Dış gebelik hakkında bilgi verir misiniz ? Ne zaman anlaşıldı yada nasıl fark ettiniz ?

Hayatbanaguzelki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
217
71
13
30
Başlıkta yazdım kızlar yardım edin ? Doktorum dış gebelik olabilir diyor ? Beta hcg nasildi yada progesteron hormonunuz kaçtı lütfen yardım edin ?

Valla korkma ama ben yazayım,her dış gebelik hikayesi farklı.
Ben adetin ilk gününden 20gün sora siyahi su kıvamında akıntı geldi.direk aklıma gebelik şüpesi geldi beta 30çıktı iki gün sora 74.ertesi günü pembe geldi doktora gittim yine betaya baktı 64.kümyasal gebelik dedi eve yolladı adetinle bir atarsın dedi.evet adet günüm geldi sancılı 5gün ve düşen parçalar.nyse bitti temizlendim iki gün.ama içerde ağrı vardı.yine siyahi akıntılar başladı.ben doktora gittim betaya baktı 254.salak doktor bana hamilelik devam ediyo olabilir dedi bekletti.cahillik benimki.bekledim.iki gün sora bidaha baktı 550.yine iki gün bekletti.buarada kanamam arttı doktora koştuk iç kanama başlamış dedi acilen ameliyata alındım tüpüm de alındı.ben doktorun aptallığı ve kendi tecrübesizliğim sonucu bu şekilde oldu.ama genelde tek iğne ile halloluyor.belirtisi yok ama anormal ağrı ve kanama olursa doktora koş.

Kanamam yok cnm sadece beta hcg degerim yavaş yükseliyor ve progesteron hormonum düşük çıkıyor doktor ya dış gebelik ya geç dollenme dedi . Bilgin için sağol cnm büyük geçmiş olsun allah kurtarmış senide öldurebilirdi verilmiş sadakan varmis

Tek tavsiyem beta değerini asla ihmal etme iki günde bir ölçtür.dış gebelikte beta düzenli bile artabiliyor yanıltıcı olabiliyor.çeşit çeşit yani.Allah yardmcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…