Dış gebelik geçiren arkadaşlar varmı varsa lütfeeen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sefamolsun

radyoda yine sezen çalıyo
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.430
11
116
İstanbul
Yaklaşık bir hafta önce özel bir topik açmamıştım ama biçok gebelik ile ilgili topiğe giri hamile olduğumu duyurmuştum belki aranızda haberi olan vardır arkadaşlar.Ama en son geçtiğimiz çarşamba yani ayın 11 inde doktoruma tahlillerimi göstermek için gittiğimde aslında hamile olmadığımı rahmmde 6 cm lk bir kist olduğunu ve dış gebelik geçirdiğimi söyledi doktorum ve seni acilen yatışa geçirip gözlem altında tutmamız gerekitğini her an patlamaya hazır bir bombanın rahmimde durduğunu söyledi o an yıkıldım ne bekledim ne buldum dedim allahım bu bir kabus olmalı çok uyanmayı bekledm ama yok bu gerçekti.Ertesi gün doktor beni ameliyata alacağını söyledi önce göbek deliğinden gireceğini eğer başarılı olmazsa açık ameliyatada dönebiliriz dedi ve ertesi gün ameliyata saaat 1.30 da girdim yaklaşık birbuçuk saat sürmüş.Narkozdan uyanmak üzereyken doktorum yanıa geldi ve ameliyatın başarıyla geçtiğini söyledi ama ben anesteziden heralde gebeliğimin devam ettiğini anladım yada birtür halüsünasyon herkese gebeliğim devam ediyor diyorum.Hemşirelere bana iye ağrı kesici veriyorsunuz ben hamileyim ya diyorum ertesi gün doktorum tekrar gelene kadar böyle inandım takii dotorum gelip nerenden uydurdun diyene kadar.
İşte benim hikayem böyle kızlar şimdi iyiyim iyileştim sayılır.:a015:
Doktoruma çok teşekkür ederim tekrar anne olabileceğimi bilmek beni sevindiriyor!:nazar:

canım benim çok geçmiş olsun Allah büyük inşallah tekrar anne olmayı nasip etsin hayırlısı ile çok üzüldüm inan okuyunca :çok üzgünüm:Allah bi daha aynı şeyi yaşatmasın .a.s.

canım benım ya gecmıs olsun ıns en kısa zamnda bebıslerımızı kucagımıza alırısz bende 3 dusuk yasadım ınsanın yuregı acıyor ama ıns guzel gunler bızı beklıyor opt canım

Yaklaşık bir hafta önce özel bir topik açmamıştım ama biçok gebelik ile ilgili topiğe giri hamile olduğumu duyurmuştum belki aranızda haberi olan vardır arkadaşlar.Ama en son geçtiğimiz çarşamba yani ayın 11 inde doktoruma tahlillerimi göstermek için gittiğimde aslında hamile olmadığımı rahmmde 6 cm lk bir kist olduğunu ve dış gebelik geçirdiğimi söyledi doktorum ve seni acilen yatışa geçirip gözlem altında tutmamız gerekitğini her an patlamaya hazır bir bombanın rahmimde durduğunu söyledi o an yıkıldım ne bekledim ne buldum dedim allahım bu bir kabus olmalı çok uyanmayı bekledm ama yok bu gerçekti.Ertesi gün doktor beni ameliyata alacağını söyledi önce göbek deliğinden gireceğini eğer başarılı olmazsa açık ameliyatada dönebiliriz dedi ve ertesi gün ameliyata saaat 1.30 da girdim yaklaşık birbuçuk saat sürmüş.Narkozdan uyanmak üzereyken doktorum yanıa geldi ve ameliyatın başarıyla geçtiğini söyledi ama ben anesteziden heralde gebeliğimin devam ettiğini anladım yada birtür halüsünasyon herkese gebeliğim devam ediyor diyorum.Hemşirelere bana iye ağrı kesici veriyorsunuz ben hamileyim ya diyorum ertesi gün doktorum tekrar gelene kadar böyle inandım takii dotorum gelip nerenden uydurdun diyene kadar.
Doktoruma çok teşekkür ederim tekrar anne olabileceğimi bilmek beni sevindiriyor!:nazar:

