Jinekoloji Dış gebelik iğnesi sonrası kanama

Ecem0711

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2025
1
0
1
24
17 Mayıs'ta 7.hafta da iken dış gebelik teşhisi konuldu. Hemen iğne tedavisi uyguladılar.2 doz aynı anda oldum. Ama kanamam hal devam ediyor ve kan değerlerim yavaş düşüyor. En son doktora gittiğimde normal dedi ama korkuyorum. Bilgisi olan var mı?Bu kadar uzun süredir kanama olması beni korkutuyor🥺

17 Mayıs'ta 7.hafta da iken dış gebelik teşhisi konuldu. Hemen iğne tedavisi uyguladılar.2 doz aynı anda oldum. Ama kanamam hal devam ediyor ve kan değerlerim yavaş düşüyor. En son doktora gittiğimde normal dedi ama korkuyorum. Bilgisi olan var mı?Bu kadar uzun süredir kanama olması beni korkutuyor🥺
25 nisanda bende iğneyle düşurdüm benim kanamam 23 gun sürmüştür canim çok olmuyor degilmi benim cok olmuyordu kanamam nerdeyse 70 gün oldu 1 kere adet oldum içini ferah tut

Ben 14 haziranda iğne oldum ama ne kanama ne ağrım olmadı regl tarihim 26 sında kanama başladı ama regl kanaması gibi gördüm bugünde kanamam bitti.Değerim 248 iken iğne yapıldı 3 gün sonra 393'e çıkmıştı. 7 gün sonra 324 e düşmüştü.Ondan 4 gün sonra verdiğim kan 190'dı.Doktor haftalık takip edebiliriz demişti.Yarın 8.gün olacak yeniden kan vereceğim inşaAllah sıfırlanmıştır.

Back
X