- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
- Konu Sahibi Nemesis_34
-
aminn insallahبِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
rahman ve rahim olan allah'ın adıyla
[table="class: Grid, width: 500"]
[tr]
[td="align: Center"]nick[/td]
[td="align: Center"]yaş[/td]
[td="align: Center"]dış gebelik geçirildiği tarih[/td]
[td="align: Center"]ameliyat[/td]
[td="align: Center"]iğne[/td]
[td="align: Center"]hsg[/td]
[td="align: Center"]kullanılan kür ilaç[/td]
[td="align: Center"]durum[/td]
[td="align: Center"]not[/td]
[/tr]
[tr]
[td]caydin[/td]
[td]28[/td]
[td]5/06/2014[/td]
[td]13/06/2014[/td]
[td]tek doz[/td]
[td][/td]
[td]folicplus[/td]
[td][/td]
[td]hsg çekilecek[/td]
[/tr]
[/table]
ya rabbim, sen bu topikteki ve bu sitedeki bütün arkadaşlarımızın yaşadıkları olumsuzlukları tekrar yaşatma, sağlıklı hamilelikle nasip et, karnındaki bebeklerini koru, onlara sağlıklı uzun ömürler nasip et. Annelerine de onları hayırlı ve sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmelerini nasip et.
Amin
aminn insallah
benim durumum da aynı dıs gebelik
cok konu açtım burda
açık ameliyatla alındı
2009 yılında ameliyat oldum
hala hamile kalamadım
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD="align: center"]Nick[/TD]
[TD="align: center"]Yaş[/TD]
[TD="align: center"]Dış Gebelik Geçirildiği Tarih[/TD]
[TD="align: center"]Ameliyat[/TD]
[TD="align: center"]İğne[/TD]
[TD="align: center"]HSG[/TD]
[TD="align: center"]Kullanılan Kür İlaç[/TD]
[TD="align: center"]Durum[/TD]
[TD="align: center"]Not[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Caydin[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]5/06/2014[/TD]
[TD]13/06/2014
Laparoskopik Ameliyat[/TD]
[TD]Tek Doz[/TD]
[TD][/TD]
[TD]FolicPlus[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ya Rabbim, sen bu topikteki ve bu sitedeki bütün arkadaşlarımızın Yaşadıkları olumsuzlukları tekrar yaşatma, sağlıklı hamilelikle nasip et, karnındaki bebeklerini koru, onlara sağlıklı uzun ömürler nasip et. Annelerine de onları hayırlı ve sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmelerini nasip et.
AMİN
bitanem
güzel arkadaşım benim topiğin hayırlı uğurlu olsun
Rabbim sana ve tüm isteyen kardeşlerime en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler nasip eder inşallah
senii yerimmm kimlerr gelmiş özleştimm sanaaa
aminn insallah
cok konu açtım burda
açık ameliyatla alındı
hala hamile kalamadım
Allah hepimizin gönlündekini kucağına da nasip etsin inşallah. çok zor arkadaşlar yaşamayan anlamaz doğuramayacağın bir bebeğin içinde varlığını hissetmek sonra onun kendi ellerinle gitmesini istemek kimselerin başına gelmesin. ama zaman her şeye ilaç insan ilk duyduğunda dünyası başına yıkılıyor ama zamanla alışıyor ben bu forum sayesinde tek benim başıma gelmemiş dedim çünkü hastanede yatarken de benim katımda sadece ben vardım çevremde başına gelen bir insan yok ama bu forumlar bana destek oldu teselli buldum moral buldum inşallah bu topik de öyle olur ve burada çok güzel haberler paylaşırız. çok fazla da okuyorum dış gebelik sonrası normal hamile kalıp bir sıkıntısı olmayanlarda çünkü Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
Amiiinn. Topigimiz hayirli olsun. Insallah bol bebisli bir topik olur.
Canim beni de ekle yas 28 30.02.2014 de laparoskopi oldum sol tupum kismen alindi. Su anda hic birsey kullanmiyorum.
bitanem
güzel arkadaşım benim topiğin hayırlı uğurlu olsun
Rabbim sana ve tüm isteyen kardeşlerime en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler nasip eder inşallah
senii yerimmm kimlerr gelmiş özleştimm sanaaa
aminn insallah
cok konu açtım burda
açık ameliyatla alındı
hala hamile kalamadım
Canim beni de ekle yas 28 30.02.2014 de laparoskopi oldum sol tupum kismen alindi. Su anda hic birsey kullanmiyorum.
Canim benim degerim 11 den 460 kadar cikti ameliyat oldugum gun 260 di ve cok oncesinde kanamam baslamis ic kanama tespitinden 5 gun sonra ameliyat oldum o arada degerlerim ne oldu bilmiyorum. O yuzden tam nerede ic kanama oldu bilmiyorum.Canım değerlerini de hatırlıyorsan yazarmısın?