CNM BENİM YAAAA ÇOK ÜZÜLDÜM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÇOK OLMAMIŞTI SENİN HAMİLE HABERİNİ ALALI HAZİRAN LİSTESİNDEYDİN DİMİ BENDE 3 AY ÖNCE YAŞADIM DIŞ GEBELİK AYNI SENİN GİBİ 6 CM LİK VE 3 CM LİK KİSTLERİM VARDI BENİMDE 1 AY KADAR HER 2 GÜNDE Bİ KAN TAHLİLİ YAPILARAK KONTROL ALTINA ALINDIM DIŞ GEBELİĞİN KÜÇÜLDÜĞÜ FARK EDİLDİ VE DOKTORUM AMELİYAT YAPMADI 1 AY İÇİNDE KENDİLİĞİNDEN KÜÇÜLDÜLER 2 -3 ADETLE ATARSIN DEMİŞTİ 3 AY GEÇTİ SANIRIM TEMİZLENMİŞTİR ARTIK ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRDİM AMA GEÇTİ ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ YENİ BEBİŞ ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK HAYIRLISI ARTIK İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA SENDE BEBİŞİNE KAVUŞURSUN...HİÇ ÜZME KENDİNİ ÇOK ÖPÜORUM ARKADAŞIM ALLAH GÜÇ VERSİN SANAa.s.

Canım benim çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sana.OKuyunca çok üzüldüm canım allahım bol sabır versin sana

Canım çok geçmiş olsun! Hayırlısıyla en yakın zamanda hamile kalırsın ve Allah'ta sana yavrunu kucağına almayı nasip eder inşallah

canım benim çok geçmiş olsun merak etem senin durumun iyi,çünkü benim arkadaşım da dış gebelik geçirmişti,onun ki daha sorunlu oldu,kanaması oldu,rahim kanalı neredeyse deliniyordu,ama şimdi hamile ve şuanda 8 aylık ve çok sağlıklı.
güzel rabbim sana da bebek verecek en kısa zamanda
ben de boş gebelik geçirdim ve 1 hafta önce kürtaj oldum,ama hiç umudumu kaybetmedim,bizim bebeğimizin olmama durumu vardı ama boş da olsa bak allahın işine ki hamile kalabiliyorum artık.a.s.

çok geçmiş olsun inşallah tez zaman da sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

gecmis olsun canim bende dis gebelik gecirdim ama benimki dahada kötüydü kanamam vardi ve laparoskobi ile ameliyat oldum suan yine hamileyim ins. yavrumu saglikli olarak kucagima alcam
allah isteyen herkeze en kisa zamanda saglikli bebisler bagislasin amin.

canım cok gecmiş olsun.yanlız hiç bööle bişe duymadım ben dıs gebelikle ilgili..kistin olması dıs gebelik deildir ve dıs gebelikte acık ameliyat en son caredir..ilk önce metatroksat tedavisi uygulanır ve bu çözüm olmazsa laporoskopi ameliyatı yapılır..ben 4 kez gecirdim..1 acık ameliyat bir iğne..bence acilen baska bir doktora git..bu ihmal edilemiyecek bir durum..ben cok arastırdım bu ektoğik gebeliği..nerdeyse inciğini cıncığını biliyorum..ortada alınan bir bebek yok gibi??

canım çok geçmiş olsun..
neyse biraz toparla daha sonra başlarsın bebek çalışmalarına...

