Dış gebelik imtihanım

Canım şükür benim adetlerim düzenli eşimin sperm sayıları çok iyi hormon testleri normal tuplerim açık ama 2 yildir hamile kalamadim tedaviye başladım 3 ay önce yeni klomen tedavisine başladılar bakalım cuma günü kontrole çağırdı inşallah Rabbim herkes dahil kucagimizi yavrularimizla doldursun canım
Amin İnşallah canım Allah hayırlısını versin.Moral gerçekten çok önemli.Bu işler biraz da kısmet.Ne kadar kafayı takmazsan o kadar hamilelik şansı artıyor bence.Ben tamam artık iyi kötü herşeye hazırım kısmet olur olmaz diyerek korunmayı bıraktım hep.Çok şükür Rabbim aratmadı.

Amin İnşallah canım Allah hayırlısını versin.Moral gerçekten çok önemli.Bu işler biraz da kısmet.Ne kadar kafayı takmazsan o kadar hamilelik şansı artıyor bence.Ben tamam artık iyi kötü herşeye hazırım kısmet olur olmaz diyerek korunmayı bıraktım hep.Çok şükür Rabbim aratmadı.
Evet sıkıntı ve stres çok kotuymus bana herkes diyor takma ben takmadığım ay gebe kaldım diyorlar ama insanin elinde olmuyor canım ya ister istemez o regl günü bekliyorsun olacak miyim diye

merhabalar ben burada bu konuyla alakalı çok yazı okudum ama benim ki gibisine rastlamadım insanın başına gelebelicek en büyük şanssızlık 20 gün önce dış gebelik geçirdim tüpte fazla hasar olmadığı için laparaskobi ile ama tüp alınmadı temizlenip tamir edildi 20 gün ağır kanama ve sancıyla günüm geçti dayanamayıp doktora gittim ve sonuç amaliyattan sonra iç kanama olmuş ve dün ikinci amaliyatımı oldum varmı böyle birşeyler yaşayan
Evet ben 3 kez yaşadım ilkinde kanser iğnesi vurdular tam 8 kez iç kanama hiç durmadı 2 ay hastanede yattım. Sonra 1 sene sonra hamile kaldım 10 haftada onda sürdü kanama. Sonra ikizlere hamile kaldım ondada birisi rahimde diğeri tüplerde tutununca düşüp bayıldım hastaneye gittiğimde 3 saat kanamanın üstüne ameliyata aldılar tüpleri yumurtalığı aldılar ameliyat sırasında kalbim durmuş 15 dk sonra geri getirmişler. 4 ay oldu ameliyat olalı hala dikişlerimden iltihap geliyor. Neyseki ölmedim

Ay canım ya çok geçmiş olsun. Benim kafamda soru işaretleri var çözmeye çalışıyorum aynı dış gebelikten iki amaliyat yani doktor içimde parça unutmuş galiba

Bende iç kanamayla girmiştim ameliyata ama benim tüpüm patlamıştı ramak kala kurtulmuşum doktor 1 saat geç gelseniz iç kanamadan ölebilirdi demiş ben ameliyattayken 2014te yaşadım dış gebeliği.. şuan Allaha binlerce kere şükürler olsun tek tüple 3 yıl içinde 2 tane evladım oldu 🙏 Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah

Gerçekten bunları duymak insanı mutlu ediyor birdaha gebe kalamamak korkusu insanı bitiriyor

Gerçekten bunları duymak insanı mutlu ediyor birdaha gebe kalamamak korkusu insanı bitiriyor
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. O duyguyu en yürekten en içten hissettim senelerce.. Ama inan kafandan atınca oluyor derlerdi de inanmazdım gerçekten kafadan atınca hamile kaldığımı bile anlamadım oğluma

Birde birşey sorucam amaliyattan ne kadar sonra gebe kaldınız
Ben aşırı kilo almıştım stres sıkıntı panik atak herşey üst üste geldiği için ve tiroid hastası olduğum için diyet ve sporla ideal kiloma düşünce hemen hamile kaldım 2016 senesinde tabi 2 sene boyunca aşılama yumurta ilaçları fln kullandım alternatif tıptan yararlandım ama maalesef hiç biri işe yaramadı

Ben aşırı kilo almıştım stres sıkıntı panik atak herşey üst üste geldiği için ve tiroid hastası olduğum için diyet ve sporla ideal kiloma düşünce hemen hamile kaldım 2016 senesinde tabi 2 sene boyunca aşılama yumurta ilaçları fln kullandım alternatif tıptan yararlandım ama maalesef hiç biri işe yaramadı
Rabbim uzun ömürler versin olmayan herkese nasip etsin inşallah benim 4 yaşında bir oğlum var o benden çok daha fazla üzülse kaybettiğimiz bebeğimize onun için istiyorum ikinciyi

Merhaba çok geçmiş olsun bende dış gebelik geçirenlerden biriyim tamamen doktordan kaynaklı olan bir durum bende 15 gün üniversitede yattım ve 3 -4 defa rahimi temizlediler kürtaj yaptılar 2 defa iğne vuruldum kan değerlerim düşmesi için sonra tedavi bitti kan değerlerim 13.500 den 8.900 e düştü taburcu ettiler ertesi gün sabah evde bi sancıyla uyandım ve ölüyorum dedim sürünerek hastaneye gittim ve sabah 6 dan akşam 4 e kadar resmen can çekiştim her yerim delik deşik oldu kan vermekten ve hala neden olduğunu bilemediler beni rastgele ameliyata aldılar ve sonuç ne biliyor musunuz ? Çocuğun eşi sol tüpün başını yemiş ve iç kanaması geçiriyormuşum ameliyatta görmüşler 😭düşünün yani 15_16 gün o kadar Kürtaja 2 tane iğneye düşmemiş ve o kadar doktor bunu görememiş o yüzden bu durumlarda özele gitmek en iyisi de bilemiyoruz işte Rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu kusura bakmayın biraz uzun oldu ama olanlar bu doktor dikkatsizliği var ..!

Özeli veya devlet bence doktorun iyisine denk gelmek lazım ben özelde yaşadım bu olayı tabi durum acil olunca doktor araştırma Fırsatı olmuyor ne diyelim kaderimizde varmış yaşadık

Back
X