmis sanirimHaklisin insanin evi gibisi yok hsg çektirmeyi düşünüyorum ama suanda degil bebek dusunecegimiz zaman belki sen hemen mi cektirdin ne zaman hazir hissediyosun kendini bebek dusunmek için
O sözden sonrası yıkım yaşaman çok normal bebeği görebilmek ümidiyle girdiğin odadan acıyla çıkıyorsun. Ama bunu daha kötü yaşayan var hiç anlaşılmayı tüpü patlayan iç kanama geçiren var. Şuan doktor kontrolünde takip edilmen bile mucizeİnşallah rabbim kimseye yasatmasin kolay degil ilk düşük dedi doktor ona bile üzüldüm niye düştü acaba niye tutunamadi diye sonra degerlerim dusmedi yukseldi ne umitlerle gittim hastaneye degerlerim 736 olmus 360 dan yukselmis doktorum gene kan testi istedi ilk once muayene edelim dedi gulumseyerek gelmişti oda biseyler görürüz belki hamiledir umidi ile geldi ama hic bişey goremeyince üzüldü anladim o zaman zaten normal olmadığını sonra test yaptırdık 934 oldugunu duyunca gene yükselmiş dedim ama doktorum evet yukseliyo normal bi yukselis degil dıs gebelik deyince dunya basima yıkıldı Allahim dedim cok zor gerçekten
Hemen çektirdim. Doktorum iki hafta ilişki yasağı koydu enfeksiyon kapmamam için. Eşimin testleri yetişirse sorun çıkmazsa hemen istiyorum. Biliyorum ki bana en iyi gelecek ilaç bebeğimin kokusuHaklisin insanin evi gibisi yok hsg çektirmeyi düşünüyorum ama suanda degil bebek dusunecegimiz zaman belki sen hemen mi cektirdin ne zaman hazir hissediyosun kendini bebek dusunmek için
Aynen biliyorum onun da farkindayim rabbim yardim etmiş korumuş hamdolsun düşük dediği için doktor bi daha test istedi onu yaptirmak istemiyodum artik saglik ocagina gittim durumumu anlattim onlar da hcg ne bakalim demeseler gene baktirmayacaktim o sekilde degerlerimin yukseldiginu gordum ve ne ümitler dualarla gittim ama yapacak bisey yokO sözden sonrası yıkım yaşaman çok normal bebeği görebilmek ümidiyle girdiğin odadan acıyla çıkıyorsun. Ama bunu daha kötü yaşayan var hiç anlaşılmayı tüpü patlayan iç kanama geçiren var. Şuan doktor kontrolünde takip edilmen bile mucize
Gercekten mi ne kadar güçlüsun ben güçlü degilim ışte 3 ay kadar korunma falan vermedi mi doktorunHemen çektirdim. Doktorum iki hafta ilişki yasağı koydu enfeksiyon kapmamam için. Eşimin testleri yetişirse sorun çıkmazsa hemen istiyorum. Biliyorum ki bana en iyi gelecek ilaç bebeğimin kokusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?