canım cok gecmiş olsun.yanlız hiç bööle bişe duymadım ben dıs gebelikle ilgili..kistin olması dıs gebelik deildir ve dıs gebelikte acık ameliyat en son caredir..ilk önce metatroksat tedavisi uygulanır ve bu çözüm olmazsa laporoskopi ameliyatı yapılır..ben 4 kez gecirdim..1 acık ameliyat bir iğne..bence acilen baska bir doktora git..bu ihmal edilemiyecek bir durum..ben cok arastırdım bu ektoğik gebeliği..nerdeyse inciğini cıncığını biliyorum..ortada alınan bir bebek yok gibi??
Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar tesellileriniz umuduma umut kattı...
İnşallah birdaha yaşamam allah hiç kimseyede yaşatmasın...:sm_confused:

Celen ne demek istediğini tam anlayamadım şöyle açayım biraz daha ,bana zaten kapalı ameliyat yani laparaskopi yapıldı tatlım göbek deliğimden girilerek.Hem uru gördü doktorum vajinal ultrasonda, hemde dış gebeliği farketti.

sefamolsun cok sansliymisin doktorun iyiymis hemen erken farketmis durumu bende 8 haftalik bos gebelikten kurtaj oldum gecen ay ilk basta dis gebelik sandi doktor panik olduk burda bayagi forum acmistim bi hafta evde hastane valizi ve mektubu kapi yanidna hazir bekledik deidgin gibi her an patlama olacak kanamadan hastaneye acil gidicem saniyodum bide hastane cok yakin diye iyi bari yetisiriz neler dusunuyodum sonra anladikki bos kese olusmus bu arada bayagi bi korku gecirmistim insallah yeniden bebisin olur burda o kadar cok arkadas varki ayni durumda bende basim agelince gordum insan bikendi saniyo bu aciyi yasayan cok gecmis olsun tekrardan

sefamolsun cok sansliymisin doktorun iyiymis hemen erken farketmis durumu bende 8 haftalik bos gebelikten kurtaj oldum gecen ay ilk basta dis gebelik sandi doktor panik olduk burda bayagi forum acmistim bi hafta evde hastane valizi ve mektubu kapi yanidna hazir bekledik deidgin gibi her an patlama olacak kanamadan hastaneye acil gidicem saniyodum bide hastane cok yakin diye iyi bari yetisiriz neler dusunuyodum sonra anladikki bos kese olusmus bu arada bayagi bi korku gecirmistim insallah yeniden bebisin olur burda o kadar cok arkadas varki ayni durumda bende basim agelince gordum insan bikendi saniyo bu aciyi yasayan cok gecmis olsun tekrardan

merhaba canım belirtileri nelerdi sende cevap verirsen sevinirim.

Canim benim öncelikle cok gecmis olsun.Gecen sene 14 haziranda bende dis gebelik gecirdim ve laparoskopi ile sol tüpüm alindi. cok zor günler gecirdim ama Allahima bin sükür simdi 5,5 aylik hamileyim ve hersey yolunda.Darisi tüm isteyenlerin basina.Allah büyük hic kafana takma bundada vardir bi hayir.

off canim ya cok uzuldum gecmis olsun guzelim inslh en yakin zamanda tekrar hamis olursun , kismetten ote hicbirsey olmuyor Allahtan hayirlisini dilemek lazim

