Dış gebelik geçirenler lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız

Hımm evet lekelenme istenilmeyen birşey.benimde lekelenmem olmuştu kahverengi şekilde.Umarım seninki tutunur canım.sana da dua adeceğim.

Evet canım bu baya baya kese.
ayyy insallah 900 kusurlerde karindan gorulmez saniyodum doktora da dedim.o telefonunu gebelik suresince at bi kenara esine de soylicem yasaklasin sana telefonu dedi.herkesin farkli oluyomus gebeligi. ama napayim 1 dusukten sonra cok korkuyorum cok panikliyorum paylasmak bilgi almak arastirmak geregi duyuyorum(ya öyle korkuyorum ki tüpüm patlarda hastaneye yatirilirsam die canta bile hazirladim)hep kafamda sorular.insallah persembe gununden sonra biraz rahatlamis olurum

Yok yok canım kötü düşünme.Ani kramplar ağrılar hissedersen karnında ya da göz kararması falan hemen git doktora.Ama sıkıntı olacağını sanmıyorum.zaten tüpte bir sıkıntı olsaydı ultrasonla farkedilirdi.Benim değerim 102ydi doktor sağ tüpte bi bombe farkediliyor demişti tabi gittiğim doktor proftu ve perinatologtu cihazı da çok iyiydi.Başka bir doktor farketmemişti bile.Ama gerçekten de benim sağ tarafımda ağrı çoktu.çok şükür yırtılma falan olmadı iğneyle sonlandı.

Gec döllenmemi olmus acaba bisey dediler mi ve lekelenme devam ettimi benim 6 hft ama kese göruñmedi deger 207
kese 2000 lerdeyken gorunur.ama 2 haftalik bi gec dollenme cok uzun gibi geldi bana.benim oyle degildi adet gunumde 121, 2 gun sonra 180 (300-350 olmasi gerekirken), 2 gun sonra 304, ve 660 seklinde devam etti

kese 2000 lerdeyken gorunur.ama 2 haftalik bi gec dollenme cok uzun gibi geldi bana.benim oyle degildi adet gunumde 121, 2 gun sonra 180 (300-350 olmasi gerekirken), 2 gun sonra 304, ve 660 seklinde devam etti
Benim dusuk oluyor sanirim degerim duatu umarim dıs gebelik degildir sizin saglıkla devam eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…