tek iğne yetmedimi 2. iğneyimi oldunBende geçirdim dış gebelik. İlk iğneden sonra benim hcgde yükselmişti. İlk iğneden 1 hafta sonra 2. Yapıldı ve sonra hızla düşmeye başladı. Gerçi benim değerim 8000lerdeydi...
kaça yükselmişti benim değerler küçük ama geçmek bilmedi kanamanız oldumuBende geçirdim dış gebelik. İlk iğneden sonra benim hcgde yükselmişti. İlk iğneden 1 hafta sonra 2. Yapıldı ve sonra hızla düşmeye başladı. Gerçi benim değerim 8000lerdeydi...
çok geçmiş olsun üzüldüm. zor bir süreç allah beterinden korusunHerkeste farklı seyredebilir tabi ki ben kendiminkini yazayım.
Hamile olmadığımı düşübdüğüm bir zamandı. Bir gece çok şiddetli karın ağrısıyla uyandım. Doktora gitmedim.sabahh oldu hafif lekelenmem olmuştu. Bi kliniğe gittim dojtorun teki rahimde çok büyük myom var ameliyat deyince soluğu devlet hastanesinde aldım. Doktor baktı evet ameliyat gerekebilir ama önce bi kanlarına bakalım dedi. Kan verdiö çıktım. Sonuçlar çıkmış mı diye bi girdim siteye ne göreyim adam bhcg istemiş birde ve sonuç 1100 şok oldum. Çünkü adetim biteli henüz 1 hafta olmuştu... Koşa koşa gittim doktorun yanına. Hamilesin 2 gün sonra tekrar gelip kan ver dedi. 2 şer gün arayla değerim 6400e geldi ama kese yok ortada ve benim lekelenmelerim var. Eğt arş hast srvk etti.. Gttim önce kan baktılar. Sonra usg. Sonra tekrar uzm gelip usg.. Ve dedi ki yatış veriyorum. Dış gebelik bebek tüpünde ve değerin çok yüksek... 24 gün hastanede yattım. Bhcg 8000e kadar çıktı. İlk iğneyi oldum değerim yükselmeye devam edince1 hafta sonra 2.iğneyi oldum. Değerlerim düşmeye başladı..sıfırlandı ama benim lekelrnmelerim ve ağrım hiç kesilmedi. Ve en sonunda sonunda açık ameliyat oldum. Tüpüm alındı.
iğne olalı ne kadar oldu?arkadaşlar 17.10.2020 de değerim 6,77 idi ara takip ettirdim kanamam oldu hep 07.11.2020 de değerim 76 olmuştu doktor dış gebelik iğnesi oldum. 10.11.2020 yani bugun değerim 91,27 olmuş kanamam durdu göğüslerim hala acıyor . değerin yükselmesi normalmi cuma tekrar kan vericem . 1 ay oldu değerim sıfırlanmadı.
iğneyi cumartesi oldum akşam 6 gibi kanamam kesildi göğüslerim de acıyor cumartesi 76. dı değer 91 olmuş bugün cuma tekrar verecem . insan korkuyoriğne olalı ne kadar oldu?
7 sindeyse eğer bugün yükselmesi normal.telaşlanma..
ben de 10 ağustosta iğne vuruldum.24 ünde sıfırlanmıştı zamanla düşer seninde
canım haklısın ben de 10 ağustosta iğne vuruldum.pazartesine denk geliyordu.doktorum cuma ve p.tesi test istemişti.çünkü 5. ve 7. günlerde artış olabiliyomuş.normalmiş yani.benim artmamıştı kolay atlattım ama değeri yükselenler de çok.kanaman başlar zaten düşmeye başladıkça.inşallah sorunsuzca atlatırsın,Rabbim yardımcın olsuniğneyi cumartesi oldum akşam 6 gibi kanamam kesildi göğüslerim de acıyor cumartesi 76. dı değer 91 olmuş bugün cuma tekrar verecem . insan korkuyor
çok geçmiş olsun üzüldüm. zor bir süreç allah beterinden korusun
girecek inşallah allahın izniyle allahım korktuklarımızla karşılaştırmasınAmin inşallah.. Onun üzerine bir gebelik daha oldu. Ama 6 haftalık düşük oldu. Sonra tekrar bir gebelik oldu ve oğlum oldu... Şimdi tekrar hamileyim ama değerlerim yine çok da düzgün değil... Bende tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum Açıkçası... Hakkımızda hayırlısı olsun...sende korkma. Herşey olacağına varıyor bir şekilde... Tevekkül et ve bekle. Herşey yoluna girecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?