Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öylemi öyle birşeyde mi var hiç bilmıyordum özelde de yapılmıyor mu acaba riskli birşey mi çok acemiyim bu konularda![]()
Çok teşekkür ederim iyiki yazdım buraya sizin gibi güzel bi insanla tanıştımGeçecek zor günler İnşaAllah az sabır ama sormak istediğin bişi olursa yaz çok benzer durumlar panik atağımız BİLe var o başlı başına bir dert![]()
Çok teşekkür ederim iyiki yazdım buraya sizin gibi güzel bi insanla tanıştım![]()
İnşallah güzel haberlerini alırım allah en kısa sürede nasip eder inşallah isteyen herkese nasip olur inşallahCanım tam bilmiyorum araştırdıklarım ve okuduklarım kadar bilgim ama özelde yapıyorlardır istedikten sonra en doğru kararı doktor verir mutlaka ben sana yine yazarım adet sonrası kontrolüm var nasipse
İnşallah güzel haberlerini alırım allah en kısa sürede nasip eder inşallah isteyen herkese nasip olur inşallah![]()
O senin güzel kalpli olmadan kaynaklı inşallah daha güzel olacak zamanla![]()
Selam oncelikle ustunden cok gecmis ama ayni durumu yasiyorum su an . Sizde durumlar nasil oldu?Öncelikle çok çok geçmiş olsun çok uzun süre olmuş üzerinden geçeli ama bende derdime çare ararken senin yazını gördüm umarım şuan çok iyisindir bende 10 gün önce dış gebelikten açık ameliyat oldum iç kanama geçirdim sağ tüpümü aldılar benim de sol tarafımda senin anlattığın gibi bir ağrı var kesik kesik içten içe vuruyor büyük tuvaletimi yaptığım yerede vuruyor bazen bişi kıstırıyormuş gibi oluyor sol tarafımda içerden bişi kasıkta değil ama göbeğimin sol tarafı kanamam 7 gün filan sürdü şimdi ise su gibi hafif sarı geliyor 5 gün sonra kontrolüm var acaba senin bu sürecin nasıl geçti normal mi acaba olanlar