- 10 Haziran 2025
- 4
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi dilara5353
Arkadaşlar merhaba 21mayısta şidetli ağrıyla hastaneye gittim 522betahcg idi düşük ediyorsun dediler ama daha öncesinden düşük ettim için düşük bunun kadar berbat bir durum değildi 26mayısta gittim içime kuşku düştü değere baktırdım 1738 değer çıktı hemen randevu aldım 28mayısa ve değerim 2037 oldu yükseldi ağrı aşırı derece vardı ve kese yumurtalıkta gözüküyordu yatiş verdiler ve iğne oldum Metotreksat adlı bir iğne çok acılı idi
3saat yan etki sebebiyle doğumhanede bekledim ve bir belirti olmadı için çıkıs verdiler ama gece 29mayısta bir anda ağrı mide bulantısı kusma yaşadm acile koştuk ve kadın doğuma çıkıp yatış verildi yine değer bakıldı 2117 oldu 30mayısta 2730 oldu iğne bir an yükseltim düşürüyormus değeri ben bu süreçte hastanedeydim 1haziran kan alındı tekrar 2434oldu 2haziran 2312 oldu 4haziran 1842 oldu çıkışım verildi 6gün sonra tekrar kan verilicek dedim yani bugun 10haziran 1301 oldu ne düzgün açıklama ediyolar ne bişe ve ben korkuyorum rabbime sıgındım yavaşmı düşüyor tekrar çıkarmı değerim ikinci doza gerek kalırmı diye çok korkuyorum psikolojikmen ve fiziksel anlamda tükendim kanamam da dünden bu yana azaldı akıyor akmıyor gibi ağrılar da hafifledi gidip geliyor normalmidir doktor adam gibi açıklama etmiyor sizde durumlar nasıl