Dis gebelik denilip Methotrexate.igne olan var mi?

Aynen gülüm 934 oldu igne vuralım dedi doktor bide kese falan gözükmedi şimdi durum ne bilmiyorum

Benim hiç ağrı sızı yoktu. İlk iğneden sonra lekenmem oldu ama doktorlar buna önem vermedi önemli olan değer dediler ki doğruydu akıntıya rağmen değerim yükseldi
Ilk igneden sonra benim hala var lekelenme ama sancim yok gene de korkuyorum kötü şeyler yasamaktan

Aynen gülüm 934 oldu igne vuralım dedi doktor bide kese falan gözükmedi şimdi durum ne bilmiyorum
Ilk igneden sonra benim hala var lekelenme ama sancim yok gene de korkuyorum kötü şeyler yasamaktan
Vesvese verme kendine sakin ol. Bu değerde görülmez zaten canım benim 1400 lerde görülmedi bekledik 2000 lere çıkınca zorla gördüler. Bak ben adaçayı da içtim doktora sor izin verirse iç

Elhamdülillah rabbim herkesin yardimcisi olsun rahim filminde aci hissediyo musun peki
Sinek ısırığı kadar bir ağrı oldu. O da sağ tüpte tıkanıklık vardı açılırken olmuş. Zaten doktorum her ihtimale karşı 1 saat önce ağrı kesici iç dedi çok düşük olunca belki ikiside kapalıdır hiç ağrı hissetme dedi. Ablanın biri sağolsun acil doğurunca benim ilaç yalan oldu iki buçuk saat sonra girdim hsg ye

Hadi ya ne güzel senin ilk igneden sonra sancin olmadi demi kanaman falan durmus muydu

Benim hiç ağrı sızı yoktu. İlk iğneden sonra lekenmem oldu ama doktorlar buna önem vermedi önemli olan değer dediler ki doğruydu akıntıya rağmen değerim yükseldi
Benim normalde lekelenme vardi ama igneden sonra cok azaldı ışte sakin olamiyorum bi türlü cok korkuyorum bu ignenin etkili olduğunun belirtisi olur mu acaba gülüm ya tesirli olmadi mi yoksa

Benim normalde lekelenme vardi ama igneden sonra cok azaldı ışte sakin olamiyorum bi türlü cok korkuyorum bu ignenin etkili olduğunun belirtisi olur mu acaba gülüm ya tesirli olmadi mi yoksa
Hiç akıntıya bakma sen. Benim iğneden önce akıntım yoktu iğne vuruldum iki gün akıntı geldi 4. gün değerim yükselmişti. İkinci doz iğne yapıldı bende 7.gun beklenmedi o zaman hiç akıntım olmadı bende korktum ama dört gün sonra değerim düştü. Doktorda diyor akıntı önemli değil ama ağrı önemli agrın varsa mutlaka doktora söyle. Bide benim ilk zamandan beri ağrım olmadı değerlerim ilk başlarda dusuktu adet oldum tekrar normale yakın yükselme oldu teşhis için beklemek zorunda kaldım

Tamam canim hayirlisi olmazsa bi daha igne vuruluruz napalim şimdi biz tekrar ayni seyleri yaşamamak için nelere dikkat 3decegiz acaba inşallah bi dahakine saglikli hamilelik yasariz

Tamam canim hayirlisi olmazsa bi daha igne vuruluruz napalim şimdi biz tekrar ayni seyleri yaşamamak için nelere dikkat 3decegiz acaba inşallah bi dahakine saglikli hamilelik yasariz
Bundan kurtul canım ilk önce rahim filmi çekil tıkanıklık falan oldu mu bir sıkıntı var mı baksınlar. Sonrasını duruma göre değerlendir. Bende kapanma olsaydı tüp bebek yaptıracaklardı ama hiç sıkıntı olmadı sağ tüpte hsg de açılınca eşimden sperm dna analizi istendi. Sonucuna göre tekrar konuşacaz

Amin inşallah bu zaten tuplerle alakali demi dis gebelik

%90 evet tüple alakalı ama bazen tüpün dışında da bir yerde tutunabiliyormuş. Tüp içinde perde varsa tıkanıklık varsa olur dediler benim iki hsg de de sol apaçıktı anlamadım niye olduğunu
Allah Allah iste bilemiyo insan ya yarin kan testi vercem igneden sonra ilk defa cok tedirginim durum nasil kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…