Dış Gebelik Hakkında Bilinen Bilinmeyen Herşey

merhaba canım bende dış gebelik geçiriyorum.. 8ocakta de kan tahlilinde hamileydim...
sonra 112 ocakta doktora gittim tutunmaya çalışıyo dedi...
sonra 16 ocakta sabah kanamam oldu. ve beni eşim hastaneye zor götürdü çok ağrım vardı... dış gebelik dedi. kan değerim düşmüştü. ve hiç bisi göremedi.
19 da tekrar kan verdim değerim yükseldi.
24 tekrar verdim değer yüksek ama bişi gene yoktu. bide kanamamda bitmişti ct günü
(7 ay önce 9 haftalık bebeğim karnımda öldü ve kürtaş oldum. 6 ay korundum ve aralkta çalışmaya başladık hamile kalmıştım hemen) . başka bi doktor daha kontrol etti beni.. oda dedik. ne kürtaş olmuş gibisin nede bir iltihapla bir kist var . çok temiz rahmin dedi.
dün eşime ağrım sancım yok kanamam bitti dedim. çarşamba yani dün sabah 7 de ilişkiye girdik. işe geldim bişiyim yok akşam 5 te kanamam başlamış.. suan da devam ediyo..
ben adetmi oldum şuan ne oldum anlamadım her ayın 7 sinde adet oluyom normalde.
BU KANAMA NE ZAMAN BİTER
. tekrar ne zaman hamile kalırımkı.

Canım geçmiş olsun öncelikle Allah bir daha yaşatmasın

Değerlerin ne kadardı? İğne yapıldı mı? Tüpte gördü mü nasıl tespit etti?

Birde en son kan testin kaç çıkmıştı?

Canım geçmiş olsun öncelikle Allah bir daha yaşatmasın

Değerlerin ne kadardı? İğne yapıldı mı? Tüpte gördü mü nasıl tespit etti?

Birde en son kan testin kaç çıkmıştı?
tatlım 7 aralıkla-14 aralık arasi adettim
8 ocakta devlt hastanesi 219,38 kan değerinde cıkan beta hcg

12 ocakta gittim özele gittim .. keseyi göremiyom. küçük falan dedi

16 ocak sabah 5 gibi karnım ağrımaya başladı. pardon ishal gibi.

kahv altımı yaptım. işe gitmek için hazırlanıyoduk eşimle, vcye bi girdim vc taşı kıpkırmızı . eşime bağırdım ğel çok kötü karnım ağrıyo kanamam var dedim.
hemen gittik doktora. doktor kan ver dedi. 342,11 cıktı değer altan kontrol .. düşmüş dedi.

pazartesi 19 ocakta tekrar gel dedi gittim kan verdim 389,25 değer yükselmiş. dış gebelik dedi. ağrım sancım hiç bişiyim yok dedim..
oda olursa gece gündüz gelebilirsin dedi.

24 ocak 399,63 . kanamam bitti dedim. oda ozaman iç kanama olabilir radyoloji dr görsün dedi.
rahmin çok temiz dedi.
bende 7 ay önce bebğim karnımda öldüğü için kürtaş oldum korunduk 6 ay dedim. ne kürtaş olmuş gibisin ne bir iltihap ne bir kist var dedi..
ama dünsabah eşimle kanamam bittiği için ilişkiye ğirdik.. akşam 5te kanamam başladı.. ve lop lop parça düşüyo
ct tekrar kan vermeye gidicem

İç kanamyı vajinal muayanede de görebiliyor neden radyoloji ye yolladı anlamadım? Birde dış gebelik ise kendi kendine düşmez o zaten tüpten geçemediği için dış gebelik oluyor iğne ile keseyi yok etmesi sonucu düşüyor yada düşmüyor ameliyat ile alınıyor... Bence başka doktora mutlaka mutlaka görün hangi ildesin?

izmit

kızlar bir dış gebelik geçirdim 20 gün önce kanamayla birlikte attım vücüdumdan.
2 kaybım olduğu için başka bi doktora daha görünmek istedim üni hocasına gittim.

8 tane neden saydı düşük ve bebk ölümlerinde 5 tanede test istedi.

-penferik kanal karyotip tayini( eşimde kan vericek buna)

-smear testi

-1. adetimi olunca 2-3 günü yapılacak test var.(ben kan vericem)
akş.insulin. fsh. lh e2 st3. st4. prolaktin. testesteron. dnea. so4. amh. 17-oh- progesteron. hepatit markerleri. toxo. cmv. rubella antikorları na bakılcakmış.

-radyoloji ünitesinde scopi-hsg (2 adet geçtikten sonra)

-tromboz. kardiyovasküler hastalık yatkınlık. (bunu hemen verebilirmişim ama bunuda 2 hafta sonra annemler gelicekozaman onlarla gidip vericem)

Bence bu konu canlanmalı zor bir süreç ve uzun bir süreç. dış gebelik geçirip kan değerinin düşmesini bekleyen varmıı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…