- 14 Aralık 2019
- 6
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi Gulmerve2120
-
degerleriniz nasildi yazarmisinzCanım bende dış gebelik geçirdim açık ameliyat oldum ama doktorların dediğine göre kendiliğinden düşen yada iğneyle düşenlerin en az 3ay beklemesi gerekiyormuş rahim daha kendini toparlayamıyormuş.
Kendiliğinden düştü benim doktor iğne veya ameliyat olmadığın için adet olana kadar korunmamı söyledi. Siz ne yaptınız ilk gebeliğinizmiydi tekrar hamile kaldınız mıCanım bende dış gebelik geçirdim açık ameliyat oldum ama doktorların dediğine göre kendiliğinden düşen yada iğneyle düşenlerin en az 3ay beklemesi gerekiyormuş rahim daha kendini toparlayamıyormuş.
Çok geçmiş olsun düşüşe geçti mi değerleriniz kesin dış gebelik dedi mi doktorbenim bilgim yok ancak konuyu takip etmek isterim umarim cevap yazarlar...suan dis gebelik yasiyorum sanirim bende
bugun 304ten 660 a cikti ne olacak bende bilmiyorumÇok geçmiş olsun düşüşe geçti mi değerleriniz kesin dış gebelik dedi mi doktor
Daha geçtiğimiz hafta açık ameliyat oldum canım daha çok yeni benimKendiliğinden düştü benim doktor iğne veya ameliyat olmadığın için adet olana kadar korunmamı söyledi. Siz ne yaptınız ilk gebeliğinizmiydi tekrar hamile kaldınız mı
Evet ilk gebeliğimdiDaha geçtiğimiz hafta açık ameliyat oldum canım daha çok yeni benim
Dış gebelikte beta değerleri nasıl oluyorbugun 304ten 660 a cikti ne olacak bende bilmiyorum
az az artiyomus 2 gunde 2 katina cikmiyormus.benim basta cikmadi sonraki gunler duzeldi nolcak bilmiyorumDış gebelikte beta değerleri nasıl oluyor
İnşallah dış gebelik değildir dr a me Zaman gideceksinizaz az artiyomus 2 gunde 2 katina cikmiyormus.benim basta cikmadi sonraki gunler duzeldi nolcak bilmiyorum
bugun gittim ultrasonla bakildi.beta hcg 900 küsürlerdeydi bugun ama kucucuk bir nokta gorduk.gebelik kesesi olabilirmis.persembe gidicem ozamana 2bini gecicek rahat gorulmesi gerekiyor.gorulmezde zaten dis gebelikİnşallah dış gebelik değildir dr a me Zaman gideceksiniz
Merhaba ben daha önce dış gebelik geçirdim sizin dediğiniz gibi olmadı bir arttı bir azaldı önce 72ydi sonra 92 sonra 54 sonra tekrar 102.Yani devamlı artacak diye birşey yok bu arada ben bir kaç yazınızı görmüştüm içiniz ferah olsun sizin kese bir kaç güne görünür dış gebelik olduğunu zannetmiyorum.Allah kimseye de yaşatmasın zaten çok zor.Bi de lekelenmeniz var mı?az az artiyomus 2 gunde 2 katina cikmiyormus.benim basta cikmadi sonraki gunler duzeldi nolcak bilmiyorum
evet canim benim demek istedigimde 2 kat artmisyomus dusebiliyomus yada oyle az az artip tup patlayana kadar devam ediyormus.4 kere kan verdim bi dusus olmadi cok sukur birden artti.insallah tamamen sagliklidir da boyle devam ederMerhaba ben daha önce dış gebelik geçirdim sizin dediğiniz gibi olmadı bir arttı bir azaldı önce 72ydi sonra 92 sonra 54 sonra tekrar 102.Yani devamlı artacak diye birşey yok bu arada ben bir kaç yazınızı görmüştüm içiniz ferah olsun sizin kese bir kaç güne görünür dış gebelik olduğunu zannetmiyorum.Allah kimseye de yaşatmasın zaten çok zor.Bi de lekelenmeniz var mı?
benim lekelenmem adet gunumden 5 gun once oldu.oyuzden erkenden doktora gittim 129 du gittigimde 2 gun sonra 180i gorunce sok oldum aglamaktan doktora degerimi bile soyleyemedim kendi girip bakti sistemdenMerhaba ben daha önce dış gebelik geçirdim sizin dediğiniz gibi olmadı bir arttı bir azaldı önce 72ydi sonra 92 sonra 54 sonra tekrar 102.Yani devamlı artacak diye birşey yok bu arada ben bir kaç yazınızı görmüştüm içiniz ferah olsun sizin kese bir kaç güne görünür dış gebelik olduğunu zannetmiyorum.Allah kimseye de yaşatmasın zaten çok zor.Bi de lekelenmeniz var mı?
Çarşamba günü kan vermeden direkt keseye baktır görünür kesin.evet canim benim demek istedigimde 2 kat artmisyomus dusebiliyomus yada oyle az az artip tup patlayana kadar devam ediyormus.4 kere kan verdim bi dusus olmadi cok sukur birden artti.insallah tamamen sagliklidir da boyle devam eder
persembeye aldik randevu garanti olsun die esimde izin alcak ogun kesin gorunur die dusunuyoruzÇarşamba günü kan vermeden direkt keseye baktır görünür kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?