DIŞ GEBELİK GEÇİRDİKTEN SONRA HAMİLE KALDIM! BETA HCGM ÇOK YÜKSEK ÇIKTI

zynpcm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
119
124
53
30
Kızlar selam daha önce 2 kez dış gebelik geçirdim 6 ay doktor ara vermemi söyledi geçenlerde hamile olduğumu öğrendim. (6 ayım dolmadan) şuan hesaplamama göre 5+3 hamileyim bugün kan trsti verdim beta hcgm 11270 çıktı sizce sağlıklı gebelikte bu kadar yüksek olur mu cuma doktora görünecem dualarınızı esirgemeyin inşallah

Cumayi bekleme bence yarin git kese görünur belki ikizdir sakin kotu düşünme

Doktora gittinz mi sonuç ne oldu inşallah sağlıklı gebeliktir

Merhaba 4+5 de beta-hcg 139 çıktı normal mi sizce dış gebelik olma ihtimali var mıdır?

Merhaba 4+5 de beta-hcg 139 çıktı normal mi sizce dış gebelik olma ihtimali var mıdır?

Aksine dış gebelikte yüksek çıkar. Doktorun bişey demedi mi? 4+5 olduğunu nerden biliyorsun ultrasonda bakıldı mı keseye?

Henüz muayene olmadım hemşire biraz düşük çıktı iki gün sonra tekrar bakalım ona göre gidersin dedi .4+5 i adet günüme göre hesapladım.

Henüz muayene olmadım hemşire biraz düşük çıktı iki gün sonra tekrar bakalım ona göre gidersin dedi .4+5 i adet günüme göre hesapladım.

Adet gününe göre olmayabilir geç döllenme olmuşsa gayet normal bir değer. Keseyi görmeden kaç haftalık olduğunu bilemezsin. Evde kendin de takip edebilirsin idrar testlerin varsa 2 günde bir tekrarla koyulaşma varsa normal hamileliktir silikleşiyorsa kimyasal gebeliktir.
İnşallah gönlünce olsun

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…