Herkeste farklı seyredebilir tabi ki ben kendiminkini yazayım.
Hamile olmadığımı düşübdüğüm bir zamandı. Bir gece çok şiddetli karın ağrısıyla uyandım. Doktora gitmedim.sabahh oldu hafif lekelenmem olmuştu. Bi kliniğe gittim dojtorun teki rahimde çok büyük myom var ameliyat deyince soluğu devlet hastanesinde aldım. Doktor baktı evet ameliyat gerekebilir ama önce bi kanlarına bakalım dedi. Kan verdiö çıktım. Sonuçlar çıkmış mı diye bi girdim siteye ne göreyim adam bhcg istemiş birde ve sonuç 1100 şok oldum. Çünkü adetim biteli henüz 1 hafta olmuştu... Koşa koşa gittim doktorun yanına. Hamilesin 2 gün sonra tekrar gelip kan ver dedi. 2 şer gün arayla değerim 6400e geldi ama kese yok ortada ve benim lekelenmelerim var. Eğt arş hast srvk etti.. Gttim önce kan baktılar. Sonra usg. Sonra tekrar uzm gelip usg.. Ve dedi ki yatış veriyorum. Dış gebelik bebek tüpünde ve değerin çok yüksek... 24 gün hastanede yattım. Bhcg 8000e kadar çıktı. İlk iğneyi oldum değerim yükselmeye devam edince1 hafta sonra 2.iğneyi oldum. Değerlerim düşmeye başladı..sıfırlandı ama benim lekelrnmelerim ve ağrım hiç kesilmedi. Ve en sonunda sonunda açık ameliyat oldum. Tüpüm alındı.