emeldogan ben spirali cikarttirmistim o ay bekliyodum 1 gun gecti esim idrar tahlili almis 1 gun gecsede verneden silik cikti ikinci cizgi bizde doktora gittik kan testi yapti evet gebesin dedi ultrasonla alttan bakti göremedi elle kontrol etti yok o zaman doktor rahatsiz oldu 1 hafta kan takibi yapti iki katina yukseldi kan gene bakti sonraki hafta ultrasonda kese göründü ama 2 hafta bekledik kalp atisi icin o gun gittigimizde bos kese gördük.
Bende tek belirti kanamaydi. Ilk lekelenme oldum kahverengi daha idrar testi yapmamistim arkadaslar yerlesme kani hamileisn dediler sonra doktora ilk gittigimde cok az pembe kan gelmsit aa dedim adet oldum doktor o kanida gördü normal olabilir dedi önemli olan kesilmesi dedi evet baska gelmedi.Sonraki ay 28 gun sonra regl olacagim gun 4 gun lekelenme oldum regl olur gibi ama gene kesilince doktor olur bazi kadinlarda dedi son 2 hafta kalp atisi bekelrken 2 hafta boyunca hic kesilmedi lekelenme doktora gidecegim son 2 gun ciddi kan gelmeye basladi doktor bunu görünce hemen kurtaja aldi beni ama bu arada ne agri ne sizi hic bisi yoktu bende normal hayatim suruyodu karnim cok sismisti gazim cok olmustu kan gelecegi zaman cok usumem olmustu ama baska bi belirti yoktu kan gelince uzaniyodum is yapmyiodum ama hic farketmiyodu 3 gun kipirdamadan yattim ama genede kan geldi.
Kismet buymus gönül kimse yasamasin istiyo ama oluyo iste doganin kanunu bisi demek dusmuyo bize sadece gecmsi olsun deniyor.

canım çok geçmiş olsun
diliyorum en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın
bende geçen hafta doktora gittim
henüz keseyi göremedik
bu hafta tekrar çağırdı
bakalım inşallah bir sorun olmaz
bu konuda bayağı bir endişeleniyorum :çok üzgünüm:

slm kızlar... evt morelim çok bozuk nedenmi çünkü bundan 11 gün önce bir dış gebelik geçirdim ve sağ yumurtalıgımı aldılar.bende 8 senedir spiral kullanıyordum ve çok memnundum hiç bır sıkıntım hıc bır sorun olmadı.kızımı dogum yaptıktan hemen sonra taktırmıstım.bundan 20 gün önce adet oldugumda adetım normal geldı bır sorun oncelerı gorunmuyordu sonra bır baktım adet gunum uzamaya basladı dedım normaldır cunku daha oncede spiral oldugundan dolayı bu durumla karsılasa bılıyordum bundakı tek bır fark vardı göyuslerımde buyume ve sertlık bunlarıda havalara bagladım olabılır dedım. adetım 10 günü gecınde artık bır dr gıtmem gerekttıyını dusundum ve gıttım doktorum spiralın once olmadıgını soyledı sasırdım.bır yandanda olabılir dedim. cunku bazen vucut spiralı atabılıyor neyse dur buldum dedı meyersem spiral kaymıs.dr spiralı tabıkı cıkardı bana 1 hafta sonra yıne gelmemı soyledı goyuslerımı soyledıyımde spiralın kaymasından dolayı hormonların deyişe bıleceyını soyledı ve ben eve geldım tam 6 gun sonra akşam üzeri bir agrı ve şuhur kaybı ile hastaneye kaldırıldım dr bakıyor bır sorun yok acaba dedı apantıs mı tabı o sırada kan tahlılım de alınıyor ve tahlılde hamile oldugum cıkıyor ve acil hemen amaliyata aldılar benı cok zor bır amalıyat gectı dıyemem ama ya sonrası tam bır ölümdü allahım bır daha yasatmasın o agrılarımı ve bebeyimide sağ yumurtalıgımıda aldılar ve bugun 11. günüm ve morelim sıfır gelen gecmıs olsun diyor ama bıraz önce bır tanıdıgın gelipte normal sezeryan deyil sonucta yumurtalıgını aldılar demesi çok zoruma gıttı ...
arkadaşlar benım durumunda olanlarını varmı ve sizler neler yaptınız ...8 yasında dünya tatlısı bır yavrum var allahım izin verirse bır daha cocuk sahıbı olmak istıyorum dr olursun dıyor ama yinede içim buruk benım durumumda olup cocuk sahıbı olan varmı ve nekadar surede yardımcı olursanız sevınırım saglıklı gunler

Back
X