Başka eklememi istediğin birşey olursa diğer arkadaşlara yardımcı olabilecek ekleriz
Canim benim degerim 11 den 460 kadar cikti ameliyat oldugum gun 260 di ve cok oncesinde kanamam baslamis ic kanama tespitinden 5 gun sonra ameliyat oldum o arada degerlerim ne oldu bilmiyorum. O yuzden tam nerede ic kanama oldu bilmiyorum.
Topık herkese evlat getirsin inşallah , 20 Ocak 2014 dış gebrlik açık ameliyat sağ tüp yok 5 ay korunma , Ağustos 6 9 haftalık hamile :)))
Kızlar okumayanlar için bu topikte tekrar yazıyorum,
9 ay hamile kalamadım stres faktörü vardı, sonuçlarda sorun yoktu tüplere bakılmamıştı,klomen iğne sonucu dış gebelik ameliyat sağ tüpüm gitti:::
5 ay korundum , bu beş ay içinde 3 defa adet dönemkerımde hastsnelık oldu aynı sancıları yaşadım vücut zor toparlandı ,,,5 ay neler yaptım
1. Ay klomen sonucu vücudumda oluşan kistlerden kurtulmak için soğan suyu 1 hafta sonuç temuzlendı ,,
2. Ay deneme amaçlı bal tarçın çörek otu bir hafta yumurtalara baktırdım guzel yumurtalar vardı bu ay ayrıca hayatımdan çıkolata ve siyah çayı çıkardım
3. Ay sanırım tekrar soğan kürü yaptım,,, sabahları süt bal yemeyi ihmal etmedin yeşil çaya devam oapatya ada çayı kekik
4. Ay artık vücudu yenileniyordu , portakal suyu, organık sebze özellikle Ispanak brokoli yedim bu aradan düzenli hayıt suyu, arada soğan suyu içtim soğanları da gece yatarken kasıklarıma sardım,, maydonoz ebegümeci süt buharı, sarımsak buharına oturdum ama haftada bir felan buhardan sonra günlük pedime adaçayı yağı damlattım,,,arasıra banyoda civan perçemi papatya suyuna oturdum ,,,ballı kekik içmeyi ihmal etmedim , kasıklarında geçelerımde mutlaka bişey sardım sarı kantron zeytin yağini sürüp streçle sardım....bu ayda ayrıca çocuk duasına başladım
5. Ay artık korunmayı bırakacağim eşimde bir haftalığına yanıma gelecektı ,,, kasıklarım hep sarılıydı yine geceleri , artık vücud hazırdı yumurta için bal tarçın çörek otu yaptım sadece 8 9 gün, organık beslendım çocuk duasına devam ettim, 4444 defa tefriciye okudum, günlerce ağlsyarak yalvardım , yıpranmıştım çünkü ameliyat kayıplar vs ... 8. 9. 10. Gün maydonoz buharı ve bşr hafta her gün ilşki, sabaha kadar yataktan kalkmadın cenin şeklinde yattım , bir hafta sonra 2 gün lekrlenme oldu tabi herkes sen hastasın hemen doktora gıt, yazık , adet duzrnsızlığı de başladım gibisinden sözler duydum,,, kim ne derse desın ben inanmıştım Rabb'ime elimden geleni de yaptım Allah isteyınce verın demdmişmiydi istedım de ,,, ağlsyarak uyudum sadece Allah'a yalvardım evladım benleyse sabah umutla uyanayım dedim evet o gece bebeğimi rüyamda emzirdim,,, hiç bişey yapmadım uykum gelıyordu yattım hep 3 kg bile ağırlık taşınadım ,,, 22.gun dayanamadım test aldım testi yaparkende kendınme olmayacak dedım testı odaya koydum su içmeye gittim döndüm soluk çizgi, anam olmuştu şankı birkaç kişiyi aradım hemşire arkadasım felan yok o testler yanılmıştır adet olunca doktora git gibisinden sözler , sadece şunu sölefım ablama ben adet olmayacağim 9 ay, 3 gün 3 ayrı marka ve pozitif bu süreçte eşimde dahıl bana insnmadılar,,,adet günü keseyi gördüm ve şuan 9 haftalık olduk
Bunları uzun yzun anlattım bu süreç çok can sıkıcı ama siz elinizden geleni yapın, bu kadar kür beslenme fazlan diyebilirsiniz sma ben vücudum yenıkenmelıydu hsmile kdlmdluydım ve bebek için uygun güçlü bir rahim ,, Rabbim herkese yaşatsın hayırlı hamilelikler evlatlar , ısrarla bunları yazıyorum, birkaç ay yapın sadece ben eminim inşallah olumlu sonuç alacaksınız
Çok uzun oldu 😀
arada bir bakıp gidiyorum canımCanııım benim çok çok teşekkür ederiimm Amiiiin inşallahhhhSeni buralarda görürmüydük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?