Dış gebelik geçiren arkadaşlar bakar mısınız

Butterfly193

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
2.768
1.078
63
Kızlar daha önce dış gebelik geçirenlerdwn tavsiye bekliyorum süreç hakkında kaç ay korundunuz tekrar gebe kalmaya çalıştığınız kaçıncı ay hamile kaldınız pazartesi iğne vurulucam düşük olması için herhangi bi tavsiyeniz var mı

Kızlar daha önce dış gebelik geçirenlerdwn tavsiye bekliyorum süreç hakkında kaç ay korundunuz tekrar gebe kalmaya çalıştığınız kaçıncı ay hamile kaldınız pazartesi iğne vurulucam düşük olması için herhangi bi tavsiyeniz var mı
Öncelikle geçmiş olsun 5 ay önce bende dış gebelik geçirdim şuan korunuyorum 1 ay sonra tekrar gebelik düşünüyorum

Tüplerinize mi yerleşti

Merhaba, ben ameliyat oldugum için korunma süresi 1 ay oldu. Ancak siz iğne oldugunuz için süresi daha uzun olacaktır sanıyorum

Merhabalar canım ben 6 nisanda oldum iğne 5800 olan değerim 1.5 ayda sıfırlandı 13 mayısta 0 dı işte doktorum 3 ay korunma verdi 6 temmuz dolunca bırakabilirsin ama iş rahim filmi dedi o da işte ben beklicem ağustosu eylülü🙏🏻

Merhabalar canım ben 6 nisanda oldum iğne 5800 olan değerim 1.5 ayda sıfırlandı 13 mayısta 0 dı işte doktorum 3 ay korunma verdi 6 temmuz dolunca bırakabilirsin ama iş rahim filmi dedi o da işte ben beklicem ağustosu eylülü🙏🏻
Benim değerim 96 oldu iğne vuruldum benim degerimin demi düşmesi bir ay sürer

Bı de iğne vurulan arkadaşlar kaç gün sonra tekrar kan testi verdiniz kaçıncı günde değer düşmeye başladı

Peki dış gebeliktrn sonra adetinizde bı düzensizlik oldu mu bı de iğne mi oldunuz kürtaj mı
Regl günlerim değişti tabi mtx iğnesi 1 doz olabildim ama yan etki yaptı bende rahim duvarım kalinlasmisti kürtaj da oldum hatta laporoskopik ameliyatta

Korunmayı bıraktınız mi
Bu dış gebelik geçienlerin tekrar geçirme olasılığı yüksek olduğu için terettutteyim doktora gitmiştim bana herhangi bir ilaç vitamin vs birşey yazarmisiniz korumayı birkatiktan sonra demiştim bana sadece hicbisey kullanmana gerek yok dış gebelik gecirmen terkar yüksek dedi gönderdi pislik

Bu dış gebelik geçienlerin tekrar geçirme olasılığı yüksek olduğu için terettutteyim doktora gitmiştim bana herhangi bir ilaç vitamin vs birşey yazarmisiniz korumayı birkatiktan sonra demiştim bana sadece hicbisey kullanmana gerek yok dış gebelik gecirmen terkar yüksek dedi gönderdi pislik
Çok mantıksız yüksek bı ihtimal olabilir ama büyük cogunluk tekrar sağlıklı bı gebelik geçiriyor

Back
X