- Konu Sahibi sefamolsun
Yaklaşık bir hafta önce özel bir topik açmamıştım ama biçok gebelik ile ilgili topiğe giri hamile olduğumu duyurmuştum belki aranızda haberi olan vardır arkadaşlar.Ama en son geçtiğimiz çarşamba yani ayın 11 inde doktoruma tahlillerimi göstermek için gittiğimde aslında hamile olmadığımı rahmmde 6 cm lk bir kist olduğunu ve dış gebelik geçirdiğimi söyledi doktorum ve seni acilen yatışa geçirip gözlem altında tutmamız gerekitğini her an patlamaya hazır bir bombanın rahmimde durduğunu söyledi o an yıkıldım ne bekledim ne buldum dedim allahım bu bir kabus olmalı çok uyanmayı bekledm ama yok bu gerçekti.Ertesi gün doktor beni ameliyata alacağını söyledi önce göbek deliğinden gireceğini eğer başarılı olmazsa açık ameliyatada dönebiliriz dedi ve ertesi gün ameliyata saaat 1.30 da girdim yaklaşık birbuçuk saat sürmüş.Narkozdan uyanmak üzereyken doktorum yanıa geldi ve ameliyatın başarıyla geçtiğini söyledi ama ben anesteziden heralde gebeliğimin devam ettiğini anladım yada birtür halüsünasyon herkese gebeliğim devam ediyor diyorum.Hemşirelere bana iye ağrı kesici veriyorsunuz ben hamileyim ya diyorum ertesi gün doktorum tekrar gelene kadar böyle inandım takii dotorum gelip nerenden uydurdun diyene kadar.
İşte benim hikayem böyle kızlar şimdi iyiyim iyileştim sayılır.:a015:
Doktoruma çok teşekkür ederim tekrar anne olabileceğimi bilmek beni sevindiriyor!
İşte benim hikayem böyle kızlar şimdi iyiyim iyileştim sayılır.:a015:
Doktoruma çok teşekkür ederim tekrar anne olabileceğimi bilmek beni sevindiriyor!